Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -14-

Love is all I need (AF)

8 sep 2013 - 13:08

1166

4

307



-14-

Uhm...ik weet geen inleiding :P

Ik sta samen met Louis, Zayn, Niall en Liam voor Peter's voordeur. De jongens hebben me beloofd te helpen. Daar ben ik ze maar al te dankbaar voor. Ik klop aan en de deur gaat open. We kijken in het verbaasde gezicht van Peter, gelukkig laat hij ons wel binnen. Hij wrijft in zijn handen.
,,Zo jongens, wat doen jullie hier?" Liam stoot me aan als teken dat ik iets moet zeggen. Ik kuch en vertel dan het hele verhaal. Ik zie de schrik in zijn ogen en hij kijkt me een poos aan. Ik word een beetje ongemakkelijk van zijn blik en kijk naar Liam en Louis die naast me staan. ,,Harry, dit word heel moeilijk voor jou en Nola maar...jij en Taylor kunnen niet stoppen met jullie fake relatie. Ik snap dat het moeilijk is, maar wat zullen de fans denken? Nola krijgt de schuld van jullie breuk en zij krijgt de haat." Ik heb zin om te roepen dat Taylor het uit kan zoeken met haar contract, maar ergens weet ik ook wel dat Peter gelijk heeft. Maar hoe moet het nu verder? Ik hoor Louis en Liam erop in gaan, maar ik hoor niet meer wat ze zeggen en loop snel het huis uit. Ik weet even niet wat ik moet doen. Zonder dat ik het door heb zit ik op de bank in mijn appartement. Ik leg mijn hoofd in mijn handen en tranen rollen over mijn wangen. Ik weet zeker dat de fans van Nola zullen houden. Net zoals Eleanor en Perrie. Dat is het! Als Nola nou veel met El en Perrie word gespot gaan de fans van haar houden! Opeens voel ik een hand op mijn schouder. Nola...
,,Harry, wat is er? Waarom ben je aan het huilen maar ook aan het grijnzen?" Ik pak Nola's hand en druk een kus op haar mond.
,,I love you Nola en ik heb een plan..."

~Nola~
Als Harry over het gesprek met Peter vertelt valt mijn hoop ineen. Maar als ik hoor van zijn plan, zo gek is het nog niet. Ik kan het sowieso al goed met El en Perrie vinden. Ik druk een kus op Harry's lippen. Dan is er ineens een flits. Ik kijk op en zie een man en vrouw staan, de man heeft een fototoestel en maakt een foto.

~Harry~
Shit, ik ben vergeten om het interview met CosmoGirl af te zeggen! En nu hebben ze een foto van mij en Nola zoenend! O nee, in de roddelbladen ben ik nog steeds met Taylor. Mijn plan is meteen niks meer waard. Wat moeten we nu? Nola word nu gezien als de bitch in onze relatie...o lieve help...

~Peter~
Liam, Niall, Zayn en Louis zijn net weg. We hebben afgesproken dat ze Harry laten bellen als het goed opgelost was. Dan gaat mijn mobiel; Harry? Dat is wel heel snel. Er zou wel wat anders zijn, want de jongens zijn net weg...
Met Peter.
Peter, we hebben een probleem. Ik was vergeten het interview van CosmoGirl af te zeggen enne, ze hebben nu een foto van Nola en mij.
Wat spookt Harry toch allemaal uit?!
Ze hebben wat?! Harry, hoe kon dat gebeuren? Nu word Nola helemaal als bitch in de spotlights gezet! Ik hoor Harry zuchten.
Dat weet ik en het spijt me.
Harry, ik probeer ze wel om te praten als het nog niet te laat is. En anders weet ik het ook niet meer.
Ik hang op en denk na hoe ik dit goed aan moet pakken.

~Taylor~
Mijn mobiel trilt en ik kijk wie me sms't. Onbekend. Nu word ik nieuwsgierig en open het bericht. Wat ik daarin te zien krijgt veranderd alles. Nola word ze ongelukkig en daar ga ik voor zorgen. Gelukkig heeft zij de eerste stap helemaal zelf gezet...Stap 2 van mijn plan ga ik nu uitvoeren. Ik zet de computer aan en log op Twitter in. Snel maak ik een nieuwe tweet en voeg de foto toe. @YaraTomlinson verwoest mijn perfecte relatie met Harry Styles! Zo! Tweet verzonden. Nu hoef ik alleen nog maar te wachten tot het trending topic. Welkom haar tegen Nola! Nu verliest ze langzaam alles...stap voor stap breek ik de vriendschappen die ze heeft...totdat er niks meer over is van die gelukkige Nola.

~Nola~
Harry en ik zitten naast elkaar op de bank op Twitter te kijken. Hopelijk is er nog niks uitgelekt...maar dan binnen 10 seconden veranderd er iets, wat me laat schrikken. Harry verstijfd ook en kijkt mee als ik het topic open. #WeHateNolaTomlinson. Ik klik het aan en meteen zie ik een foto van Harry en mij. De foto! Als ik terug ga naar de homepage staat het vol met #NolaTomlinsonDeSlet of #ArmeBroerLouisTomlinson. Ik krijg kippenval. Ik klik #NolaTomlinsonDeSlet aan. @Yara.who.loves.1D; @NolaTomlinson Hoe durf je Harry van Taylor af te pakken? #NolaTomlinsonDeSlet Arme Louis...Hij heeft zo'n siss...#ArmeBroerLouisTomlinson. De hele pagina staat vol met zulke tweets. Ik krijg tranen in mijn ogen en wil verder kijken, maar Harry pakt de laptop van mijn schoot en pakt mijn handen vast.
,,Nola Tomlinson, ik hou heel veel van je en we weten allebei dat jij hier niks aan kan doen. Ik los het op Nola."
,,Nee Harry, ik moet het oplossen. Als ik niet hier naartoe was gekomen dan was er niks gebeurd."
,,We lossen het samen op." Hij kust me op mijn wang en geeft me een knuffel. Ik nestel me in zijn knuffel en luister naar zijn ademhaling. Dan komen Louis en Eleanor in de kamer. Louis kijkt bezorgd en komt dan op me aflopen en geeft me een knuffel. Ik snuif zijn geur op en laat hem dan los. Eleanor staat naast Harry te kijken hoe Louis en ik ons broer&zus momentje hebben. Ik glimlach naar ze en ga dan weer op de bank zitten. Na een uurtje zijn de andere jongens ook gekomen. Nu zitten we allemaal op de bank en kijken we een film. Ik kijk naar Zayn en Perrie. Ze zien er niet verliefd uit. Perrie heeft een boze blik op haar gezicht. Zou Zayn haar hebben verteld dat hij verliefd is op Robin? Ach, ik hoef het nu ook niet te weten. Geen drama's, gewoon met mijn vriendje, broer en vrienden op de bank. Louis die naast me zit is aan het zoenen met Eleanor. Ze zijn echt heel lief samen. Er is trouwens een nieuw koppel bijgekomen; Liam en mijn styliste Ally. Ze zijn echt heel leuk samen! Dan wordt het moment verstoord door Taylor die de kamer binnen komt stormen met Peter achter zich aan.
,,Sorry jongens, ik kon haar niet tegenhouden."
,,Wat kom jij hier doen?" vraagt Harry en staat op.
,,Ik wil alleen even met Nola praten." Zegt ze met een nep lief stemmetje. Harry schudt zijn hoofd naar me en ik twijfel. Als Peter naar me wenkt, vertrouw ik het en sta ik op. Ik loop richting Taylor, maar dan klinkt er een knal. Er wordt om me heen gegild en ik val op de grond. Zodra ik op de grond neerkom, wordt alles zwart.


Reacties:


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 8 sep 2013 - 14:28:
HUH NEE OMG MELDING IK WORD GEK JEZUS


Harrylover
Harrylover zei op 8 sep 2013 - 13:44:
Heel snel verder jij.
Melding.


Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 8 sep 2013 - 13:18:
Snel verder.....


xHiimacookie zei op 8 sep 2013 - 13:18:
Melding omg x