Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -17-

Love is all I need (AF)

8 sep 2013 - 17:45

1397

5

265



-17-

Als ik buiten sta snel ik mezelf naar de winkel. Mijn eerste werkdag, ik heb er veel in omdat ik graag met kleding werk en omdat dit mijn eerste baantje is na mijn coma. Soms heb ik nog een beetje last van het litteken. Maar goed, daar wil ik het niet over hebben. Vroeger toen ik een jaar of 10 was wilde ik altijd model worden. Nu weet ik ook wel dat ik dat nooit zal worden omdat ik niet knap ben, maar het is en blijft een droom van me. In gedachten verzonken kom ik bij de winkel aan. Mijn bazin komt op me afgelopen en geeft me een knuffel.
,,Ik hoop dat je hier een leuke tijd hebt!" Ze glimlacht vrolijk. Ik vind haar meteen al een leuke persoonlijkheid hebben. ,,Nola, loop je even mee? Dan leg ik alles even uit." Ik knik en loop haar zenuwachtig achterna. ,,Meis, maak je geen zorgen. Ik voel dat je zenuwachtig bent maar deze baan stelt echt niet zoveel voor." Ik glimlach verlegen. ,,Omdat je hier komt werken, krijg jij je eigen werkkamer." Ik kijk haar met grote ogen aan. Wat?! ,,Uhm Nola, wist je niet dat dit winkeltje kledingsetjes van dure merken samenstelt voor Vogue?" Wat zei ze nou? Hoe kon ik dat nou niet weten? In al die jaren modebladen lezen met Robin en dan dit winkeltje niet herkennen?! Ik schudt mijn hoofd. Ze lacht en stelt me gerust.

~17:00~
Ik sluit mijn kantoor af en bekijk trots de sleutel. Mijn eigen werkplek, ik ben er echt heel erg blij mee. Dit is beter dan modellenwerk. Als ik buiten kom, regent het. Ah gat! Maar ik laat mijn geweldige dag niet verpesten. Na mijn werkdag verpest niks mijn dag meer. Ik kan niet wachten om Harry het nieuws te vertellen. Dan opeens komt er een auto langzaam langs me rijden. Ik ga sneller lopen, want ik vind het nogal eng. Dadelijk wil iemand me ontvoeren ofzo...Ik werp snel een blik in de auto en zie Harry achter het stuur zitten. Ik moet lachen in mezelf. Dacht ik echt dat iemand mij wou ontvoeren? Haha, ik kijk echt te veel films!
,,Uhm...babe waarom lach je in jezelf en sta je in de regen terwijl je in kan stappen?" Harry hangt met zijn hoofd uit het raam. Ik bloos en stap snel in.
,,Harry, je gaat nooooit geloven wat ik vandaag heb meegemaakt!" Hij kijkt me benieuwd aan. ,,Ik heb een eigen kantoor! Dat winkeltje werkt voor Vogue!" Harry kijkt me zojuist aan alsof hij een aliën heeft gezien. ,,Ben je niet blij voor me?" Harry knikt en kijkt dan verdrietig weer op de weg. ,,Wat is er?" Ik kijk hem bezorgd aan.
,,Nola, het is...ik ben heel blij voor je echt waar. Ik ben heel trots op je, maar ik..." Hij komt niet uit zijn woorden.
,,Vertel maar Harry." Hij bijt op zijn lip. Hij is zo sexy als hij dat doet. ,,Ik had een verrassing voor je, uit eten maar nu wil je vast wel naar huis ofzo..." Hij staart sip uit het raam.
,,Harry...waarom denk je dat?"
,,Louis?" Het antwoord komt iets te snel.
,,Wat is er met Lou?" Hij haalt zijn schouders op. ,,Harry...vertel het nou eens! Zo kan ik je toch niet helpen?!" Ik sla mijn armen over elkaar heen en ik staar het raam uit.
,,Nola, sorry. Ik wilde niet dat je boos werd, maar ik wil gewoon wat tijd doorbrengen met jou. Alleen wij tweetjes samen. Elke keer komt er wat tuss..-" Ik kap hem af.
,,Ben je jaloers?" Ik staar naar zijn handen die sturen. Zijn knokkels zijn wit. Ik leg mijn hand op zijn hand. ,,Ik hou van je Harry." Hij kijkt me aan en kust me. Dan wordt er getoeterd. Harry kan nog meer net uitwijken. Ik gil en leg mijn hand op mijn borst, bijna...bijna hadden we een ongeluk en misschien liep het dan heel anders met me af dan nu! Harry is rood en hij kijkt nu op de weg.
,,Sorry Nola..." Ik grinnik.
,,Ik vond het wel sexy." Harry kijkt me onbegrijpelijk aan.
,,Soms snap ik je niet zo Nola, maar jij bent mijn lieve Nola." Ik bloos. Ik heb de neiging hem weer te zoenen, maar dat doe ik toch maar niet. Ondertussen zijn we thuis aangekomen en lopen we naar binnen. Als we in de gang staan hou ik Harry tegen.
,,Zullen we morgen samen een dagje leuke dingen doen en uit eten?" Hij glimlacht en kust me zacht, maar niet te zacht. Ik ga met mijn hand door zijn haar. Ik hou zoveel van deze jongen!

~De volgende dag~
Ik word wakker en ik kijk in het slapende gezicht van Harry. Zelfs dan is hij nog sexy en lief. Ik werp snel een blik op de wekker. 9 uur. Pff...dan ben ik vroeg wakker voor een zondag. Heel erg vind ik het niet want vandaag is het een dagje alleen Harry en ik, daar komt niemand tussen! Ik denk weer aan gisteren, toen ik de rest ook vertelde van mijn eerste werkdag en natuurlijk dat ik bij Vogue een eigen pagina heb. Eleanor vond het geweldig. Helemaal omdat ze er volgende week een shoot heeft, dus dan zie ik haar waarschijnlijk volgende week op het werk! De rest vond het ook heel leuk voor me dat ik plezier heb in mijn werk.
,,Harry, wakker worden..." Ik buig me over Harry heen en druk een kus op zijn voorhoofd. Opeens pakt hij me vast en trekt me nog verder over hem heen, zo lig ik bovenop hem. ,,Harry! Wat doe je?" vraag ik lachend. Ik kijk in zijn ogen en meteen voel ik weer die kriebels in mijn buik die ik vanaf het begin heb.
,,Dit..." Dan drukt hij een kus op mijn lippen. Ik glimlach door de kus heen en sla mijn armen om zijn nek heen. Met een hand woel ik door zijn krullen. Ik hou van zijn krullen... ,,En niet van mij dan?" Oeps, heb ik dat hardop gezegd? Ik word rood en geef hem een snelle kus op zijn lippen.
,,Ik ga douchen." Ik stap uit bed en loop naar de kast. Daar pak ik een roze broek uit met een wit T-shirt. Ik graai nog even snel mijn bh en onderbroek bij elkaar en loop dan naar de badkamer. Ik kijk in de spiegel en zie daar het meisje met het liefste vriendje staan.

~Harry~
Ik heb heel veel zin in vandaag. Ik had in gedachten dat we naar het park gaan en dan gaan picknicken. Ik moet dadelijk nog even alle spullen halen en dan ben ik klaar. Dan komt Nola de kamer binnen lopen, ze ziet er heel mooi uit, zoals altijd.
,,Heey beauty." Ze bloost. Ik grijns, ik vind het leuk dat ik Nola kan laten blozen. ,,Nola, ik ga je niet vertellen wat we precies gaan doen maar ik hoop dat je het leuk vind!" Ze grinnikt.
,,Ik laat me verrassen, Mister Styles." Ik grijns om de bijnaam die ze heeft verzonnen.
,,Nola, ik ga even naar mijn slaapkamer, kleren pakken en dan douchen, daarna kom ik weer." Nola knikt. ,,Ik ben er denk ik over een kwartiertje ofzo!" Ze knikt en ik geef haar een kus. Dan draai ik me op en loop richting mijn appartement.

~In het park~
,,Nola, ik uhm...Mijn idee was om te gaan picknicken in het park." Ze kijkt me blij aan.
,,Harry, dat is echt heel leuk!" Ze geeft me enthousiast een knuffel. Snel sla ik mijn armen om haar heen.
,,Uhm...Harry, te strak!" roept ze. O ja, ze heeft een litteken op haar buik, strakke omhelzingen kan ze niet goed tegen. Ik word rood, ik had niet in de gaten dat ik haar zo strak vasthield. Ik laat haar snel los en Nola lacht. Die lach van haar...ik ben zo verliefd op die meid...

~Nola~
De middag is snel voorbij en als we alles van de picknick hebben opgeruimd, gaan Harry en ik nog een stukje wandelen. Mijn hand zit in zijn hand en we hebben het ontzettend naar ons zin. Dit middagje was echt wat we nodig hadden. Ik kijk hem aan en leg dan een kus op zijn lippen, die hij gretig beantwoord. Daarna lopen we terug naar huis en gaan in bed liggen. Ik denk terug aan deze dag en val in slaap. Ik kan geen betere plek bedenken om in slaap te vallen dan in Harry's armen!


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 8 sep 2013 - 20:08:
Socuteee!!


1D4EVER
1D4EVER zei op 8 sep 2013 - 20:07:
meldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinggg


MichelleSky zei op 8 sep 2013 - 18:26:
Ah snel verder!! Xo


Harrylover
Harrylover zei op 8 sep 2013 - 18:06:
Dit is zo cute!!!!!!!!!
Ik lees dit verhaal echt met veel plezier en met een grote lach!

Melding en snel verder!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 8 sep 2013 - 17:59:
MEEELDDIINGGGG