Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -7-

Love is all I need (AF)

7 sep 2013 - 15:25

1092

1

363



-7-

Wat hebben Louis en zijn moeder Nola te vertellen? Je leest het in dit hoofdstuk ;)

,,Nola, ga zitten want wat je nu gaat horen...is nogal schokkend." Ik ga op de stoel zitten net zoals Louis en zijn moeder. Harry gaat naast me zitten en speelt met mijn hand.
,,Nola...je vader en je moeder waren niet je echte ouders. Ik ben je echte moeder en Louis is je broer." Ik kijk haar aan. Is dit een slechte grap?! Nee, dat is het niet want ze staat op en spreidt haar armen. Ik sta ook op en geeft haar een knuffel. ,,Meisje, ik heb je zo gemist!" Ik maak me zachtjes los uit haar omhelzing.
,,Maar...hoe...en..." Ik kom niet uit mijn woorden.
,,Nola...toen je 2 was ben je spoorloos verdwenen samen met je nanny. Je nanny heette Jessie." Mijn wereld valt in duizend stukjes. Jessie, mijn 'moeder'. Al die jaren. Ze was zo lief, maar dankzij haar werd ik mishandeld door mijn 'vader'. Hoe kon ze? Dan komt Louis naar me toe gelopen.
,,Ik was 4 jaar toen het gebeurde. De laatste keer dat ik je zag lag je in je bed." De tranen stromen over mijn wangen. Louis...mijn grote broer?!
,,Nola, we hebben zoekacties gestart en oproepen gedaan, maar niemand reageerde. Jessie was spoorloos verdwenen met jou. Ik dacht dat je dood was..." Mijn moeder barst nu in tranen uit. Ik sla mijn armen om haar heen. Louis slaat weer zijn armen om ons heen en zo blijven we een poosje staan. ,,Het spijt me meisje...ik had je nooit mee moeten laten gaan naar de winkel met Jessie. Dat hoefde je nooit..." Ze maakt haar zin niet af en staart wazig naar me.
,,Het is niet jouw schuld." Ze glimlacht. Dan draai ik me om naar Louis.
,,Klein zusje..."
,,Grote broer..." Dan geven we elkaar een knuffel. Als we zijn uitgeknuffelt draai ik me om naar Harry, die tranen in zijn ogen heeft. ,,Harry? Moet je huilen?" Hij veegt gauw zijn betraande ogen weg.
,,Nee." Zegt hij met een schorre stem.
,,Jawel!"
,,Oké, een beetje maar het is ook zo lief..." Ik bloos en voel dat mijn moeder naast me is komen staan en een arm om me heen slaat. Ook Louis slaat een arm om me heen en drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik glimlach naar hem en leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan. Ongelooflijk! Een heel nieuw begin met mijn moeder en mijn broer!

~De volgende dag~
Vandaag heeft One Direction weer een interview, dit keer gaan Louis vertellen dat ik zijn zusje ben. Nola Tomlinson. Ik moet nog wennen aan de achternaam, maar ik vind het niet vervelend. Ik voel me nu echt compleet.
,,Nola? Wil je even mee komen?" Een styliste loopt voor me uit. Ze zal vast een vraag hebben over de kledingstijl van de jongens ofzo. Ik weet niet waarom ik anders mee zou moeten lopen. ,,Nola, je vraagt je vast af waarom je mee moet lopen." Ik knik. ,,Nou, je bent het zusje van Louis Tomlinson en je gaat vaak in roddelbladen komen de komende tijd. Daarom ben ik je eigen styliste." Mijn mond valt open. Een eigen styliste?! Het moet niet gekker worden! ,,Wow..." Ze lacht vriendelijk naar me. ,,Oeps...ik ben me vergeten voor te stellen...Ik ben Ally." Ze steekt haar hand uit.
,,Uhm...ik ben Nola, maar dat weet je wel." Ze knikt.
,,Ik heb een setje kleren voor je klaar liggen." Ze pakt een gekleurde broek en een hempje. ,,Hier, als het niet past moet je het zeggen ennu, je kan je daar omkleden." Ally geeft me de kleren en wijst naar een hokje. Ik stap erin en trek het gegeven setje kleren aan. Als ik uit het hokje kom lopen, staart Ally me met open mond aan. ,,Nola, dat staat je echt heel erg leuk!" Dan komt ze naar me toe en geeft me een paar accesoires. ,,Nola, je bent echt een mooi meisje!" Ik bloos en lach naar Ally. Ik mag haar nu al heel erg.

Dan gaat de deur van de kleedkamer open en komen Harry, Zayn, Liam, Louis en Niall binnen lopen.
,,Heey beautiful." Harry komt naar me toe lopen en drukt een kus op mijn mond. Ik bloos.
,,Heey Harrold." Hij lacht en wend zich dan tot Ally. Hij kijkt me vragend aan. ,,O, jongens. Dit is Ally, mijn styliste!" Ik glimlach er vrolijk bij.
,,Hé Ally, is Nola er blij mee?" Louis loopt naar Ally toe en geeft haar een knuffel.
,,Ja Lou." Nu is het mijn beurt om verrast te kijken.
,,Louis? Ken jij Ally?" Hij lacht en knikt.
,,Ik heb ervoor gezorgd dat jij een eigen styliste hebt, slimpie." Ik lach en geef Louis een knuffel. Wat een lieve broer heb ik. Als ik me los wurm uit de omhelzing zie ik Liam naar Ally staren. Love is in the air! Liam en Ally passen best goed bij elkaar. Ze zouden een heel lief stel zijn. Ik geef Harry een duwtje en hij kijkt me vragend aan. Ik beweeg met mijn ogen van Ally naar Liam. Harry begrijpt mijn blik, knikt en lacht. Louis kijkt me vragend aan. Ook hem leg ik het met mijn ogen uit. Louis moet ook lachen en knikt ook. Niall komt naast me staan en ook hij lacht en knikt als hij ziet dat Ally en Liam naar elkaar staan te kijken. Ik loop naar Ally en duw haar richting Liam.
,,Dit is Liam. Liam Ally, Ally Liam." Niall, Louis en Harry staan te lachen als drie kleine kinderen. Ally en Liam kijken mij vragend aan. Ik lach alleen maar en duw ze dichterbij elkaar. Dan ga ik weer bij de drie lachende jongens staan. Dan komt Zayn bij ons staan.
,,Jongens en Nola. Perrie en Eleanor komen morgen!" Hij kijkt heel blij. Louis, Niall en Harry reageren amper.
,,Zayn, je vind haar echt heel leuk he?" Hij bloost en knikt. Ze zijn ook zo leuk samen!

Op dat moment komt Peter binnen. Hij heeft een rood hoofd en kijkt geschrokken.
,,Nola en Harry, willen jullie even meekomen?" Harry en ik lopen Peter achterna naar zijn kantoor. ,,Nola en Harry, ik vind jullie heel leuk samen, maar het kan niet. Het bestuur vind dat Harry moet gaan daten met Taylor Swift. Rede 1 is omdat Nola nu het zusje van Louis is en het klopt dan gewoon niet. Rede 2 is dat Taylor en Harry voor een populariteits stunt zorgen." Hij kijkt ons omstebeurt aan. Ik schrik. Mogen Harry en ik niet meer bij elkaar zijn? ,,Vinden jullie dat goed?" Voordat ik nee kan zeggen, zegt Harry: ,,Ja, dat vinden we goed."



ALLEEN MENSEN DIE REAGEREN, KRIJGEN EEN MELDING!


Reacties:


Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 7 sep 2013 - 15:47:
Lalalalallala leuk lalalalaa

Melding