Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -11-

Love is all I need (AF)

7 sep 2013 - 20:11

893

5

273



-11-

In dit hoofdstuk vertel ik het verhaal vanuit Eleanor en Louis, ik dacht dat hun het beste konden uitleggen...Hopelijk vinden jullie het niet erg!

~Louis~
,,Harry?! Ik heb je een kans gegeven om met haar te praten en wat doe je?" Ik kijk hem woedend aan, hoe durft hij mijn zusje weer te laten huilen. Hij heeft het weer goed voor elkaar. Diep vanbinnen weet ik dat dit gedoe ook mijn schuld is. Ik had hem nooit alleen met haar moeten laten, maar hij drong er zo op aan. Hij was mijn beste vriend en dan doe je dat voor elkaar...
,,Lou, luister alsjeblieft even naar mij. Ik wou het haar allemaal uitleggen maar toen mest ze huilen en nou ja, de rest ken je allemaal al."
,,Harry, wat valt er nu nog uit te leggen?" Zijn blik veranderd van smekend naar ontzettend verdrietig.
,,Lou, Taylor chanteert me..." Serieus? Is dat wat Harry tegen houdt? Een bitch? Maar iets in me zegt dat dit veel gevoeliger ligt dan het lijkt...en dat gevoel vind ik doodeng...
,,Harry, waarmee kan Taylor jou dan chanteren?" Harry slaat zijn ogen neer.
,,Ik moest het uitmaken met Nola, anders zou Taylor haar iets aandoen, Taylor denkt alleen maar aan de populariteit. Geloof me alsjeblieft Lou, ik hou van Nola en ik wil haar niet kwijt!" Ik kijk in Harry's ogen, ik zie dat hij het echt meent.
,,Haz, sorry maar ik ben bang dat je Nola al kwijt bent...ze is echt heel verdrietig." In Harry's ogen komen tranen.
,,Ik weet het Lou...wil je me alsjeblieft helpen?" Ik twijfel, hij is mijn beste vriend maar wat zou Nola ervan vinden? Zou ze het goed vinden of zou ze boos worden?
,,Ja Harry, ik help je." Ik weet niet of ik het goed gedaan heb maar mijn gevoel zegt dat Nola en Harry bij elkaar passen. Al heb ik geen idee hoe ik die twee bij elkaar ga krijgen...

~Eleanor~
Nadat Nola alles stotterend heeft verteld geef ik haar een knuffel. Arme meid, ze heeft al zoveel meegemaakt en dan laat Harry haar hart in duizend stukjes breken. Ik dacht echt dat Harry lief voor haar was. Ze leken zo gelukkig...ik ben benieuwd wat Louis hiervan vind. Waar is hij eigenlijk?
,,Nola, weet jij waar Louis is?" Ze knikt.
,,Bij Harry." Harry's naam spreekt ze geluidloos uit. Ze houdt echt heel veel van hem. Ik snap haar volkomen, ik hou ook zielsveel van Louis. Ik gun Nola ook zo'n lieve vriend. Op dat moment word de deur open gegooid en komt Louis binnen stormen met een verwarde blik op zijn gezicht. Nola kijkt op en rent naar hem toe.
,,Waar was je Lou?" Haar stem klinkt zacht en heel breekbaar. Louis voelt het en slaat zijn armen om Nola heen. Je kan heel goed zien dat het broer en zus zijn, ze lijken zo veel op elkaar. Dan kijkt Louis op en loopt naar mij toe. Hij geeft me een kus en knuffel.
,,Heey, heb je Nola getroost?" Ik knik. ,,Ik hou van je." Fluistert hij in mijn oor.
,,Ik ook van jou Lou."

~Louis~
Het is alweer avond.
,,Nola, ik ga met Eleanor naar mijn eigen appartement goed? Als er iets is kan je me bellen, ik ben er meteen! Als je wil dat ik blijf dan kan dat ook hoor." Eleanor en Nola moeten lachen. ,,Wat?"
,,Lou, je bent overbezorgd, Nola kan echt wel op zichzelf passen hoor! Ze loopt echt niet in zeven sloten tegelijk en wat kan er nou mis gaan?" Eleanor heeft gelijk, zoals altijd. Ik geef Nola een knuffel en kus haar op haar voorhoofd. Dan loop ik samen met Eleanor naar mijn appartement.

,,El, bedankt dat je er voor mijn zusje was." Ze glimlacht.
,,Ik doe het graag, ze is echt een lieve meid!"
,,El, er is iets..."
,,Ik weet het Lou, ik zag je de hele tijd zo afwezig rondkijken." Dat vind ik zo leuk aan Eleanor, ze voelt het als ik ergens mee zit.
,,Het is Harry...ik was bij hem voordat ik kwam en toen heb ik hem beloofd te helpen." Ik zie Eleanor's ogen groot worden.
,,Wat?! Weet je wel wat hij je zusje heeft aangedaan? En nu wil je hem helpen?!" O wacht, lekker slim van je Louis, ze weet helemaal niks over Taylor Swift...
,,El, Taylor, Harry's vriendin chanteert hem. Als hij niet doet wat zij zegt dat ze Nola wat aan." Nu zie ik Eleanor's ogen nog groter worden.
,,Lou, maar dat is...Nola...Ze houdt zoveel van hem en..." Eleanor komt niet uit haar woorden.
,,Ik weet het El, ik weet het..."

~Eleanor~
Oh help...Nola verdient dit niet, Harry ook niet, maar Nola weet van niks en ze is zo kwetsbaar nu...
,,Lou, hoe moeten we dit aanpakken?"
,,We?"
,,Ik ga je helpen. Nola is nu ook een vriendin van mij en ik wil haar helpen." Louis glimlacht dankbaar en geeft me een knuffel.
,,El, ik ben zo blij dat de twee belangrijkste meisjes uit mijn leven zo goed met elkaar kunnen opschieten." Hij glimlacht. Ik ook, ik ben echt blij voor Louis. Nu moeten we Nola nog helpen. Dat wordt een groot probleem. Dan opeens heb ik een heel goed idee.
,,Louis! Ik heb het!" Hij kijkt me verrast aan. ,,Wie is Nola's beste vriendin? Die kan het aan Nola uitleggen en ondertussen gaan wij naar Taylor." Louis' glimlach word groter.
,,El, je bent geniaal. Simpel, maar dan doen we wat en kunnen Nola en Harry weer een koppel zijn!" Ik geef hem een kus. Ik gun Nola ook zo'n lief vriendje...maar niemand is beter dan Louis!


Reacties:


xHiimacookie zei op 7 sep 2013 - 20:59:
Veder omg I love this


Harrylover
Harrylover zei op 7 sep 2013 - 20:54:
Ik lees mee.
Melding en echt leuk.


1Dlovez
1Dlovez zei op 7 sep 2013 - 20:52:
Awnnnn <3

Verder!


1D4EVER
1D4EVER zei op 7 sep 2013 - 20:42:
go on!!!!!!
meldiiiiiiiiiiiiing xox


MichelleSky zei op 7 sep 2013 - 20:20:
Snel verder!! Xo