Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND] » Hoofdstuk 20

He loves me?|| Harry Styles [AFGEROND]

7 sep 2013 - 16:21

1529

8

711



Hoofdstuk 20

Sharon Wodner POV
De weken die volgde waren hectisch en emotioneel zwaar. De jongens hadden toestemming gekregen van Simon, Paul en de rechter en woonden nu bij mij in het penthouse. Ook de erfenis was verdeeld en dat hield in dat ik het penthouse, het vakantie huis op Ibiza en 5 miljoen pond kreeg. Nooit geweten dat mijn ouders zo rijk waren. De voogdij over mijn zusje ging naar mijn oma en haar kamer was ondertussen al leeggehaald. Hij was omgebouwd tot een soort gym voor de jongens en mij. Die zat namelijk nog niet in het huis (iets wat mij lichtelijk verbaasde, maar goed). De begrafenis was zwaar, maar de jongens hadden erop gestaan dat ze mee zouden gaan, en dat maakte het toch iets dragelijker. Harry en ik, en ook de andere jongens en ik, waren closer geworden en voor deze ene keer maakte me dat niks uit. Van de date was nog niets terecht gekomen en mijn hoofd stond daar ook niet naar. Uiteindelijk werd het leven weer dragelijk en brak Harry’s verjaardag aan.

Zonder dat de wekker me irriteert sta ik op. Vandaag is het zover, Harry’s verjaardag en dus zijn surprisefeest. Ondanks alles heb ik het toch kunnen regelen en daar ben ik blij om. Hij zal vast blij zijn om zijn ouders en zus weer te zien. Ik glimlach en draai een vrolijk rondje door mijn kamer. De jongens zijn als het goed is al vroeg vertrokken naar de locatie en ik zou Harry vertellen dat ze naar Simon moesten. Hij mag namelijk niks, maar dan ook niks merken. En om te voorkomen dat een van de jongens iets verklapte heb ik ze weggestuurd. Weer glimlach ik en schiet dan in mijn joggingbroek. Snel loop ik naar de keuken en maak een snel, maar toch lekker en feestelijk ontbijt klaar. Dan eet ik zelf even. Ik pak het dienblad op en loop naar Harry’s kamer. Voorzichtig open ik de deur en loop naar zijn bed. Ik ga op het voeteneind zitten en begin zachtjes Happy Birthday te zingen. Hij opent zijn ogen en glimlacht als hij mij ziet zitten. Voorzichtig gaat hij rechtop zitten en ik geef hem het ontbijt. ‘Gefeliciteerd Harry.’ Hij grijnst. ‘Dank je, Sharon.’ Dan kijkt hij me aan. ‘Moet jij niet eten?’ Ik glimlach. ‘Ik heb net al gegeten.’ Hij knikt en neemt een hap van zijn sandwich. ‘Hm hm. Je kan echt geweldig koken.’ Ik grijns en trek mijn benen in kleermakerszit.
‘Dank je.’ ‘Waar zijn de jongens?’ Ik zet een zogenaamd verdrietig gezicht op en kijk hem aan. ‘Ze moesten vroeg naar Simon. Ze zijn er vandaag niet.’ Zijn gezicht vertrekt naar verdrietig en ik leg een hand op zijn schouders. ‘Maar wij gaan samen wat leuks doen.’ Met glinsterende ogen kijkt hij op. Ik besef dat het tranen zijn. ‘Wat dan?’ Ik grijns. ‘Je hebt nog een date tegoed.’ Hij straalt. ‘Dat is waar!’ Ik grijns om zijn enthousiasme en sta op. ‘Eet jij je ontbijt verder op, dan ga ik me aankleden.’ Hij knikt en ik loop zijn kamer uit.

Zodra de deur dicht is doe ik een klein dansje. Het lukt! Dan loop ik naar mijn kamer en zoek een leuke outfit. Alleen voor deze ene keer besluit ik voor hakken en een jurk te gaan. Als ik aangekleed ben besef ik verassend genoeg dat ik me best goed voel in een jurkje. Ik haal mijn schouders op en doe mijn make-up, daarna borstel ik snel mijn krullen en maak een watervalvlecht. Ik pak een simpel zwart handtasje en loop naar de woonkamer. Harry zit op de bank en kijkt het nieuws. Ik kuch even en hij draait zich om. Zijn ogen worden groot en hij bekijkt me snel. ‘Wauw, Sharon. Je...je ziet er geweldig uit.’ Ik draai een klein rondje en glimlach. ‘Dank je.’ Hij komt naar me toe. ‘Waar gaan we heen?’ Ik glimlach. ‘Dat zal je wel zien.’ Hij haalt zijn schouders op en volgt me naar de lift. Samen stappen we in en wachten geduldig tot hij beneden is. Al die tijd zie ik vanuit mijn ooghoek dat Harry me aanstaart. Ik giechel. ‘Kan je het zien?’ Hij bloost en draait zijn hoofd. ‘Sorry.’ Ik lach en knuffel hem. ‘Daar hoef je toch geen sorry voor te zeggen? Je hebt nou eenmaal je behoeftes.’ Ik giechel en stap de lift uit. ‘Heey!’ Ik lach en groet Henk, dan draai ik me om naar Harry. ‘Wat nou heey?’ Hij pakt me vast en kijkt me in mijn ogen. ‘Ik heb een behoefte momenteel.’ We staren elkaar aan en hij buigt zich naar me toe. Zonder te aarzelen buig ik me ook naar hem en onze lippen raken elkaar aan. Net zoals de, gedwongen, eerste keer schieten duizenden vlinders door mijn lichaam. Ik sla mijn armen om zijn nek en hij plaatst zijn handen op mijn onderrug. Nadat onze lippen een paar seconden perfect passend tegen elkaar hebben bewogen trek ik me terug. ‘Wil je nou nog zien waar we heen gaan?’ Ik knipoog en kan Harry bijna letterlijk zien twijfelen tussen twee dingen. Uiteindelijk zucht hij en pakt mijn hand. ‘Laten we gaan.’

Harry stopt voor de locatie van het feest. ‘Dit ziet er nou niet echt uit als een date locatie.’ Ik grinnik en stap de auto uit. Zodra hij naast me staat pak ik zijn hand. ‘Geloof me, dit is toch echt een date.’ ‘Hmm.’ Ik giechel en trek hem mee het gebouw in. Snel trek ik hem naar de goede zaal en open de deur. Het is pikdonker en ik voel Harry verstijven. ‘Wat..’ Voordat hij is uitgesproken springt het licht aan en klinkt uit vele monden; ‘SURPRISEE!’ Geschrokken kijkt hij de zaal rond en keert zich dan naar mij. ‘Dus dit was geen date?’ Ik lach. ‘Je mag dit nog steeds een date noemen hoor.’ Hij lacht en knuffelt me. ‘Dank je.’ Dan loopt hij verder de zaal in. Zijn oog valt op zijn ouders en zus en dolblij rent hij op ze af. ‘Mam, Pap!’ Hij knuffelt ze en glimlachend loop ik verder de zaal in. De jongens komen op me af en geven me een high five. ‘Het is je gelukt.’ Ik knik en grijns. ‘Je had zijn gezicht moeten zien toen ik zei dat jullie er niet waren vandaag. Zo zielig!’ Ze lachen en ik geef ze een tik. ‘Niet leuk! Het zag er echt heel zielig uit.’ Harry komt naar ons toe en geeft de jongens een knuffel, dan slaat hij zijn arm om mijn schouders. ‘Wiens idee was dit?’ De jongens wijzen meteen naar mij en ik lach. ‘Yupp. Vind je het leuk?’ Hij knikt en kijkt dan over mijn hoofd heen naar iemand anders. ‘Perrie, Eleanor, Danielle en Ivana! Wat doen jullie nou hier?’ Hij laat me los en loopt op de vier meiden af. De andere jongens kijken verbaasd. ‘Wat doen die nou hier?’ Ik giechel en hun blikken schieten naar mij. ‘Ik heb hun nummers aan Simon gevraagd en ze uitgenodigd.’ Hoewel ik ze zelf nooit ontmoet heb lijkt hem me dat Harry ze er graag bij wil hebben. Ik draai me om en kijk naar Harry die ze allemaal begroet. Dan komen ze met z’n vijven op ons af. Ze begroeten hun vriendjes met een zoen en draaien zich dan naar mij. ‘En wie ben jij?’ vraagt een meisje nieuwsgierig.
Ze heeft blauwe ogen en lange wimpers, haar donkerblonde haar golft tot net over haar schouderbladen. Ze is net zo groot als ik en staat op dezelfde hoge hakken, dus dat betekent dat ze ook 1.70 is. Harry slaat zijn arm weer om mijn schouders en ik zie haar ogen even naar Harry en weer terug schieten. ‘Sharon.’ Ik steek mijn hand uit en ze schud hem. ‘Ivana.’ Ik lach. ‘Dus jij bent Niall’s vriendinnetje.’ Ze knikt en lacht. ‘Dat ben ik.’ Ik grijns en Niall geeft haar snel een kus op haar wang. ‘Awwhh.’ Ze bloost en ik giechel, dan draai ik me naar een ander meisje. Ze staat naast Zayn wat mij doet vermoeden dat het Perrie is. Ze heeft blond haar met roze punten dat tot net over de schouders komt. Ze draagt een schattig jurkje en haar ogen zijn prachtig blauwgrijs. ‘Sharon,’ zeg ik terwijl ik mijn hand uitsteekt. ‘Perrie,’ zegt ze terwijl ze mijn hand schud. Ik glimlach naar haar en draai me naar het volgende meisje. Ze heeft lange donkerbruine krullen met wat high lights en bruine ogen. Net als Perrie draagt ze een schattig jurkje. ‘Sharon.’ Ze schud mijn uitgestoken hand. ‘Danielle.’ Ik glimlach en draai me naar het laatste meisje. Ze heeft lang bruin haar met slag erin, haar ogen zijn bruin en ook zij draagt een schattig jurkje. ‘Dan moet jij Eleanor zijn.’ Ze knikt en schud mijn hand. ‘Dat klopt, Sharon.’ Ik glimlach en wend me dan tot Harry. ‘Zullen we dansen?’ Hij knikt en trekt me mee de dansvloer op. Samen beginnen we te dansen en al snel doen de anderen ook mee.

Q&A TIME GIRLSS
Laat al je vragen achter en ik zal
de antwoorden snel online zetten.
xoxo <3


Alleen diegene die op
dit hoofdstuk reageren krijgen een
melding voor de Q&A antwoorden
xoxo <3


Reacties:

1 2

Chayenne
Chayenne zei op 1 dec 2013 - 19:34:
i love the girls ^^
leuk hoofdsstuk!


mandyX1D
mandyX1D zei op 10 sep 2013 - 17:31:
awseome storyyy


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 7 sep 2013 - 22:51:
heel snel verder im in loveee


menepen
menepen zei op 7 sep 2013 - 20:07:
meldinng


menepen
menepen zei op 7 sep 2013 - 20:07:
meldinng