Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -13-

Love is all I need (AF)

7 sep 2013 - 22:23

1307

6

359



-13-

Lukt het plan van Louis en Eleanor? Lees het in dit hoofdstuk ;)

~Eleanor~
,,El, we zijn er." Louis tikt me aan en wijst naar het huis waar de taxi is gestopt. Nadat ik het huis heb bewonderd loop ik achter Louis de auto uit. Ineens voel ik me niet meer zo veilig. Het ligt erg afgelegen en ik heb geen idee of Taylor boos op ons zal worden. Taylor en ik hebben elkaar nooit zo gemogen dus daar komt het eerste probleem al...
,,Eleanor en Louis!!" Ik merkte niet dat Taylor op ons af komt rennen met een reusachtige fake smile en haar barbie gezicht vol make-up. Louis en ik lachen zwakjes en lopen dan achter haar aan haar huis binnen.

,,Taylor, Eleanor en ik zijn hier niet zomaar." Taylor kijkt ons schijnheilig aan.
,,Wat heb ik dan gedaan?" Nu word Louis boos.
,,Jij weet goed dat je wat gedaan hebt!" Louis stapt richting Taylor. Ik trek hem een stukje terug. Het is niet de bedoeling dat we gaan vechten. We moeten het oplossen voor Nola en Harry. Volgens mij beseft Louis dat ook want hij gaat weer naast me staan.
,,Taylor, het punt is dat Harry weer met Nola moet krijgen. Jij vind echt wel een ander! Nola en Harry zijn de ware voor elkaar!" Taylor komt voor me staan.
,,Bemoei je met je eigen zaken en ga uit mijn huis!" Ik kijk naar Louis. Wat moet ik nu doen?

~Taylor~
Ik weet heel goed dat Nola en Harry de ware voor elkaar zijn, maar Harry is van mij en dat wil ik hun goed duidelijk maken! Nola is gewoon perfect. En ik...ik heb geen familie die met me om wil gaan, ik heb geen vriendinnen en Nola is zo close met Robin...Waarom heb ik dat allemaal niet? Ik wil Nola duidelijk maken dat ze geen prinses is, maar een lelijk kind dat niks waard is. Daarom ga ik alles wat ze lief is van haar afpakken. Harry heb ik al, nu nog haar vriendinnetje en familie. Louis wordt moeilijk, maar dat lukt me wel. Ik zet alles op alles om te krijgen wat Nola heeft...

~Nola~
Ik sta voor de deur van Harry's appartement. Ik zucht en klop aan. Robin is een schat, zij heeft mij de moed ingepraat om te gaan vertellen wat ik weet enzo. Ik hoop dat Harry mij alles vergeeft...De deur gaat open en ik kijk in Harry's gezicht.
,,Heey Nola?" Hij klinkt verbaasd. Ik ben teleurgesteld dat hij zo klinkt, maar ik neem hem niks kwalijk. Het is ook allemaal mijn schuld. Ik heb er zo'n warboel van gemaakt...
,,Uhm...ja heey..." Ik ben ineens alles vergeten wat ik wou zeggen. De woorden zijn weg. Ik heb zin om me even te laten gaan, huilen om alles...maar ik moet me sterk houden. ,,Harry, ik moet je uhm...iets vertellen." Hij knikt langzaam en laat me binnen. Ik kijk rond, de vertrouwde bank kijkt me vrolijk aan. Alles ruikt hier lekker naar Harry. De vertrouwde geur die me tegemoed komt...Oh, wat heb ik die gemist zeg! ,,Harry, ik uhm...ik weet alles van Taylor enzo...van Robin, Lou en Eleanor ennu..." Ik kan niks meer zeggen, want Harry geeft me een knuffel. ,,Harry, adem!" Hij laat me snel los en kijkt me met tranen in zijn ogen aan.
,,Het spijt me zoveel, zoveel Nola...Ik hou zoveel van je, maar het kan niet. Het spijt me zo." Ik kijk hem aan in zijn mooie ogen.
,,Harry, als ik nou meteen naar jou had geluisterd...Dan was dit allemaal niet gebeurd, het spijt me, het is mijn fout." Ik buig mijn hoofd en kijk zenuwachtig naar mijn handen.
,,Nola..." Harry spreekt mijn naam rustig en zacht uit. ,,Het is niet jou schuld. Alsjeblieft, vergeet dat nooit." Ik hef mijn hoofd weer en kijk in zijn ogen. ,,I love you Nola. En ik ga een einde maken aan die nep relatie." Hij glimlacht en kust me zacht. Wat hou ik veel van hem...

~Taylor~
Ik wacht tot Louis en Eleanor weg zijn en pak dan mijn kans. Snel stap ik in mijn auto en rij naar Harry's appartement. Ik ga hem daar maar eens goed vertellen dat het een geheim was. Of nog beter! Ik ga naar Nola en ga haar maar eens vertellen dat ze met haar poten van MIJN vriendje af moet blijven!

Als ik voor haar deur sta doet er niemand open. Shit happens...dan maar naar Harry, kan ook altijd nog...Opeens zie ik Louis en Eleanor richting Harry's deur lopen. O nee, dan zien ze me zo staan. Snel probeer ik een andere kant op te gaan, maar missie mislukt.
,,Taylor? Wat doe jij hier?" Eleanor's popperig stemmetje hoor ik door de gang. Ik draai me om met een reusachtige fake smile.
,,Ik ben hier voor jullie! Het spijt me dat ik zo gemeen was." Ik ben blij dat ik vorig jaar toneellessen heb gevolgd! Dat werkt hopelijk op Louis en Eleanor.

~Louis~
Denkt Taylor nou echt dat ik daar in zou trappen? Hoe dom denkt ze dat we zijn? Eleanor kijkt me al aan alsof ze wil zeggen dat ze het niet vertrouwd. Ik geef haar groot gelijk.
,,Taylor, we weten allebei dat je hier niet bent om het goed te maken. Wat kom je doen?" Ze kijkt verveelt weg.
,,Wat boeit jullie dat nog? Jullie zijn toch alleen maar geïnteresseerd in Nola?" Nu weet ik het zeker. Ze is stikjaloers.
,,Je bent jaloers op Nola."
,,Hou op!"
,,Nola heeft een perfect vriendje en jij niet."
,,Stop! En nee, IK heb het perfecte vriendje!" Ze krijst en wijst naar Harry's deur. Op dat moment komen Harry en Nola hand in hand naar buiten gelopen. Ze hadden geen beter timing uit kunnen kiezen!

Nola schrikt duidelijk van de plotselinge verschijning van Taylor, maar ze herstelt zich snel weer. Ze herken ik mijn zusje. Harry kijkt vol woede naar Taylor.
,,Wat doet zij hier?!" Harry kijkt vol afschuw naar Taylor. Het lijkt even of ze niet weet wat ze moet doen maar dan rent ze naar Harry toe en negeert Nola volkomen. Ze vlijt zich tegen Harry aan en probeert hem te zoenen. Hij duikt net op tijd weg.
,,Harry!" Taylor reageert verbaasd en beledigd. Heeft die barbie het nu nog niet door? Nola en Harry zijn samen!
,,Taylor het is uit." Oh! Die blik van Taylor op dat moment! Heilig! Maar ze laat zich niet zo behandelen want ze gaat er meteen op in.
,,Het contract Harry!" Ze zwaait met een velletje papier wat ze uit haar tas pakt. Heeft ze dat bij zich?! Dat kind spoort echt niet. Harry's blik blijft hetzelfde als daarvoor.
,,Het contract is over. Nola is de ware en dat moet je respecteren." Nola bloost als hij dat zegt.
,,W-w-wat? Harry Styles, ik zet alles op alles om te laten zien dat IK de ware ben! En Nola, het is allemaal jou schuld! Hoor je me?!" Dan stampt ze woedend weg en kijkt niet meer achterom. Eleanor kijkt me met grote ogen aan. Ik snap het zelf ook niet. Zoveel haat op 1 persoon. Wat heeft Nola gedaan? Dat is het, niks.

~Harry~
Hoe durft ze...Ik ben echt niet van haar. Ik kijk naar Nola die naast me staat te trillen. Ik maak me zorgen om haar. Wie weet wat Taylor allemaal van plan is. We moeten zorgen dat Nola beveiliging krijgt. Ik wil Nola niet nog een keer kwijtraken. Ik hou zoveel van haar. Langzaam begint Nola wat minder te trillen en laat ze me wat meer los. Ik voel nu pas hoe hard ze in mijn hand kneep. Eleanor en Louis kijken ons radeloos aan. Louis komt naar Nola toe gelopen en trekt haar in een massieve knuffel.
,,Nola, trek je niks aan van wat die barbie allemaal zegt. Harry houd van jou, dat zie ik als beste vriend." Hij knijpt in Nola's schouder. Louis heeft gelijk. Het is genoeg, het moet stoppen. Ik moet met Peter gaan praten. Die heeft hopelijk een oplossing die ons zou kunnen helpen.


Reacties:

1 2

MichelleSky zei op 8 sep 2013 - 9:14:
Snel verder!!! Xo


Harrylover
Harrylover zei op 8 sep 2013 - 8:23:
Super leuk.
En het klopt wel want zayn en robin vonden elkaar toch leuk.
Nou ja,melding snel verder.


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 8 sep 2013 - 2:33:
Meldinggggg!! Maareven een tip, niet zoveel op 1 dag posten please

En robin en zayn waren toch smoor op elkaar??

Xx


1D4EVER
1D4EVER zei op 7 sep 2013 - 23:55:
SUPAAAAAH
meldingg


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 7 sep 2013 - 22:41:
OIJSGIFSJOI ZOOOO GOED MELDING