Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -6-

Love is all I need (AF)

7 sep 2013 - 14:27

701

1

251



-6-

Lala! :D

Ik ben heel erg zenuwachtig. Vandaag maakt Harry bekend dat ik zijn vriendinnetje ben. Ik zei twee dagen geleden dat het me niets uit maakte, maar nu ben ik bang voor de haat die gaat komen. De jongens hebben wel gezegd dat ik me daar geen zorgen over hoefde te maken, maar nu het zover is weet ik het ook niet meer.

Dan begint het interview, het begint met normale vragen over de band. Dan komt het onderwerp 'liefde' ter sprake. Harry's blik vind de mijne en hij knipoogt snel naar me. Ineens zijn alle spanningen weg en word ik rustiger. De jongen waar ik verliefd op ben stelt me gerust.
,,Wie is er allemaal nog single?" Liam en Niall steken hun hand op. ,,Zo meiden, er is nog hoop!" Het publiek lacht. ,,Zayn, jij bent nog steeds met Perrie toch?" Hij knikt.
,,I love you!" Zegt hij in de camera, het hele publiek ahww'd. Het is ook zo lief! Je kan aan Zayn zien dat hij heel veel van haar houdt!
,,En Louis, jij hebt met Eleanor toch?" Ook hij knikt.
,,I love you Eleanor!" Ook nu ahww'd het publiek.
,,Harry, wie is jou gelukkige vriendin?" Hij kijkt hem verwachtingsvol aan.
,,Mijn vriendin is Nola. Love you Nola!" Hij kijkt naar me. Ik word helemaal warm en bloos.
,,Oké, zit ze hier in het publiek?" Harry knikt. ,,Waar?" Hij wijst naar mij. Meteen komt er een camera op me af en om me heen beginnen meiden dingen te roepen. Dan gaat het interview weer verder.

Als het nu tien minuten is afgelopen, wil ik opstaan om backstage te gaan kijken, maar dan tikt een meisje me aan. Ze ziet er heel mooi uit, ik schat haar 17 jaar.
,,Heey, je boft echt met Harry! Je bent ook echt een heel mooi meisje!" Ik glimlach naar haar.
,,Jij ook hoor!" Dan is het haar beurt om te blozen.
,,Uhm...Nola, ik heb een vraagje..."
,,Vraag het maar."
,,Uhm...zou je me willen volgen op Twitter?" Wat?! Vraagt zij mij om haar te volgen? Yay! Ik heb mijn eerste 'fan'!
,,Ja natuurlijk! Wat is je Twitternaam?" Ik pak mijn iPhone en zoek Twitter op. Ze noemt haar naam op en ik volg haar. Ze glimlacht en bedankt me. Dan loopt ze weg. Ik moet de jongens dadelijk maar vragen om haar te volgen. Ze is zo lief en mijn eerste 'fan'! Ik sta op en loop richting de kleedkamers van One Direction. Als ik de deur open wil doen zie ik de moeder van Louis Tomlinson. Ze ziet er heel mooi uit, ik heb het gevoel dat ik haar ergens van ken, maar ik kan het niet plaatsen. Haar blik komt die van mij tegen en ze schenkt me een warme glimlach. Maar dan lijkt zij het ook te zien. Ze komt naar me toe lopen.
,,Jij bent het vriendinnetje van Harry toch?" Ik knik. Dan steekt ze haar hand uit. ,,Ik ben de moeder van Louis."
,,Ik ben Nola." Bij het horen van mijn naam wordt ze wit. Ik snap het niet. Ze knikt nog een keer en loopt dan Louis' kleedkamer in.

Ik klop op de deur van Harry's kleedkamer. De deur zwaait open. Harry glimlacht en pakt mijn hand. Hij trekt me zachtjes mee naar binnen. Als ik binnen ben sluit hij de deur en legt hij zijn handen op mijn heupen. Hij drukt mij tegen hem aan. Hij buigt zich voorover en net voordat zijn lippen de mijne raken zegt hij: ,,I love you." Dan voel ik zijn perfecte lippen op de mijne. Ik sla mijn armen om zijn nek en met een hand woel ik door zijn krullen. Dan buigen we weer uit elkaar.
,,Krullen trekken meiden!" Hij grijnst naar me zoals alleen Harry dat kan. Ik geef hem een duwtje en lach. Op dat moment zwaait de deur open en kijk ik om. Daar staat Louis met rode ogen en zijn moeder heeft ook rode ogen van het huilen. Ik schrik, want ik zie Louis niet graag zo, hij is altijd zo vrolijk.
,,Nola...kunnen we even met je praten?" Ik knik. Ik kijk Harry vragend aan, maar die snapt er ook niks van.



ALLEEN ALS JE REAGEERT, KRIJG JE EEN MELDING!


Reacties:


Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 7 sep 2013 - 14:34:
Melding! Xx