Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -12-

Love is all I need (AF)

7 sep 2013 - 21:36

822

2

267



-12-

Enjoy! ;)

~Louis~
Eleanor en ik zitten samen op de bank. Eleanor zoekt het adres van Taylor op en ik moet Robin opsporen. Meteen heb ik al een probleem met het vinden van Robin.
,,El, we hebben meteen al een probleem, ik heb het nummer van Robin niet..."
,,Iets anders dan waarmee we haar kunnen bereiken?" Ik denk na, skype?
,,Skype misschien, maar dan weet ik haar naam niet."
,,En via Twitter? Dan kan je haar nummer vragen en dan bel je haar." Ik knik, dat lijkt me tot nu toe het beste idee. Ik start de computer op en log in op Twitter. Ik zoek tussen Nola's vriendinnen en dan vind ik haar.
,,El, wat moet ik er precies inzetten?" Eleanor gaat op mijn schoot zitten en typt wat in. Als ze klaar is, laat ze het me zien: Heey Robin, we hebben een probleem, het heeft te maken met Nola. Zou je ons alsjeblieft je nummer willen geven zodat wij je kunnen bellen over Nola? X Louis en Eleanor. ,,Thanks El!" Ze glimlacht en gaat dan verder met het opzoeken van het adres van Taylor.

~Robin~
Mijn mobiel gaat. Ik kijk op het scherm en zie dat ik een bericht op Twitter heb gekregen. Als ik kijk van wie het is krijg ik een hartverzakking, Louis Tomlinson stuurt mij een bericht! Dit moet ik delen met Nola! O nee...ik heb ruzie met haar. Na dit berichtje ga ik het meteen goed maken, want ik voel me er heel rot over. Ik klik het open en lees het snel: Heey Robin, we hebben een probleem, het heeft te maken met Nola. O nee, wat is er met Nola? Zou je ons alsjeblieft je nummer willen geven zodat wij je kunnen bellen over Nola? X Louis en Eleanor. Wow, wat zou er zijn? Ik hoop dat er niks ernstigs is, maar ik weet dat het wel zo is, waarom zouden ze me anders een bericht sturen? Snel stuur ik een bericht terug, mijn mobiele nummer heb ik erin gezet en nu tien minuten gaat mijn mobiel af.

~Louis~
Een uur later gaat de bel en loop ik naar de deur. Ik laat Robin binnen.
,,Heey Lou en Eleanor. Er is iets wat jullie moeten weten. Nola en ik hebben ruzie en nadat Harry Taylor had voorgesteld heb ik haar niet meer gesproken..." Oh, dat had ik niet verwacht, Nola had er niks van gezegd, maar die heeft het denk ik druk genoeg met Harry enzo.
,,Maar Robin, denk je wel dat het lukt om het allemaal aan Nola uit te leggen?" Ze denkt even na en knikt dan.
,,Ik denk het wel, ik wilde het sowieso al goed gaan maken enzo, dus ik denk dat het me wel moet lukken." Ik glimlach en zeg dan dat ik en Eleanor ondertussen naar Taylor gaan. Ze knikt en loopt met ons mee naar de deur. Robin gaat bij Nola naar binnen en Eleanor en ik lopen naar de auto, op weg naar de duivel...

~Robin~
Ik sta voor de deur van Nola en bel aan. Ik hoop dat ze opendoet, want wat ik van Louis en Eleanor hoorde was niet veel goeds. Gelukkig hoor ik het slot van de deur open gaan.
,,Heey Nola." Ik schrik als ik haar gezicht zie. Nola ziet er echt heel slecht uit, ze heeft wallen onder haar ogen en haar haren zitten in een losse knot.
,,Heey Robin, wat doe jij hier?" Ik glimlach zwakjes.
,,Mag ik binnen komen om het uit te leggen?" Ze knikt en houdt de deur voor me open.
,,Robin, het spijt me van die ruzie van laatst, er is zoveel gebeurd en ja...sorry..." Shit, nu voelt Nola zich schuldig!
,,Nola, nee het is niet jou schuld. Ik wist niet dat Taylor zo was en het spijt mij ook...Dotty?" Dotty was toen wij klein waren haar bijnaam. Bij het horen van die naam klaart haar gezicht op. We geven elkaar een knuffel en gaan op de bank zitten. Ik ben blij dat haar gezicht alweer iets is opgeklaard. ,,Nola...ik moet je iets vertellen over Harry..." Haar gezicht betrekt meteen weer. ,,Harry moet met Taylor zijn want als hij dat niet doet dan doet Taylor jou iets aan."

~Nola~
Wat?! En kon Harry dat niet gewoon in mijn gezicht zeggen? Moest hij mij laten huilen en dan niet het lef hebben om...Wacht, ik ben ook fout geweest. Ik heb hem afgekapt...Hij heeft ook niet echt een kans gehad...
,,Robin, hoe weet jij dit?"
,,Van Louis en Eleanor." Nu snap ik er echt helemaal niks meer van.
,,Huh?"
,,Nou, nadat jij bent weggelopen bij Harry heeft hij dat aan Louis verteld en hij had beloofd om hem te helpen. Daarom nou ja...vertel ik je dit. Nola, ik zie aan je dat je van hem houdt." Ik sla mijn ogen neer. Hou ik nog van hem? Ja, heel veel. Maar houdt hij nog van mij? Dat weet ik niet meer...



NOGMAALS, JE KRIJGT ALLEEN EEN MELDING ALS JE REAGEERT!


Reacties:


xHiimacookie zei op 7 sep 2013 - 21:51:
Bad Taylor


1Dlovez
1Dlovez zei op 7 sep 2013 - 21:50:
Melding!