Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -2-

Love is all I need (AF)

6 sep 2013 - 23:00

1116

4

365



-2-

Moet ze het allemaal alleen doen of krijgt ze hulp? Lees het in dit hoofdstuk!

Ik pak mijn koffer en andere spullen en probeer vooruit te komen. Missie zwaar mislukt.
,,Hi, zal ik je helpen?" Ik kijk om en o-m-g, ik kijk in het gezicht van Harry Styles! Aahh!
,,J-ja is goed..." Hij steekt zijn hand uit.
,,Harry Styles, en jij?"
,,Uhm, Nola." Ik glimlach en bloos van de aanraking van Harry. Ik pak mijn spullen en Harry pakt ook wat. We lopen naar binnen en daar kom ik een man tegen die klinkt als de man die ik net aan de telefoon had. ,,Uhm...meneer?" Ik tik hem op zijn schouder aan. Hij kijkt me aan en dan zie ik dat zijn gezicht opklaart.
,,De nieuwe bewoonster! Hier de sleutel, voor vragen kan je altijd bij mij komen!" Hij schudt mijn hand en stelt zich voor als Daan. Ik zeg mijn naam voor de tweede keer en dan geeft hij me de sleutel en gaat door met bellen.
,,O god..." Fluister ik in mezelf, maar dat lukt niet zo goed want Harry heeft het gehoord.
,,Wat is er?"
,,Ik weet niet echt waar ik moet zijn en moeten we serieus met dit de trap op?!" Ik hou mijn spullen een stukje omhoog. Harry kijkt me lachend aan.
,,Nee, we kunnen met de lift. Ik woon hier ook trouwens. Welk nummer heb jij?" Ik kijk snel even op de sleutel en ik hoop zo dat mijn kamer langs die van Harry is.
,,Nummer 13 en jij?" Harry's gezicht klaart op.
,,Dan zit je tussen Louis en mij in!" O-m-g, zegt hij nou net dat Louis hier ook woont?! ,,Nola? Waarom kijk je zo blij?" Ik bloos als ik bedenk dat hij mijn smile heeft gezien.
,,Uhm...Nou ik ben nogal een One Direction fan dus ja..." Hij lacht naar me en zegt dat ik dan niet moet gaan gillen.
,,Heel One Direction woont hier." Ik staar hem aan met mijn mond open. Lieve help, waar ben ik nu weer beland? Dan lopen we samen naar de lift en stappen we in.

Als we op de verdieping zijn waar mijn appartement is, pakken we mijn spullen weer en al snel staan we bij de deur van mijn appartement. Ik steek het slot erin en dan laat ik mijn tas vallen. Mijn mobiel valt eruit. Ik buk om hem op te rapen en zet mijn verhuisdoos naast me neer.
,,Nola, lukt het?"
,,Uhm, nee niet echt..." Dan sta ik op en doe de deur open zodat Harry naar binnen kan. Op dat moment belt Robin me en gaat mijn One Direction deuntje af. Harry moet lachen en ik zie uit mijn ooghoek dat er vier jongens naast me staan. Ik gris mijn mobiel van de grond. Als ik sta kijk ik in de gezichten van Niall, Zayn, Louis en Liam. Ik bloos om mijn domme actie. Snel neem ik op:
Heey Robin.
Heey Nola, lukt het een beetje? Zijn je buren leuk? Leuke jongens gespot?
Ik bloos door haar vragen.
Uhm ja ja en ja.
Nola, ik kom er zo aan hoor!
Weet je wie er naast me wonen?
Ondertussen loop ik naar binnen en maak ik een uitnodigend gebaar naar de jongens. Ik loop weer terug om mijn andere spullen te pakken.
Uhm...weet ik veel Nola.
One Direction!
Zeg ik zachtjes. Ik hoor Robin gillen en hou mijn mobiel een stukje van mijn oor af.
Nola, ik ben er in tien minuten. Dan is mijn moeder maar heel boos, maar ik moet moet MOET naar jou toe komen! Ik lach en gooi de andere spullen zachtjes naar binnen met mijn vrije hand. De jongens zijn ondertussen op de grond gaan zitten. Ja...Nog geen bank...
,,Jongens...mijn hysterische vriendin komt eraan." Ik hoor de jongens zachtjes lachen. Dan staan ze op en stellen ze zich voor. Ik word warm van hun aanrakingen, al vind ik Harry nog steeds de leukste...

Dan komt Robin even later binnen stormen en haar gezicht is helemaal rood.
,,Nola, leuk appartement." De jongens en ik moeten lachen. Robin komt hier niet voor het appartement maar voor Zayn. Ik stoot haar lachend aan. Ze kan er nu zelf ook wel om lachen en wordt rood. Zayn is de eerste die op Robin af komt lopen. Hij steekt zijn hand uit en stelt zichzelf voor. ,,R-robin..." Ik moet zachtjes lachen om haar gestotter en kijk gauw de andere kant op. Harry snapt het ook en kijkt me lachend aan. Ik bloos een beetje.
,,Nola?"
,,Ja, Robin?"
,,Je hebt geen bank meis..."
,,I know..." Ik kijk de ruimte door. Het is heel mooi groot. Gelukkig is de badkamer al wel klaar. Die kreeg ik er gewoon gratis bij. Ik baal wel dat ik geen bank heb, maar ik heb ondertussen genoeg gespaard voor een goedkope bank en wat spulletjes.
,,Nola?" Harry kijkt me aan.
,,Ja?"
,,Ik heb nog wel een bank als je die wilt hebben. Die wou ik eigenlijk weg doen, maar hij is nog niet kapot ofzo." Ik staar hem aan. Dat is echt heel lief.
,,Dat is echt heel lief!" Hij bloost. Ik zie de andere jongens wat met elkaar bespreken, maar ik schenk er geen aandacht aan. Dan stoot Robin me aan. Ik kijk haar vragend aan. Wat wil ze nu weer?
,,Ahw..." Ik lach zachtjes en bloos licht. Dan gaat mijn telefoon weer. Het One Direction deuntje gaan weer af. Ik word rood en neem snel op zonder te kijken wie er belt...had ik dat nou maar wel gedaan...
Godverdomme trut! Waar ben je?! Bij het horen van mijn vaders boze stem kijk ik hulpeloos naar Robin. Ze begrijpt mijn blik meteen en slaat een arm om me heen. De jongens komen dichterbij staan en kijken Robin en mij aan.
I-ik...ik heb een appartement gekocht. Het is eruit voor ik er erg in heb.
Bitch! Ik heb alles voor je gedaan en nu laat je me in de steek?! Hoe durf je ondankbare trut! De tranen rollen over mijn wangen. Ik wil niet huilen, maar ik hou mijn tranen niet meer tegen. Ik laat mijn mobiel zakken en druk op het rode knopje. Ik hoor mijn vader nog verder tieren, maar ik hoor het al niet meer. Het enige waar ik aan denk zijn de scheldwoorden en wat hij heeft gezegd. Ben ik echt zo ondankbaar? Ik zie dat Robin weer eens mijn gedachten raad.
,,Nee, Nola. Je bent een hele lieve meid. Luister daar niet naar!" Ze klinkt hulpeloos. Harry kijkt me vragend aan. Hij wilt natuurlijk een uitleg. Daar hebben ze ook recht op, maar dan vinden ze me zo gauw zielig. Dat wil ik echt niet!
,,Nola...zeg alsjeblieft wat er is." Harry en de andere jongens kijken me bezorgd aan. Ik kijk naar Robin die knikt.

Moet ik ze het echt van mijn vader vertellen?



ALLEEN MENSEN DIE EEN REACTIE ACHTERLATEN KRIJGEN EEN MELDING!


Reacties:


MichelleSky zei op 6 sep 2013 - 23:34:
Omg snel verder!! Xxx


menepen
menepen zei op 6 sep 2013 - 23:33:
mding


menepen
menepen zei op 6 sep 2013 - 23:33:
mding


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 6 sep 2013 - 23:14:
Vertel het gewoon, u Can trust them!!