Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -10-

Love is all I need (AF)

7 sep 2013 - 19:17

1029

2

334



-10-

En weer nieuw hoofdstuk, ik blijf bezig ;)

~De volgende dag~
Ik besluit om vandaag op zoek te gaan naar een baantje. Nu heb ik wel geld maar niet genoeg om elke week rond te komen. Ook wil ik niet dat Louis alles voor me betaald. Ik sta op, pak mijn tas en jas en loop de deur uit. Op weg naar de stad.

Als ik buiten sta loop ik richting de winkels en kijk naar binnen of ze werk zoeken. Dan loop ik langs een kledingwinkel met merkkleding die is afgeprijst. Ik kijk naar binnen. Wow, dat jurkje van Chanel, moet ik echt hebben! Ik loop snel naar binnen en pak het jurkje uit het rek. Ik bekijk de prijs en zie dat hij helemaal niet zo heel duur is. Als ik bij de kassa aankom betaal ik en wil ik weglopen als ik zie dat ze personeel zoeken.
,,Mevrouw, mag ik wat vragen?" Ze lacht vriendelijk.
,,Ja, natuurlijk. Maar ik denk dat ik al weet wat je wil vragen. Je komt hier voor werk niet waar?" Ik knik. ,,Als je dit even invult, dan leg ik het bij de andere en dan hoor je het nog wel." Ik knik. Ze geeft me een pen ik vul mijn gegevens in. Ik bedank haar en loop de winkel uit. Het is best wel dichtbij mijn huis en het lijkt me heel leuk en knus om daar te werken! Maar er waren ook nog andere meiden die hetzelfde hebben ingevuld...och nou ja, ik heb niks te verliezen...of toch wel?
,,Nola!" Louis komt op me afrennen en geeft me een knuffel. ,,Waar was je? Ik heb je tig keer geprobeerd te bellen maar je nam niet op!" Ik kijk op mijn mobiel. Ik had hem nog uitstaan...geweldig slim van me. Not!
,,Sorry Lou, maar ik was even de stad in om een baan te zoeken." Hij lacht.
,,En je komt terug met kleren?!" Ik bloos en moet dan ook lachen. ,,Maare Nola, hoe ging het?" Ik haal mijn schouders op.
,,Er waren nog veel meiden die ook die baan wilden hebben en tja...ik denk niet dat ik de baan krijg."
,,Nola, luister goed!" Ik kijk Louis aan. ,,Je bent mijn lieve mooie zusje en ik weet zeker dat je die baan krijgt."
,,Ahw Lou, dat is echt heel lief, maar ik kijk eerst wel of ik die baan krijg..." Hij zucht en trekt me mee naar Liam's appartement.
,,Li-li, doe open!" Ik hoor Liam opstaan en de deur open maken.
,,Ha Lou en Nola."
,,Li-li, Nola krijgt waarschijnlijk een baan, maar ze denkt dat ze het niet kan. Maar haar wijs dat ze het kan Daddy Direction!" Ik lach en Liam grijnst.
,,Nola, wat je broer net allemaal zei!" Ik lach en geef Lou een halve knuffel. Louis zucht en trekt me weer mee naar zijn appartement en duwt me in zijn slaapkamer.
,,Lou?! Wat doe je?!" Ik probeer snel achter hem aan te rennen, maar hij draait de deur op slot. Ik bonk op de deur. ,,Lou! Niet leuk! Doe open!" Ik zucht en laat me achterover op bed vallen. Dan hoor ik een bekende stem. Ik draai me om en kijk in het gezicht van Harry. ,,Wat doe jij hier?!" Ik heb nou echt geen zin in Harry. Ik had net even mijn geluksmomentje met Louis. Louis, hij gaat hier voor boeten. Hij weet dat ik geen zin in Harry heb.
,,Nola, ik snap dat je boos bent, maar mag ik het uitleg-?" Ik kap hem af.
,,Er valt niks meer uit te leggen, jij bent een klootzak en...en..." Een paar tranen rollen over mijn wangen. Ik kom niet uit mijn woorden. Hoe kan Harry zoiets doen?! Harry loopt naar me toe en slaat een arm om me heen en drukt mij tegen hem aan. Nee, ik wil niet uithuilen bij de jongen die het met mij heeft uitgemaakt.
,,Shh, Nola ik weet dat het fout was van me en ik heb er ook heel veel spijt van."
,,Waarom Harry? Wat deed ik verkeerd?" Ik kijk hem aan in zijn ogen hoe moeilijk het ook voor me is. Ik moet in zijn ogen zien of hij de waarheid spreekt en of het hem iets doet.
,,Nola, je deed niks verkeerd, echt niet!"
,,Wat is het dan Harry? Weet je wat? Laat maar, ga maar naar die 'lieve' Taylor van je." Ik loop naar de deur. ,,Louis, laat me eruit, ik heb er genoeg van!" Louis opent de deur en laat me erlangs lopen. Dan ziet hij dat ik heb gehuild.
,,Nola! Wat is er?" Ik negeer zijn vraag en ren naar mijn appartement. Ik hoor Louis en Harry roepen maar het maakt me allemaal niks meer uit. Als ik voor mijn deur sta krijg ik de sleutel er niet in.
,,Damn..." Mompel ik zachtjes. Ondertussen stromen de tranen nog steeds over mijn wangen.
,,Heey, kan ik je helpen?" Ik kijk op en kijk in hele vriendelijke bruine ogen.

~Eleanor~
Ik besluit om de lift te nemen. Ik hoor geschreeuw en gehuil. O nee, wat gebeurd hier nou weer? Snel ren ik de gang op, ik zie een meisje gebroken voor de deur staan.
,,Damn..." Hoor ik haar zachtjes mompelen. Dan herken ik haar, Nola Tomlinson.
,,Heey, kan ik je helpen?" Ze kijkt verbaasd op. Wow, in het echt is ze nog mooier dan op tv. Louis heeft geluk met zo'n zusje, en Harry is echt een sukkel dat hij haar heeft laten gaan. Dat is denk ik de rede dat ze huilt. Louis was gisteravond aan de telefoon heel erg boos op Harry.
,,Ja, ben jij Eleanor?" Ik knik en lach naar Nola.
,,Jij bent Nola Tomlinson toch?"
,,Ja." Haar hand trilt nog steeds, maar ze is gestopt met huilen. Ik pak de sleutel zachtjes uit haar hand en draai de deur open. Nola stapt naar binnen en maakt een uitnodigend gebaar naar mij. Ik volg haar naar de bank waar ze neer ploft.
,,Nola...wat is er net gebeurd?" Ze begint weer zachtjes te huilen.
,,H-Harry...Hij..." Ik sla een arm om haar heen en probeer haar te troosten. Arme meid...waar is Louis eigenlijk? Hoort hij ook niet voor zijn kleine zusje te zorgen?



ALLEEN ALS JE REAGEERT, KRIJG JE EEN MELDING!


Reacties:


1Dlovez
1Dlovez zei op 7 sep 2013 - 19:48:
SNEL VERDER!!!

Eleanor lijkt me heel aardig. ^^
Ik moest even bijlezen maareh… WTF ROBIN HOE DURF JE????!!!!!


MichelleSky zei op 7 sep 2013 - 19:23:
OMG SNEL VERDER PLEASE!! X