Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Westlife » Written On The Walls. » OO3 ~ Hand of Time.

Written On The Walls.

9 sep 2013 - 1:17

376

0

281



OO3 ~ Hand of Time.

Ergens aan de kant van een zandweg, zal je een muur vinden, The Bloodwall. Het was een muur. Vol namen van mensen die met een tragedie deze wereld verlieten. Mensen hadden de gewoonte een kaars aan te steken met het bloed van het overleden persoon erin. Als dat niet kon, dan verbranden ze de kleding dat het overledene het laastt aanhad. Verder zetten mensen bloemen en kaartjes neer. Op een rare manier leek het wel een begraafplek, zonder de lichamen. Het leek wel een tribute voor de overledenen.Een laatste eer. Maar dat was het niet. Het was net een Wall Of Shame.

Langzaam en bijtend op haar lippen van de pijn probeerde Sasha haar ogen open te doen.Al gauw wenste ze geen moeite had gedaan. Niet alleen moest ze het zonlicht zien te verdragen. Maar haar ergste nachtmerrie stond haar toe te grijnzen.Het was de man die aar in al haar dromen ontvoerde om haar te gaan verkrachten. Het was de man die haar telkens in een kamer met alleen een deur stopte en haar daar laten liggen. Voor Altijd. Het was dat ze de kracht niet had om weg te rennen. Zelfs al had ze die kracht, was het een kansloze ontsnapping. "Wat is je naam?" Het klonk nog enger dan ze had durven dromen. Toen ze niet antwoorde, pakte hij haar zo bij haar haren vast dat hij haar haren uit haar kop haalde. Een sterke ruk en een harde bonk volgde. Ze hoefde niet eens te voelen, ze wist dat ze bloedde.
Het leek net een film, maar het was realiteit. Ze was een gijzelaar geworden. Terwijl ze het bloed uit haar lichaam voelde vloeien, hoort ze in het achtergrond muziek. Langzaam maar zeker drongen de woorden tot haar binnen. "Let it go 'cause, You can't turn back the hand of time. Just let it go and you'll be fine. What's done is done and it's allright. You can't turn back the hands of time." Verwachtten ze dat ze alles los moest laten? Ze was maar net hier.
[/right] Even sluit ze haar ogen. Als ze haar ogen weer opendoet, stopt haar hart ineens. Daar in een hoek zat er een meid haar toe te staren. Bright eyes. Rachel.

Haar nachtmerries waren gewoon een voorbereiding op dit.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.