Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -4-

Love is all I need (AF)

7 sep 2013 - 14:04

867

3

275



-4-

Hoe gaaat het met Nola? Lees het in dit hoofdstuk!

Ik open mijn ogen en ga rechtop zitten. Ik val meteen terug omdat mijn hoofd als een gek bonkt. Dan kijk ik rond, dit is mijn kamer niet. Dan realiseer ik dat ik op een bed lig, dat is ook mijn bed niet. Ik probeer na te denken, waar ik dan zou kunnen liggen. Dan zie ik foto's van One Direction aan de muur en een paar foto's van alleen Harry Styles. Oh mijn god. Slaap ik in de kamer van Harry Styles? Hoe ben ik daar nou weer beland? Ik graaf in mijn geheugen naar aanwijzingen en gebeurtenissen. Opeens weet ik alles weer, hoe mijn vader me sloeg en uitschold. De trap in mijn buik...ik moet weer huilen als ik eraan denk. Op dat moment komt Harry binnen.
,,Nola? Wat is er?" Hij loopt bezorgd naar me toe en komt naast me zitten. Hij slaat een arm om me heen en ik leun tegen hem aan.
,,Ik herinner me alles weer..." Het is even stil voordat Harry wat zegt.
,,Wil je misschien vertellen wat er is gebeurd?" Ik denk na, wil ik dat? Ik schaam me heel erg voor mijn vader en wil eigenlijk dat niet veel mensen het weten dat hij me slaat. Maar Harry is zo lief, zo zorgzaam.
,,Mijn vader sloeg me en zei dat ik een ondankbare trut was enzo. Toen viel ik op de grond en trapte hij me in mijn buik...En nu ben ik hier." De tranen lopen over mijn wangen. Dan komt Robin binnen lopen en komt naar me toe rennen.
,,Nola...het gaat het?" Ze gaat naast me zitten en wrijft over mijn arm.
,,Ik voel me echt vreselijk..." Het is eruit voor ik er erg in heb.
,,Sorry dat ik het vroeg Nola. Maar kan jij je nog alles herinneren?" Ik knik zachtjes.
,,Alleen weet ik niet hoe ik hier gekomen ben." Ik ga een beetje rechtop zitten en kijk benieuwd van Robin naar Harry.
,,Toen je niet meer reageerde heb ik Harry gebeld met jou telefoon."
,,Huh? Ik had zijn nummer toch niet?" Robin knikt van wel. Nu kijk ik Harry vragend aan.
,,Toen jij even weg was heb ik mijn nummer in jou mobiel gezet. Vind je hopelijk niet erg?" Hij bloost een beetje. Ik vind het echt niet erg, ik vind het super, weer een stapje dichterbij Harry. Maar dat ga ik natuurlijk niet zeggen.
,,Ik vind het niet erg hoor." Ik probeer normaal te klinken, maar ik hoor Robin al zachtjes lachen. Harry kijkt ons niet begrijpend aan, maar ik doe alsof ik het niet heb gezien. Ik ga hem echt niet vertellen dat ik verliefd op hem ben! ,,Robin? Dankje voor alles. En Harry, jij ook." Ik kijk ze dankbaar aan. Ik geef Robin een knuffel. Harry kijkt me met een pruillipje aan.
,,Krijg ik geen knuffel?" Ik lach en geef hem dan ook een knuffel. Ik hoor Robin een zachte aahw zuchten. Ik sla haar zachtjes en ongemerkt zonder dat Harry het ziet. Ze lacht en geeft me een duwtje. Ik gooi een kussen naar haar hoofd. Ik kijk naar Harry, maar voor ik het weet gooit Harry ook een kussen naar me. Ik gil en gooi twee kussens, een naar Robin en een naar Harry. Ze lachen allebei en zo gaan we door totdat de andere jongens ook even komen kijken of alles wel goed gaat. Ik ga staan en ren naar Louis, die probeert Harry te raken met een kussen. Ik sla hem op zijn hoofd met mijn kussen. Hij gilt hysterisch waardoor ik moet lachen. Louis tilt me op en gooit me met een boogje op bed. Daarna springt hij op me en begint met te kietelen. Ik gil en lach door elkaar. Dan komt Harry aanlopen, tilt me onder Louis vandaan. Ik val lachend in zijn armen. Dan kijken Harry en ik elkaar in de ogen aan. Het moment is echt magisch. Het wordt ruw verstoord door Louis, die me op mijn hoofd slaat met zijn kussen.
,,Haha, die kreeg je nog terug!" Ik laat het er maar bij.
,,Ik heb honger!" Niall stopt met gooien en kijkt Harry aan.
,,Niall, dat heb je altijd..." Niall glimlacht trots en wrijft over zijn buik heen. Ik lach en gooi een kussen naar zijn hoofd. Hij kijkt zogenaamd beledigd, maar gaat dan weer door met zeuren om eten. Dan besluiten we pizza's te bestellen.

In de tijd dat we moeten wachten vraagt Harry of ik even mee wil komen. Ik knik en loop achter hem aan. Weer naar de slaapkamer van hem.
,,Nola...je bent het liefste, knapste meisje dat ik ooit heb gezien." Wat zei hij nou? ,,Ik vind je heel leuk...ik snap het als je daar niet hetzelfde over denkt, ik wil ook niet dat het onze vriendschap verpest..." Hij staart naar zijn schoenen. Ik vind hem echt heel lief. Dan loop ik naar hem toe totdat ik voor hem sta.
,,Harry, ik vind jou ook heel leuk." Ik buig naar hem toe en druk een kus op zijn lippen. Het is een mooi moment. Ze zeggen altijd dat vuurwerk eraf spat bij de ware en daar hebben ze helemaal gelijk in! Het lijkt wel of ik zweef.



ALLEEN ALS JE REAGEERT, KRIJG JE EEN MELDING!


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 7 sep 2013 - 14:06:
Superleuk hoofdstuk!!


MichelleSky zei op 7 sep 2013 - 13:51:
Snel verder!!!


Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 7 sep 2013 - 13:47:
Wauw, je schrijft echt goed...

Melding!