Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -18-

Love is all I need (AF)

8 sep 2013 - 21:21

1151

4

329



-18-

Heb wat langer gewacht met posten, omdat ik niet teveel wil posten op één dag....maar heb best veel inspiratie voor dit verhaal....

Vandaag is het weer een normale dag. Nou ja, sinds ik officieel het zusje van Louis ben is niks meer normaal. Ik sta voor de paspop en heb de taak om een nieuw setje bij elkaar te combineren. Dit is mijn eerste echt werk. Ik pak mijn notitieblok erbij en schrijf erop wat de mogelijke combinatie's zijn. Ik hoop dat Chelsey het leuk vind en het in Vogue komt. Het stelt me echt gerust als Chelsey het leuk vind, want die is toch mijn baas. Als het twaalf uur is ben ik eindelijk klaar. Het is best goed gelukt voor een eerste keer, al zeg ik het zelf. Mijn schets kan er ook mee door en ik loop naar de winkel om het aan Chelsey te laten zien. De paspop laat ik natuurlijk staan, maar de schets met alle informatie neem ik met me mee.
,,Chelsey, ik ben klaar met de schets en het samenstellen." Ze kijkt me vrolijk aan en pakt mijn schetsblok uit mijn hand.
,,Nola, dit is echt heel erg mooi!" Ik bloos. Zelf vind ik dat echt nog wel mee vallen, maar ik ben blij dat ze er enthousiast over is.
,,Dankje."
,,Nola, ik ben benieuwd hoe het er in het echt uitziet." Ze loopt voor me naar mijn kantoor en stopt bij de paspop. ,,Ik vind dit tot nu toe ook goed maar ik mis iets." Dan zie ik het ook. De tas! Die mist nog. Snel speld ik de tas vast tegen de pop. ,,Perfect Nola! Dit komt er zeker in. En o ja, ik was gisteren vergeten te vertellen dat je een stukje over je eigen stijl moet schrijven en dat komt dan in het magazine." Ik knik. Deze bazin is nog leuker dan ik dacht! Na een halfuurtje ben ik helemaal klaar. Ik zet mijn stijl op een USB stick en sla het voor de zekerheid nog een keer op, op mijn laptop. Ik loop naar Chelsey toe en geef haar de USB stick. ,,Nola, ik ben heel erg benieuwd! Je hoort morgen wat ik ervan vind. Je mag nu naar huis, want het is alweer 17:00 uur." Ik glimlach beleefd en loop dan naar mijn kantoor. Snel sluit ik alles af en neem mijn tas en jas mee. De deur draai ik op slot en de sleutel laat ik in mijn tas vallen. Ik zwaai nog een keer naar Chelsey en dan loop ik de deur uit.

~Thuis~
Ik laat me op de bank vallen en slaak een zucht.
,,Zozo, iemand heeft een zware dag gehad." Ik schrik van de stem en spring overeind. Dan zie ik dat het Harry is.
,,Sjeez, Harry je liet me schrikken!" Hij grijnst en komt naar me toe lopen. Nu valt het me pas op dat hij een smoking draagt. ,,Haz, waarom draag je een smoking?" Hij glimlacht en drukt een kus op mijn lippen.
,,Omdat wij samen uit eten gaan." Ik lach en sla mijn armen om zijn nek.
,,Geef me tien minuutjes." Ik ren als een speer naar mijn kamer. Ik sta voor mijn kledingkast. Ik kijk wat ik aan kan doen. Opeens weet ik het. Het jurkje van Chanel wat ik bij Chelsey heb gekocht! Ik pak het uit de kast en haast me naar de badkamer. Daar aangekomen spring ik letterlijk onder de douche en spoel mezelf even snel af. Dan pak ik een handdoek en droog me af. Oh...ondergoed vergeten...Ik wikkel de handdoek om mezelf heen en ren met het jurkje naar mijn slaapkamer. Daar kleed ik me om en kijk in de spiegel. Het staat me goed, al zeg ik het zelf. Ik pak een paar schoenen uit mijn kast en trek ze aan. O nee...geen goede schoenen...Snel bedenk ik wat ik moet doen. Robin heeft wel goede. Ik ben haar snel en vraag of ze die wil komen brengen.
Ja natuurlijk lieffie!
O, dankjedankjedankje Robin!
Ze grinnikt.
Schiet nou maar op! Ik lach en hang snel op. Dan ren ik als een speer naar de badkamer en doe mijn make-up op. Poets snel mijn tanden en ren dan weer naar mijn kledingkast. Tas tas tas...yay! Ik grits hem uit mijn bergtassen en mik mijn mobiel erin. Oh! Mijn portemonnee! Ik heb werkelijk geen idee waar we naartoe gaan, dus ik neem gewoon wat geld mee. Zo, nu hoef ik alleen nog maar op Robin te wachten. Zo te horen is Robin er al want ik hoor de deur open en dicht gaan. Ik ren naar Robin en geef haar een knuffel.
,,Zooo bedankt dat je gekomen bent!" Ik spring blij op en neer. Robin is echt een goede vriendin, mijn beste vriendin!
,,Hoo, Nola! Relax en trek deze hakken aan!" Ik lach en doe wat Robin zegt. Dan bedenk ik me dat Harry op me aan het wachten is in de woonkamer.
,,Robin, ga jij anders naar uhm...Zayn ofzo want Harry en..." Robin kapt me af door me mee te trekken naar Harry.

~Harry~
Als Nola binnenkomt, vervaagd alles om me heen. Nola is het enige wat telt op dit moment. Ze ziet er prachtig uit, ze zou zo een styliste kunnen worden. Alles klopt gewoon. De vlinders komen weer in mijn buik en ik loop naar Nola toe. Net voor haar blijf ik staan. Ik zie Nola blozen. Robin duwt haar in mijn richting en dan staat Nola tegen mij aangedrukt. Ik glimlach naar haar. Daardoor lijkt ze wat meer ontspannen. Dan sla ik mijn armen om haar heen. Nola legt haar armen in mijn nek en met een hand speelt ze met mijn krullen. Oh, ik hou ervan hoe ze met mijn krullen speelt. Ik hou ervan hoe ze glimlacht. Ik hou zoveel van haar! Zoveel heb ik nog nooit voor een meisje gevoeld. Maar Nola is ook niet zomaar een meisje. Ze is speciaal. Ze doet wat met me, ze geeft me een speciaal gevoel. Ik hoop dat ze dat over 10 jaar nog zou kunnen doen.

Eenmaal bij het restaurant aangekomen help ik haar uit de auto. Samen lopen we hand in hand naar binnen.
,,Hebben jullie gereserveerd?" Een ober kijkt me vragend aan.
,,Uhm ja, op Styles." Ze ogen worden groter en dan knikt hij. Ze weten hier van mijn plan. Vandaag zijn Nola en ik 3 maanden samen. Het lijkt en voelt veel langer, omdat we al zoveel hebben meegemaakt samen.

~Nola~
Ik volg Harry en de rare ober. Toen Harry zei; Styles, kreeg hij zo'n rare blik in zijn ogen. Nou ja, het zal wel een verbeelding zijn. Maar als hij even later weer terug komt kijkt hij weer zo. Ik ben blij dat hij weg gaat.
,,Harry, die ober is echt eng..." Harry kijkt me raar aan maar dan glimlacht hij. Die lieve Harry smile, die stelt me meteen gerust. Ik heb het gevoel dat ik de hele wereld aan kan. Samen met Harry sta ik sterk. Natuurlijk is Lou er ook nog, maar dat is toch anders dan ware liefde...


Reacties:


xHiimacookie zei op 8 sep 2013 - 22:51:
Melding x


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 8 sep 2013 - 22:09:
snel verder!!!!!!!!!!!!!!!!!


MichelleSky zei op 8 sep 2013 - 21:32:
Snel verder!!! Xo


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 8 sep 2013 - 21:29:
Leuk!! Crreepy ober