Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -8-

Love is all I need (AF)

7 sep 2013 - 15:45

613

5

241



-8-

Wat gaat er gebeuren? Lees het!

Op weg naar huis leun ik tegen het raam aan. Ik weet niet wat ik moet denken van Harry. Ik probeer hem zo veel mogelijk te ontlopen na het gesprek met Peter. Hij zei zomaar ja! Hij zei dat hij van me hield, maar dat geloof ik helemaal niet meer. Het was gewoon een grote leugen. De andere jongens weten niet wat er is en proberen me op te vrolijken, maar het luk niet. Ik ben gewoon gebroken...

Als we thuis aankomen ren ik meteen naar mijn appartement en sluit me daar op.
,,Nola, wat is er? Mag ik binnen komen?" Ik hoor de bezorgde stem van Louis. Ik sta langzaam op en strompel naar de deur. Ik draai het slot ervan af en laat Louis binnen komen. ,,Zusje, wat is er?" Meteen barst ik in tranen uit. Ik hou zoveel van Harry en nou doet hij dit? ,,Shh, stil maar." Louis zet me op de bank en haalt een glaasje water voor me in de keuken. ,,Hier." Hij houdt het glas water voor me. Ik drink er kleine slokjes uit. ,,Heeft het met Harry te maken?" Bij het horen van Harry's naam barst ik weer in tranen uit. Louis slaat een arm om me heen en geeft me een kus op mijn voorhoofd. ,,Nola, denk je dat je het kan vertellen? Wat er gebeurd is bedoel ik." Ik knik zachtjes.
,,Peter zei dat Harry en ik niet meer bij elkaar konden zijn, omdat wij broer en zus zijn en dat kan niet en omdat Harry samen met Taylor Swift ervoor moet zorgen voor een populariteitsstunt...Daarom moesten Harry en ik uit elkaar en hij vond het goed! Harry vond het goed!" Louis druk mij tegen zichzelf aan.
,,Het spijt me Nola...ik dacht echt dat Harry veel om je gaf. Ik ga wel met hem praten, oké?" Ik knik. Dan staat Louis op. ,,Ik ga even naar Liam, die weet hier altijd wel raad mee."
,,Oké." Als Louis de kamer uit is, laat ik me helemaal achterover op de bank vallen en doe mijn ogen dicht. Alles in mijn leven is een leugen. Harry, hij zei dat hij van me hield maar hij maakt het gewoon uit met me als Peter dat zegt...ik voel tranen over mijn wangen lopen, maar besteed er geen aandacht aan. Ik ontspan me en voordat ik het weet val ik in slaap.

Als ik wakker word, kijk ik in de ogen van Louis.
,,Heey sleapyhead!" Ik glimlach.
,,Heey, wortel." Hij grijnst.
,,Lekker geslapen?" Ik knik. Meteen moet ik weer denken aan Harry. Volgens mij ziet Louis het aan mijn blik want hij geeft me een knuffel. ,,Ik heb met Liam gepraat. Hij heeft beloofd om met Harry te praten over nou ja...je weet wel."
,,Dankje Lou, je bent de beste!" Hij lacht.
,,Weet ik toch?!" Ik lach. ,,Ik ben blij dat je weer lacht Nola!" Ik grijns. ,,Oh ja, op Twitter zijn we een trending topic!" Hij lacht vrolijk. Ik lach mee. Even geen zorgen, gewoon met Louis lol hebben! Dan komt Liam binnen.
,,Heey Tomlinsons." Louis en ik lachen. ,,Ik heb geprobeerd met Harry te praten, maar hij heeft me eruit gezet. Sorry Nola..." Wow, hij heeft Daddy Direction uit zijn appartement gezet?! Als Liam het niet meer kan oplossen, is het echt hopeloos...ik kan Harry wel vergeten! Liam ziet dat ik verdrietig ben en slaat een arm om me heen. Ik nestel mijn hoofd in zijn arm en ik moet huilen. Ik heb nog nooit zoveel in mijn leven gehuild. Dat met mijn 'vader' was heel erg, maar ik wende eraan. Maar dit met liefde, ben ik niet gewend en daarom vind ik het verschrikkelijk ingewikkeld!



ALLEEN MENSEN DIE REAGEREN KRIJGEN EEN MELDING!


Reacties:


1D4EVER
1D4EVER zei op 7 sep 2013 - 18:29:
HARRY OMG HOE KUN JE?! IK KAN JE UITSCHELDEN NU!
melding


xHiimacookie zei op 7 sep 2013 - 18:25:
Melding ;oo.

*GaatHarryzoeken*.
*Mept*


menepen
menepen zei op 7 sep 2013 - 17:58:
melding?!!!!!5


menepen
menepen zei op 7 sep 2013 - 17:58:
melding?!!!!!5


Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 7 sep 2013 - 15:49:
Altijd melding