Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -22-

Love is all I need (AF)

9 sep 2013 - 16:06

1376

6

413



-22-

Enjoy! ;)

,,Doe maar eerst het goede nieuws." Aan Louis' stem te horen is hij geïrriteerd. Ik geef hem groot gelijk. De dokter kucht. Ik dacht een moment dat hij ook nog ging vragen of we het zeker wisten.
,,Het goede nieuws is dat Nola weer wakker is. Ze heeft voor de rest geen last van haar hoofd. Ze heeft geen hersenschudding of andere ernstige problemen. Wel moeten jullie zorgen dat ze degene die haar geduwd heeft niet meer ziet. Zeker als jullie het slechte nieuws horen." Hij kijkt ons 10 seconden strak aan. Dan kucht hij weer. ,,Het slechte nieuws is dat Nola voortaan extra gevoelig is voor ongelukken. De reactie van haar lichaam erop kan heftiger worden, als ze nog zo'n knal te verduren krijgt kan ze aan haar verwondingen overlijden. Het is dus belangrijk dat..." De rest hoor ik niet. Zou dat komen door Nola's ex-vader? Als het zijn schuld is, kan ik hem wel wat aandoen. Na drie minuten tikt Zayn me aan.
,,Ga je mee naar Nola?" Ik knik en ga rechtop zitten om vervolgens op te staan. Langzaam loop ik achter Zayn aan naar binnen. Als ik binnen kom zit Nola aan de beademing. Aan de rechterkant zit Louis. Aan de linkerkant zit nog niemand dus ga ik daar zitten. Ik pak haar hand vast. Dan kijk ik naar Louis die tegenover mij zit. Hij heeft Nola's hand ook vast. Eleanor wrijft over zijn rug. Kon mijn vriendin dat ook maar doen. Als je iets niet hebt mis je het meer en meer...ik denk aan de gelukkige momenten van ons twee, wat we met z'n tweeën hebben doorstaan en alles wat ik nog met Nola wil mee maken...

~Eleanor~
Zachtjes wrijf ik over Louis' rug. Ik kijk naar Harry, hij heeft rode dikke ogen van het huilen. Zayn vertelde dat hij Harry dingen tegen zichzelf heeft horen zeggen dat het zijn schuld is. Arme Harry...iemand moet hem ook troosten. Iedereen staat aan deze kant en Harry zit er alleen. Ik stoot Niall en Liam aan.
,,Willen jullie Harry troosten? Hij staat er alleen voor..." Niall en Liam knikken en lopen zachtjes naar Harry toe. Hij kijkt Niall en Liam dankbaar aan. Volgens mij probeert hij zelfs te glimlachen, maar dat lukt niet heel erg goed.
,,El?" Ik schrik van Louis' stem, alle vrolijkheid is eruit verdwenen. Dat snap ik heel goed, maar zo heb ik hem nog nooit gehoord.
,,Ja Boo Bear?"
,,Wanneer werd Nola wakker?" Ik haal mijn schouders op.
,,Zal ik het aan een dokter vragen?" Louis knikt en draait zich dan weer helemaal om naar Nola.

~Harry~
Ik kijk naar Nola's hand. Die ligt hier nu al 2 uur doodstil. Soms dacht ik zelfs dat het al te laat was. Zo weinig beweging zat erin. Dan volg ik haar arm naar de andere kant. Daar zitten Louis en zijn moeder. (Natuurlijk ook Nola's moeder). Ze hebben allebei dezelfde bezorgde blik in hun ogen. Dan komt er een dokter binnen. Ondertussen zijn we dat wel gewend, elk halfuur komen ze controleren of Nola nog wel leeft. Gelukkig gaan ze dan weer opgelucht weg. Eigenlijk denk ik niet dat het voor hen een opluchting is. Eerder voor mij en Louis. Maar dit keer blijft hij staan.
,,Jullie zijn toch van die beroemde boyband One Direct?" Ik hoor Zayn hem verbeteren. Als hij maar geen handtekening vraagt. I'm not in the mood! ,,Dit klinkt misschien raar, maar je kan voor Nola zingen. Dat kan haar helpen om weer te ontwaken." Ik knik. Dat heb ik wel vaker gehoord, maar ik twijfel of het lukt. Dan loopt hij zonder iets te zeggen weer weg. Rare dokters...
,,Haz, zullen we voor haar zingen?" Ik knik. Beter iets dan niets. Ik wil toch wat voor haar doen, maakt niet uit wat. Als ze ons maar niet verlaat...
,,Zullen we What makes you beautifull zingen?" Weer knik ik. Liam begint en al gauw zingen we met z'n zessen. (Louis' en Nola's moeder zingt ook mee). Op het einde zing ik mijn solo en knijpt iemand in mijn hand. Wacht eens even, die iemand is Nola! De anderen hebben het volgens mij ook gezien want ze staren met hun mond open naar mij.
,,Wow Haz!" Zayn slaat me vriendschappelijk op mijn schouder en grijnst breed naar me. Ondertussen komt de dokter eraan gelopen. Louis heeft vast de dokter ingeschakelt. We vertellen over het zingen en over het knijpen in mijn hand. Hij glimlacht trots om zijn eigen idee. Die dokter heeft eigendunk. Als het aan mij ligt een beetje te veel, maar het kan me niks schelen. Nola hoorde ons en ze word beter, dat moet. Ik buig me voorover en fluister in haar oor: ,,Nola, I love you..." Ik hoop dat ze het hoort.

~Nola~
Ik zit rechtop in het ziekenhuisbed. Harry en Louis zitten naast me en houden allebei mijn hand vast. De andere jongens en meiden zijn even weggegaan om ons een momentje met z'n drieën te geven. De 2 belangrijkste jongens uit mijn leven, wat zou ik zonder hen moeten? Ze helpen me en houden van me. Waar heb ik dat aan verdient? De deur zwiert open en Robin, Ally en Chelsey komen binnen. Ik glimlach en maak mijn hand los uit die van Harry en ga met die hand door mijn haar. Dan pak ik Harry's hand weer vast. Dan kijk ik naar de drie meiden die zojuist zijn gearriveerd. Robin, Ally en Chelsey. Ik wist niet dat Chelsey wist dat ik in het ziekenhuis lag. Ik moet trouwens nog tegen haar zeggen dat ik niet kan komen werken deze week. Laat ik dat meteen maar doen.
,,Chelsey, ik kan deze week niet werken omdat..." Ze kapt me af en kijkt me glimlachend aan.
,,Nola, maak je geen zorgen! Zorg eerst maar dat je helemaal beter word!" Ik glimlach en geef haar nog een knuffel. Ik ben blij dat mijn bazin zo makkelijk en aardig is. Ik had het veel slechter kunnen treffen. Dan gaat mijn blik naar Robin.
,,Heey Robin!" Ik glimlach naar haar. Sinds ik wakker ben kan ik alleen maar glimlachen. Ik ben zo ontzettend blij met zulke goede vrienden en vriendinnen! Ally staat op en geeft me een knuffel.
,,Nola, ik schrok echt heel erg van Liam's tweet zeg!" Huh, Liam's tweet? Ik kijk Harry en Louis vragend aan maar die schijnen het ook niet te weten.
,,Hoe bedoel je Liam's tweet?" Ally pakt haar iPhone uit haar tas en geeft het aan me. Ik scroll snel door naar Liam's tweets. Daar staat: Beterschap @NolaTomlinson! We zijn er voor je! X. Ik glimlach als ik zie hoe vaak het is geretweet. Ook is het een nieuwe trending topic #BeterschapNolaTomlinson! Dan geef ik Ally's iPhone terug en ga ik wat onderuit liggen. Ik voel me een beetje duizelig worden.
,,Nola, gaat het wel?" Louis springt overeind en buigt zich over mij heen. Harry en de meiden springen nu ook in de lucht en ze hangen nu allemaal boven mij.
,,Guys! Het gaat wel, ik voel me alleen een beetje duizelig." Na 30 seconden gaat het al wat beter. Alleen is mijn duizeligheid nog steeds niet helemaal over. Ik kijk naar Robin die haar linkerhand op de plek van haar hart heeft liggen.
,,Wow, Nola. Je hebt me echt laten schrikken!" Ik glimlach zwakjes naar haar. Ze gaat op mijn bed zitten en wrijft over mijn been.
,,Waar is mijn mobiel eigenlijk?" Nu kijkt iedereen naar Harry.
,,Ik kreeg je telefoon van de zuster." Ik knik.
,,Mag ik mijn mobiel dan?" Hij grijnst. O nee...hij is iets van plan...Hij buigt zich over mij heen.
,,Krijg ik dan een kus?" Ik lach en geef hem een kus. Ik hoor de rest ahw-en. Ondertussen voel ik mijn wangen gloeien. Dan buigen we uit elkaar en geeft Harry mijn mobiel terug. Ik kijk bij mijn mentions, wow dat zijn er veel! Ik klik er een paar aan en zie mij als trending topic. Ik glimlach als ik de lieve reacties zie. Er zijn natuurlijk ook haat reacties, maar daar hebben lieve fans weer op gereageerd. Ik ben blij met alles op dit moment. Ik ben blij dat ik nog leef en redelijk gezond ben. Ik ben blij dat ik hele lieve vrienden heb. Maar het vrolijkst ben ik met Harry, mijn boyfriend!


Reacties:

1 2

xHiimacookie zei op 9 sep 2013 - 18:37:
Omg snel veder hoor


MichelleSky zei op 9 sep 2013 - 17:28:
Ahhh snel verder!!!! Xoxo


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 9 sep 2013 - 17:08:
Lieeff


Harrylover
Harrylover zei op 9 sep 2013 - 16:21:
Wat lief!
Snel verder hoor!
Melding.


Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 9 sep 2013 - 16:20:
Awwwwwww <3