Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -9-

Love is all I need (AF)

7 sep 2013 - 18:39

973

1

260



-9-

Nola is ontroostbaar van wat Harry heeft gedaan, maar het kan nog erger! Let op, lees goed, want Taylor gaat wat tegen haar zeggen in dit hoofdstuk...

De zon schijnt door mijn gordijnen heen naar binnen. Ik gaap en rek me uit. Vandaag komt Taylor Swift op bezoek. Ik heb nu al een hekel aan haar. Zij pikt Harry in...ik weet dat het allemaal moet enzo, maar zij had ook nee kunnen zeggen! Langzaam stap ik uit bed. Ik pak mijn kleren. Dan loop ik naar de badkamer en stap onder de douche. Het water valt als regen op me en het voelt alsof de regen al mijn zorgen van me af spoelt. Als ik ben uitgedoucht doe ik mijn kleren aan en poets mijn tanden, doe mijn haar en doe wat make-up op. Ik werp een blik in de spiegel. Ik zie er redelijk goed uit vandaag, in elk geval stukken beter dan gisteren. Toen was ik echt een ongelukkig hoopje. Nu is het vanbinnen echt niets beter, maar van buiten in elk geval wel. Als ik de woonkamer binnenloop zie ik Louis zitten.
,,Heey Lou." Hij draait zich om en loopt naar me toe en geeft me een knuffel.
,,Heey Nola, ik heb een vraag. Wil je dadelijk mee naar Harry's appartement om Taylor te ontmoeten?" Ik schud meteen mijn hoofd. Geen denken aan! ,,Nola, ik snap het maar je hoort bij ons 1D familie! Iedereen wil je erbij hebben!" Ik moet lachen om de uitdrukking op zijn gezicht.
,,Oké Lou, alleen voor jou!" Hij grijnst en geeft me een knuffel.
,,Je krijgt van mij een gratis wortel Nola!" Ik lach.
,,Dat heb ik altijd al gewild!"

,,Haz!" Louis en ik staan bij de deur van Harry's appartement. Ik heb nu al spijt dat ik ja gezegd heb tegen Louis. Ik heb een slecht voorgevoel over vandaag. Dan zwaait de deur open en Harry's glimlach verdwijnt als hij mij ziet. Maar hij herstelt zich snel en geeft Louis een vriendschappelijke knuffel en laat ons binnen. Als we binnen komen zien we Taylor al op de bank zitten. We stellen ons voor en dan valt er een ongemakkelijke stilte. Op dat moment komen de andere jongens binnen en gaan bij ons op de bank zitten. Het gesprek komt een beetje op gang, maar erg veel word er niet gesproken. Na een half uur sta ik op om te gaan. Ik kan niet tegen dat kleffe gedoe van Harry en Taylor. De andere zagen het volgens mij ook want ze schonken mij elke keer ongeruste blikken. Louis staat ook op. ,,Nola, ik ga met je mee." Ook de andere jongens staan op om ook met me mee te gaan.
,,Waarom gaan jullie ineens allemaal als die kleine slet gaat?" Taylor's stem boord door de stille ruimte heen. Louis loopt naar haar toe.
,,Noemde jij mijn zusje een slet?!" Hij schreeuwt. Harry trekt Taylor achter zich.
,,Ze bedoeld het vast niet zo Lou, doe rustig."
,,Wat?! Jij breekt het hart van mijn zusje, Taylor scheld mijn zusje uit voor slet en dan zeg je dat ik rustig moet doen?!" Zayn komt tussenbeide en trekt Louis en mij mee naar zijn appartement. De andere jongens lopen ons achterna.
,,Sorry Nola, ik ben echt boos op die Taylor en Harry." Louis slaat zijn armen om me heen en drukt een kus op mijn voorhoofd.
,,Lou, ik vind het heel lief van je dat je mij beschermde." Hij glimlacht trots. ,,Enne Zayn, dankje dat je ons mee trok!" Hij glimlacht en gaat op de stoel tegenover ons zitten. Niall en Liam spelen een spel op de Xbox. Het ziet er heel grappig uit. Na een half uur gezeten te hebben, ga ik naar mijn eigen appartement om na te denken. Eerst wou Louis perse mee omdat hij niet wilde dat ik alleen op mijn kamer zou zitten. Maar Zayn wist wat te verzinnen zodat ik wel alleen op mijn kamer kon zitten. Dat doe ik altijd nadat er wat gebeurd is. Ik open de deur van mijn appartement en plof op de bank neer. Wat doe ik verkeerd? Waarom kan niks in mijn leven even een keer langer dan een week goed gaan?

~Drie uur later~
Ik open mijn ogen en zie dat ik in de woonkamer lig. Ik werp snel een blik op de klok en kijk hoe laat het is. Twee uur in de middag. Dan heb ik ongeveer drie uur geslapen. Ik rek mezelf uit en sta op en loop naar de keuken. Ondertussen heb ik toch wel honger gekregen. Ik pak een stuk chocolade en een glas cola. Als ik op de bank zit word er op mijn deur geklopt. Langzaam sta ik op en doe de deur open. Ik kijk in het lachende gezicht van Robin.
,,Heey Robin, kom binnen." Ik hou de deur open voor haar en doe zelf een stap opzij, zodat Robin naar binnen kan.
,,Heey Nola, ik heb net kennis gemaakt met Taylor." Meteen ben ik een en al oor. ,,Ze is echt heel aardig!" Ik walg bij het idee dat Robin en Taylor beste vriendinnen worden. Ik voel een steek in mijn buik.
,,Robin, ze heeft me uitgescholden voor slet! Denk je dat ik haar aardig vind?" Robin's gezicht verstrakt.
,,Dan hoef je niet boos op mij te worden." Ze slaat haar armen over elkaar heen. Lekker dat kan er ook nog wel bij, ruzie met mijn beste vriendin.
,,Sorry Robin, maar ik heb gewoon een hekel aan haar, ze heeft Harry en mij uit elkaar gehaald."
,,Nola, begin je nou weer? Het is niet haar schuld. Als je haar leert kennen is ze echt wel aardig." Ik weet niet wat ik hoor, kiest mijn beste vriendin nou voor Taylor?!
,,Ga dan naar Taylor als je haar zo aardig vind!"
,,Best!" Robin stapt langs me op de deur uit. Ze gooit de deur met een knal dicht en ik hoor haar bij Harry aankloppen. Wat heb je het weer goed voor elkaar Nola...



ALLEEN ALS JE REAGEERT KRIJG JE MELDING!


Reacties:


1D4EVER
1D4EVER zei op 7 sep 2013 - 19:08:
MELDINGGGGGGG