Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -5-

Love is all I need (AF)

7 sep 2013 - 14:05

653

2

233



-5-

Is ze nu gelukkig of niet?

Het is nu een week geleden dat Harry mij voor het eerst heeft gezoend. Het loopt nu heel goed tussen ons en we hebben sinds drie dagen wat samen. Dat komt dankzij Louis. Hij vond ons zo leuk samen dat hij er alles aan deed om te zorgen dat Harry en ik alleen waren. Harry snapte de hint en toen vroeg hij mij. Ik ben heel erg blij met Harry. Robin is ook heel blij voor me, maar die heeft het zelf druk met Zayn. Ze zijn allebei smoor op elkaar, maar ze durven geen stap te zetten, omdat ze allebei bang zijn om afgewezen te worden. Helemaal omdat ze de vriendschap niet willen verpesten. Dus Louis gaat daar weer relatietherapie geven...dat word nog wat!

Vandaag zitten we voor het eerst in mijn appartement. Ik heb ondertussen een bank, bed en alle dingetjes die ik nodig heb om er te kunnen wonen. Dan gaat de bel. Ik spring op en doe open. Voor me staat een man, ik heb geen idee wie hij is. Hij komt me wel een beetje bekend voor, maar dat was het dan ook. Ik hoor en voel dat Harry achter me staat.
,,Hi Harry en Nola." Hoe weet die man mijn naam?!
,,Nola, dit is Peter." O ja, nu weet ik het.
,,Oké, wil je binnen komen?" Ik hou de deur open en hij stapt naar binnen.
,,Uhm...Harry wil je even mee komen?" Hij knikt en geeft me een kusje op mijn voorhoofd. Ik heb geen idee wat er is, maar ik maak me er niet zo druk om. Ik ga bij de andere zitten en we kijken nog wat tv. Dan verveelt Niall zich en gaan we truth or dare spelen. Net op dat moment komt Harry binnen samen met Peter.
,,Doe je mee?" We kijken nu allemaal naar Harry en Peter. Ze knikken en komen bij ons zitten.
,,Nee, Lou ik!" Louis en Niall hebben ruzie om wie er mag beginnen.
,,Nialler, neehee." Dan komt Liam tussen beide.
,,Jongens, Harry begint!" Ik moet stiekem lachen, Liam is echt daddy direction. Louis en Niall geven brommend toe, maar hun stemming is meteen weer blij als de roomservice er is.
,,Yeah, wortels!" Louis rent naar het karretje en pakt er een bord met wortels vanaf. Niall loopt er achteraan en pakt alles eraf. Wij zitten te lachen.
,,Wat?! Ik heb honger..." Daardoor moeten we nog harder lachen. Niall met zijn always honger...Uiteindelijk beginnen we na tien minuten lachen.
,,Louis, truth or dare?"
,,Truth!" Hij gaat rechtop zitten.
,,Wat is belangrijker? Een meisje dat van wortels houd of een wortel?"
,,Een meisje dat van wortels houdt natuurlijk! Dan kan ik haar altijd nog opeten!" We moeten alweer lachen. Nu is Louis aan de beurt.
,,Nola, truth or dare."
,,Truth."
,,Zou je over je relatie met Harry willen vertellen op tv?" Ik denk na. Ja, maar al die haat? Het belangrijkste is dat ik van Harry hou.
,,Ja." Zeg ik dan vastbesloten.

~Een uur later~
Alle jongens+Robin zijn weg. Alleen Harry is er nog. Hij blijft vannacht bij me slapen.
,,Honey, meende je het echt van de paparrazzi?"
,,Ja, natuurlijk hoezo?"
,,Nou...daarvoor was Peter hier. Ik zei dat ik er nog met jou over wou praten en als we het wilden vertellen, we dat overmorgen doen." Ik knik.
,,De hele wereld mag weten dat ik ontzettend veel van je hou Mister Styles." Ik grinnik en ga voor hem staan en sla mijn armen in zijn nek. Hij legt zijn handen op mijn heupen en drukt mij tegen hem aan. Ik krijg het helemaal warm van binnen. Dan kust hij mij. Ik krijg het nog warmer en ga met mijn hand door zijn haren. Dan buigen we weer van elkaar af.
,,I love you so much." Ik bloos.
,,I love you to." Ik aai hem door zijn haren. Hij lacht en bloost een beetje. Dan gaan we naar bed en val ik in slaap op Harry's borst.


Reacties:


Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 7 sep 2013 - 14:25:
Meeeelddding


MichelleSky zei op 7 sep 2013 - 14:25:
Melding!! X