Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 18

De return van Joost.

7 sep 2013 - 14:35

964

4

343



Hoofdstuk 18

Heeeeyy! Nieuwe chap! Even om duidelijk te zijn, dit was zogenaamd nog voor de Best Song Ever clip uit kwam ;) reageer voor meldingggxx

P.O.V Tess
We lopen naar binnen. 'Hallo jongens! Kom binnen en neem plaats! Sorry het is geen grote bank!' Het is een gezette man met een baardje en zijn haar naar achter. Niall en Harry gaan gelijk zitten. 'Dus jullie laten deze dame niet eens zitten?' Zegt de man met een knipoog. 'Oh geen probleem hoor!' En ga op Nialls schoot zitten. 'Dat kan natuurlijk ook! LEEROY! HMM! Kom even als je wilt.' 'Hiiii, guys!! Willen jullie iets drinken?' Ik knik. 'Fanta graag' 'En jullie?' 'Doe maar cola!' 'Okeey komt er aan!' 'Oké! Waarom willen jullie hier werken?' 'Uhm ja, daarom zijn we hier dus niet.' Zegt Harry. En doet zijn vermomming af. 'Ik moet weten wie dit geschreven heeft!' 'Sorry dat kan ik niet zeggen!' Dan komt Leeroy weer terug lopen 'omg jullie zijn van One Direction! I'm a huge fan of you guys! Cute as a button every single one of you!' Ik kan het niet laten om gewoon te lachen. 'Sorry' zeg ik nog lachend. 'U moet het zeggen! Het is namelijk helemaal niet waar!' 'Ik kan het u misschien wel zeggen' dan slaat zijn stem over. 'Maar dat word betalen jochie!' 'Hmm hoeveel?' Zegt Harry zuchtend. '3' 'drie euro?' Vraag ik met mijn domme hoofd. 'Nee drieduizend!' Roept de baas nu bozer richting mij. Ik schrik zo erg dat ik van Nialls schoot val op de bank. En hou me verder stil. '3000 euro is wel een beetje veel vind je niet?' Zegt Harry. 'Graag of niet hé?' Zegt de man en rolt met zijn ogen. 'Oke dan.. Maar ik heb het niet cash bij me?' 'We spreken om half 9 vanavond bij de parkeerplaats af, zorg dat je alleen bent.' Zegt de man zacht. 'Ik zal er zijn.' Zegt Harry. En we lopen naar buiten. Snel naar Zayn. Als we eenmaal thuis zijn vertellen we het hele verhaal.

P.O.V Harry
We hebben allemaal wat geld bijgelegd en komen uiteindelijk op 3000 euro.. Ik zit even op de bank en we gaan zo weg. 'Nee! Je blijft hier!' 'Neee! Ik wil mee!' Hoor ik Tess en Niall tegen elkaar schreeuwen. 'Ik neem mijn liefste meisje niet mee naar een afgelegen parkeerplaats! Straks gebeurt er wat!' 'Oke dan.. Ik ga dit toch niet winnen. Als je maar wel voorzichtig doet Nialler.' Zo het is weer stil. 'Gelukkig waren wij er snel over uit dat je niet mee ging Rox.' En sla een arm om haar heen. 'Wel voorzichtig zijn hè?' Het is al kwart over 8 we moeten zo echt weg! Dan gaat de deur van de kamer van Tess en Niall open. 'Ik ben er klaar voor!' Roept Niall. 'Eindelijk!' En Louis, Zayn, Niall en ik gaan naar de afgesproken plek. Liam zou weer thuis blijven om op de meiden te letten en Jade was er nog. Hoe langer ze hier zit hoe raarder ik haar vind maar ja.. We rijden langzaam de parkeerplaats op. Er staat maar één lantaarnpaal aan en daar staat een auto onder. 'Ik stop hier, allemaal onder de banken. Ik ga.’ Ik stap uit en loop rustig naar de man.

P.O.V Amy
Ik zit met Tess, Roxy en Liam in de kamer, Jade is net weg. En we kijken wat tv. 'Zou het goed gaan?' Vraagt Roxy zacht. 'Vast wel!' Roep ik. Na een kwartiertje schrikt Tess op 'Jongens ik heb een geweldig idee!' Roept Tess hard. Ik schrok er een beetje van.. 'Zullen we alle matrassen uit het appartement in de woonkamer leggen?' Roept Tess en springt op. 'En dan?' Hoor ik Roxy rustig vragen. 'Dan gaan we met zn alle in de woonkamer slapen!' Roept Tess nog enthousiaster. 'JAA!' Roept Liam en springt ook op. 'Kom!' Roept Liam en tilt Tess mee over zijn schouder. Liam en Tess tillen alle matrassen uit de kamers en gooien ze de kamer in terwijl Roxy en ik alle dekbedden en kussens mee nemen. Als alles ligt rent Tess naar haar tas. en komt terug gerent met vlaggetjes en ballonen. 'waarom heb je die nou bij je?' Vraagt Roxy lachend. Tess haalt haar schouders op en zegt: 'Voor het geval dat iemand jarig was!' En we hangen het op. We kleden ons allemaal om. 'Oeeh ik heb trek in muffins!' Hoor ik Tess in de woonkamer. 'AAAMY!' 'Jaaa?' 'Kom even?' Ik loop naar binnen. 'Wil je helpen muffins bakken?' 'Alsjeblieft help haar! En laat haar niet met de slagroom!' Roept Liam plagend. Waarna Tess een hand op zijn mond legt. 'Ik help wel!' En we bakken snel muffins, en brownies oh en een kwarktaart. Tess kon niet kiezen..

P.O.V Harry
Ik loop naar de man toe. Het is dezelfde man als vanmiddag. 'Heb je het geld?' Vraagt de baas. 'Ja, heb jij alle gegevens?' Zeg ik en kijk hem recht aan. 'Ja.' 'Laat het me zien.' Zeg ik. Ik zag dat ze dit in films ook altijd deden. En hij laat het briefje zien. 'Laat mij nu het geld zien.' En ik laat het zien, '3000 pegels.' En ruik er even aan. 'Hoe weet ik dat het 3000 pegels zijn?' 'Hoe weet ik dat het de juiste gegevens zijn?' Zeg ik stug. 'Oke. Hier.' En hij steekt het briefje naar voren.' Ik twijfel even maar geef dan het geld en pak het briefje aan en loop weg. Dat ging makkelijker dan ik dacht! Ik stap in het busje en rij weg. 'Jullie kunnen weer normaal zitten. Ik heb het.' En gooi het briefje naar Niall die naast me zit. 'Domela Crowndale' leest Niall hard op voor. 'Wie is dat?' Roept Louis van achter. 'Geen idee! Staat er nog meer?' Vraag ik. 'Ja, er staat een adres en een soort kamer nummer ofzo. Dus ze zit in een hotel..' En we rijden snel naar het appartement, het is al half 10 ondertussen!


Reacties:


1D4EVER
1D4EVER zei op 8 sep 2013 - 16:09:
meldingmeldingmeldingmeldingmelding


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 7 sep 2013 - 22:46:
MEEEELLDDINGG


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 7 sep 2013 - 19:50:
Melding!!!


menepen
menepen zei op 7 sep 2013 - 15:24:
melding