Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -19-

Love is all I need (AF)

8 sep 2013 - 23:32

1365

3

269



-19-

Lala ;):P

Als we alles op hebben wil ik op staan om alvast te betalen, maar Harry trekt me zachtjes naar beneden.
,,Wat doe je Harry?"
,,Een gentleman zijn. Ik laat mijn vriendinnetje echt niet betalen hoor!" Hij grijnst en knipoogt. Ik ga zitten en geef hem een kus op zijn wang. Dan staat Harry op en gaat voor me staan. ,,Nola, ik hou zoveel van je. Je betekend ook zoveel voor me. Je bent het allerliefste, allerleukste en allerknapste meisje dat ik heb ontmoet." Ik bloos, ik weet zeker dat er duizenden meisjes zijn die veel mooier zijn dan ik. Ten eerste omdat die niet een jaap van een litteken op hun buik hebben. Het lijkt net of Harry gedachten kan lezen. ,,Beauty, ik weet dat je zelf denkt dat je gewoon een meisje bent. Maar Nola, je bent zoveel meer dan dat. Jij maakt mijn leven compleet." Ik glimlach naar de jongen waar ik van hou. Dit, deze woorden, deze avond. Alles is compleet. Harry, ik zou deze avond met niemand anders willen delen.

~Harry~
Ik zie aan Nola dat ze blij is. Dat straalt ze gewoon uit haar ogen. Het doet me goed om haar blij te maken. Als Nola blij is ben ik dat ook. Ik weet hoe cliché dat klinkt, maar het is echt zo. Ik word uit mijn gedachten gehaald door de ober die me een doosje geeft, het doosje met de ketting met het hartje. Als teken van onze liefde, in ieder geval mijn liefde voor haar. Ik pak het doosje van de ober en geef het aan Nola. Ik zie dat ze dit niet had verwacht. Ze opent het doosje en pakt de ketting vast. Ze heeft tranen in haar ogen.
,,Harry, ik hou zoveel van je, dankje!" Dan vliegt Nola me om de hals en kust ze me vol passie. Ik druk haar dichter tegen me aan en voel mijn verlangen naar haar. Wat doet ze toch met me, dat heeft geen ander meisje ooit gekunt.

~Nola~
Ik ga helemaal mee in de kus. Maar dan bedenk ik me dat we in een restaurant zijn, ik duw Harry zachtjes van me af.
,,Haz, we zijn in een restaurant..." Ik bloos en speel met het hartje. Ik hoor Harry grinniken. Dan pakt hij de ketting uit mijn handen en gaat achter me staan. Ik voel zijn adem in mijn nek. Dan doet hij de ketting om, maar hij loopt niet weg om weer voor me te komen staan. Plots voel ik zijn lippen in mijn nek. Als hij maar geen zuigzoen maakt, want nu ik mijn haren opgestoken heb kan je mijn nek heel goed zien. ,,Harry, maak alsjeblieft geen zuigzoen, want ik heb mijn haren opgestoken en iedereen kan het zien." Ik hoor hem grinniken, zo'n grinnikje als je iets hebt gedaan wat niet mag. ,,Harry, nee he?!" Ik kreun zachtjes en draai me om zodat ik in zijn ogen kijk. Zijn groene ogen kijken me ondeugend aan. Ik kan nooit lang boos op hem zijn. Ik woel mijn hand door zijn haren. Dat had hij niet verwacht want hij kijkt me geschrokken aan. Ik grijns en kijk hem dan lief aan. Ik zie dat Harry iets van plan is.
,,Babe, moest dat nou?" Ik knik en lach zachtjes. Hij verplaatst zijn handen naar mijn heupen en drukt mij tegen hem aan. Net voordat onze lippen elkaar aanraken, fluistert hij: ,,Ik kan nooit boos op je zijn Nola."

~Thuis~
Als we in de woonkamer staan slaat Harry zijn armen om me heen en geeft me weer zo'n passionele zoen als in het restaurant. Alleen word de kus nu nog meer beantwoord en gaan we er verder op in. Na elkaar tien minuten hebben uitgedaagd eindigen we in bed.
,,Wil je dit echt babe?" Ik knik. Langzaam trek ik Harry's shirt uit. Wow...hij is echt heel knap...ik heb hem al een paar keer gezien, maar elke keer moet ik me proberen in te houden. ,,Hou je van wat je ziet?" Ik bloos en geef hem snel weer een kus.

~Harry~
Vannacht hebben we voor het eerst samen liefde gemaakt. Daardoor besef ik alleen maar meer en meer dat ik met haar oud wil worden. Zij maakt me gelukkig.
,,Waar denk je aan?" Nola buigt zich half over me heen en kijkt me in mijn ogen aan.
,,Aan jou." Ik zie dat ze bloost. Er valt een pluk haar in haar gezicht en ik veeg het zachtjes weg. Ze volgt mijn hand en maakt met haar eigen hand krulletjes in mijn krullen. Dan zwaait de deur open en kijk ik in het gezicht van Louis. Snel sla ik een deken om Nola en mij heen. Lou's blik verandert en hij kijkt ons ondeugend aan.
,,Hebben jullie de liefde met elkaar gedeeld Harry en mijn lieve zusje?" Ik bloos een beetje. Ik weet gewoon dat Nola ook bloost dus ik pak haar hand en knik. Louis kijkt ons dan weer serieus aan. ,,Jullie hebben toch wel een condoom gebruikt?"
,,Ja, Lou!" Nola kapt hem af en kijkt zogenaamd beledigd naar Louis. Die lacht alleen maar en kijkt ons aan.
,,Maar Harry, schiet op want we hebben een interview." Ik knik. ,,Wil je mee Nola?" Ze knikt.
,,Is goed, vandaag hoef ik toch niet te werken want Chelsey gaat naar de grote Vogue vestiging in L.A volgens mij." De jongens knikken en glimlachen.
,,Dat is dan geregeld. Eleanor gaat ook mee. Kom dadelijk trouwens maar naar mijn appartement." We knikken en dan loopt Lou weer weg. Als Nola en ik na een kwartiertje klaar zijn gaan we op weg naar Louis' appartement.

~Nola~
We stappen het appartement binnen en iedereen begint door elkaar heen te roepen. Wat ik hoor is; Gefeliciteerd Nola en Harry! Ik kijk ze vragend aan. Daardoor moeten ze nog harder lachen. Uiteindelijk komt Eleanor naar me toegelopen.
,,We hoorden van Lou dat jij en Harry schattige baby's hebben gemaakt!" Mijn mond valt open. Ik werp Lou een blik dat wij dadelijk moeten praten. Waarom verteld hij dat tegen iedereen? Ik kijk naast me. Harry kan er wel om lachen, hij heeft dit vaker meegemaakt volgens mij. Ik niet en ik vind dat je zoiets niet zomaar vertelt. Maar hier zou dat denk ik wel anders zijn.

,,Nola, whatsup?" Ik sta samen met Louis in de keuken.
,,Lou, waarom vertelde je dat tegen iedereen?" Hij haalt zijn schouders op.
,,Ik vond het gewoon zo grappig. Je bent toch niet boos op je liefste broer?" Hij kijkt me zielig aan. Sjeez, wat kan hij goed toneelspelen.
,,Lou, ten eerste ben jij mijn enige broer en nee...ik ben niet boos op je. Ik vind gewoon dat je zoiets niet tegen iedereen hoeft te vertellen." Hij knikt begrijpend. Ik geef hem een knuffel als teken dat het weer goed is. Hij fluistert nog snel even in mijn oor dat het hem spijt. Ik geef hem een kus op zijn wang en dan lopen we samen naar de anderen. Die staan al klaar om te gaan. Ik loop naar Harry en geef hem een kus op zijn mond. Hij slaat een arm om me heen en zo lopen we naar de trap. Als we beneden staan lopen we naar de twee limousine's die voor ons klaar staan. We splitsen ons op en dan gaan we op weg naar het interview.

~Interview~
De jongens zitten op een grote bank. Ik zit samen met Eleanor in het publiek. Het is echt heel gezellig. Dan gaat het rode lampje branden en zijn we on air.
,,Welkom! Ik ben Charlotte en ik zit hier samen met One Direction!" Er klinkt applaus en gegil van fangirls. Die zitten om ons heen. Eleanor is al heel geliefd bij de fans en is al heel vaak herkent. Ze heeft ook al veel handtekeningen uitgedeeld. Ze heeft ook een hele carriére en tja, de mijne begint net. Eleanor is model. Dan zie ik meisjes naar me wijzen en fluisteren. Ik trek me er niets van aan omdat ik weet als ik dat wel doe ik haat krijg ofzoiets. Eleanor ziet het en fluistert dat ze jaloers zijn. Ik knik. Laat die meiden maar, als het echte Directioners zijn dan snappen ze Harry's keuze's echt wel. Ja toch? Of zeg ik dit alleen maar om me gerust te stellen?


Reacties:


1Dlovez
1Dlovez zei op 9 sep 2013 - 7:56:
Als ze het niet eens zijn met Hazz, zijn het geen Directioners.


Harrylover
Harrylover zei op 9 sep 2013 - 7:22:
Super cute gewoon.
Harry is echt lief.
Melding en heeeeeel snel verder.


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 8 sep 2013 - 23:41:
Nee joh, iedereen snapt Harry's keuzes