Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -20-

Love is all I need (AF)

9 sep 2013 - 9:11

1423

6

498



-20-

Enjoy! ;)

Als het interview bijna is afgelopen krijg ik ineens een briefje op mijn schoot gegooid. Ik kijk waar het vandaag komt, dat is niet heel moeilijk te zien want de fangirls zitten te lachen te wijzen naar mij. Ik kijk weg en open het briefje: Heey bitch, je hebt ons vriendje van ons afgepakt! We snappen sowieso niet wat hij in je ziet, want je bent UGLY! Nu haten we je, we gaan zorgen dat niemand je mag. We gaan je leven kapot maken! Pas maar op! Ik schrik. Ik weet dat niet iedereen me mag, maar zo'n erge haat heb ik tot nu toe niet gehad. O jawel, Taylor Swift. Ik vind het vreselijk dat iedereen me haat. Eerst Taylor en nu die meiden.
,,Nola? Is alles goed?" Eleanor kijkt me bezorgd aan. Ik voel nu pas dat er een traan uit mijn ooghoek is ontsnapt. Snel veeg ik hem weg. Die 'fangirls' hoeven echt niet te zien dat ik om hun briefje huil. Dan zouden ze zeker weten dat hun brief mij iets doet. ,,Nola? Is echt alles goed?" Eleanor klinkt echt bezorgd. Ik knik en probeer me weer op het interview te concentreren. Je moet sterk zijn Nola, en je weet dat die meiden gelijk hebben. Dat maakt het allemaal nog erger. Gelukkig is het interview snel afgelopen.
,,El, ik ga even naar de wc." Ze knikt en kijkt alsof ze precies begrijpt wat me dwars zit, maar dat kan niet want ze is hartstikke geliefd.

Bij de toiletten aangekomen ga ik voor de spiegel staan. Daar zie ik een meisje met een half gebroken hart. Mijn ogen staan ook niet vrolijk, zo voel ik me ook niet. Ik zie er eigenlijk nog wel goed uit vanbuiten, vanbinnen is het slechter. Wat een briefje allemaal kan veranderen...Als ik de toiletten uitloop staat mijn hart stil. Daar staat Harry met Charlotte. Snel stap ik achter een muurtje. Ik weet dat het niet netjes is om mensen af te luisteren, maar wat doet Charlotte met Harry?
,,Harry, ik moet je wat vragen." Ik hoor Harry is goed mompelen. ,,Wat moet je met die Nola? Er zijn veel mooiere meiden, zoals ik." Wat?! Hoe durft ze? Oké, ik geef haar gelijk. Charlotte is een hele mooie meid, maar ze moet echt van mijn vriendje afblijven!
,,Charlotte, jij ziet niet dat Nola een mooi meisje is. Ik ben verliefd op haar, ik hou van haar en ik blijf bij haar!" Niemand had dat beter kunnen zeggen dan Harry. Het maakt me nu niet uit of het wel of niet klopt. Ik besluit om achter de muur vandaan te komen en ik loop naar Harry toe en sla een arm om hem heen. Hij glimlacht naar me. Dan gebeurd er iets wat ik niet had verwacht. Charlotte kust Harry vol op zijn mond. Harry duwt haar weg en kijk haar woedend aan. ,,Wat! Ik zei toch dat Nola alles voor me betekend! Hoe durf je dit te doen?" Harry kijkt me verontschuldigend aan en zegt sorry.
,,Harry, het geeft niet. Ik zag dat je haar van je af duwde." Hij geeft me opgelucht een kus. We waren allebei vergeten dat Charlotte er nog bij was, want ze krijst hopeloos en loopt dan weg.
,,Drama queen!" zeggen Harry en ik tegelijk. We moeten lachen en lopen dan weer samen naar de anderen.

Eleanor komt voor me staan en zwaait met het briefje voor mijn neus. Het briefje met de haat. Snel pak ik het uit haar handen en stop het in mijn tas. Hoe had ik zo stom kunnen zijn? Eleanor vertelt het natuurlijk aan Harry en de andere jongens. Ik hoop het in elk geval niet. Dan word ik in een knuffel getrokken van Eleanor.
,,Nola, ik snap nu dat je moest huilen. Maar je moet ze niet geloven, je bent mijn belangrijkste vriendin en Harry houdt van je." Ik glimlach verlegen. Ik weet niet goed hoe ik hierop moet reageren. Ik vind haar woorden echt heel lief maar ik twijfel er nog over. Dan komen de andere jongens er aan lopen en vragen wat er aan de hand is. Ik kijk de andere kant op, ik wil het niet vertellen. Eleanor pakt ineens mijn tas en haalt het briefje eruit. Ze gebaard sorry met haar mond. Sinds ik hierbij hoor is het verboden om geheimen te hebben. Het briefje gaat de hele groep rond. Als eerste krijgt Liam het. Hij geeft me een knuffel en zegt dat die meiden het verkeerd hebben en Harry alleen maar van mij houdt. Ik krijg tranen in mijn ogen van zijn lieve woorden. Liam is echt een goede vriend geworden. Hij is er altijd om mee te praten. Ally boft maar met hem en hij met haar. They are made for eachother! Liam geeft het briefje door aan Zayn en die reageert hetzelfde en ook van hem krijg ik een knuffel. Zayn geeft het weer door aan Niall.
,,Nola, dit is echt niet waar!" Hij zwaait met het briefje. ,,Wij houden echt heel veel van je en we willen je niet kwijt. Die meisjes zijn gewoon jaloers." Ik bloos en geef hem een knuffel. De anderen hebben nog steeds geen idee waar we het over hebben dus Niall geeft het snel aan Louis. Hij word boos op die meiden en trekt me in een grote Louis knuffel. Nu kijkt Harry echt verbaasd. Lou geeft het aan Harry. Zijn ogen gaan snel over het blaadje en hij gooit het dan boos op de grond.
,,Nola, denk aan de woorden die ik gisteren heb gezegd." Meteen krijg ik een warm gevoel in mijn buik.
,,Groepsknuffel!" Louis schreeuwt en trekt iedereen in een knuffel. Harry en ik staan in het midden en we worden tegen elkaar aan gedrukt. Harry drukt een kus op mijn lippen.
,,We love you." Fluistert hij tegen mijn lippen aan. Three little words mean the world to me...We love you...

~Eleanor~
We zitten met z'n allen in een limousine op weg naar huis. Het is erg stil. Iedereen is aan het nadenken over wat er net is gebeurd. Die meiden weten niet wat ze Nola en Harry aandoen. Dat ze Nola pijn doen weten ze wel, maar dat ze Harry en ons er ook pijn mee doen? Nee, dat beseffen ze niet. Ik kijk naast me. Louis kijkt naar buiten. Ik kijk naar onze handen die verstrengelt zijn, ik hou zoveel van hem.
,,Lou, waar denk je aan?" hij kijkt nu naar mij en hij glimlacht.
,,Aan onze echt fans. Ik weet zeker dat die barbiepoppen onze naam niet eens wisten. Hoe durven ze dan zoiets te zeggen?" Ik knik, ik snap zijn woorden helemaal. We moeten zorgen dat Nola dat ook beseft. Snel pak ik mijn telefoon en sms Zayn over mijn plan. Aan de andere kant van de limousine gaat Zayn's telefoon af. Ik zie zijn ogen het sms'je lezen. Dan zoekt hij mijn blik en hij knikt enthousiast. Ik glimlach en wend mijn blik dan weer op Louis' hand die de mijne vast heeft.
,,El, ik zag wel dat je iets naar Zayn sms'te. Waarom sms je iemand die in dezelfde ruimte zit?" Hij lacht en geeft me een kus op mijn voorhoofd. Ik lach en pak mijn mobiel er weer bij. Snel laat ik het smsje lezen. Louis knikt en kijkt me dan aan met een twinkeling in zijn ogen. ,,El, ik vind het echt heel lief van je dat je dat doet."
,,Dat doen vriendinnen voor elkaar." Hij geeft me een kus op mijn wang.
,,No sex in the car!" Ik moet lachen. Altijd die Liam weer.

~Nola~
We stappen uit de auto en lopen naar binnen. Eleanor en Zayn komen naast me staan.
,,Nola, kom je dadelijk even mee naar de keuken?" Ik knik. Ik heb geen idee wat ze van plan zijn, maar ik vertrouw ze. Het zal waarschijnlijk toch niks ergs zijn.

Ik loop de keuken in. Zayn is er al, maar Eleanor nog niet.
,,Zayn, waar is Eleanor?" Hij haalt zijn schouders op.
,,Hier ben ik! Sorry dat ik laat ben maar Lou wilde weten waar ik naartoe ging." Zayn knikt begrijpend en draait zich dan weer naar mij.
,,Nola, we willen je laten weten dat we er altijd voor je zijn. We zijn een grote familie, jij hoort daar ook bij Nola!" Eleanor klinkt heel serieus. Zo hoor je haar niet heel vaak. Zayn knikt zijn hoofd naar Eleanor en dan ook naar mij. Ik vind het heel lief van ze dat ze dat zeggen.
,,Dankje!" Ik glimlach en geef ze allebei een knuffel.


Reacties:

1 2

Harrylover
Harrylover zei op 9 sep 2013 - 16:10:
No sex in the car!
Lol.


xHiimacookie zei op 9 sep 2013 - 15:04:
Zo mooi x


1Dlovez
1Dlovez zei op 9 sep 2013 - 12:31:
En verder!


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 9 sep 2013 - 10:41:
Je schrijft super!!


Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 9 sep 2013 - 10:22:
Verdeeeerrr!
Je schrijft echt zo goed!