Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -23-

Love is all I need (AF)

9 sep 2013 - 18:25

1423

6

409



-23-

Hope you like it!

Ik zucht en laat me achterover vallen op de bank. Ik ben weer gewoon thuis, maar Harry en Louis zijn overbezorgd. Gelukkig heeft Zayn ze even meegenomen naar de winkel. Eventjes rust...Maar een lange rust heb ik niet want mijn mobiel gaat. What makes you beautifull klinkt door de woonkamer. Zal ik hem laten rinkelen? Toch neem ik maar op:
Met Nola Tomlinson?
Met het politiebureau.
Ik schrik, meteen ben ik er met mijn gedachten weer helemaal bij. We hebben nieuws over de zaak. We zijn erachter gekomen dat je vader aan de drugs zat. Dat wist ik nog niet. Eerst was het alleen drank, veel drank. Maar goed, nu moet jij tegen hem getuigen in de rechtzaal. Als jij dat niet doet moet hij 3 maanden de bak in. Maar als jij wel tegen hem getuigt dan wordt zijn straf bezwaard. Ik denk na, durf ik nog tegenover hem te staan? Wat als ik dicht klap? Of wat als ik bang wordt?
Ik...ik weet nog niet wat ik doe.
Dat snap ik maar je moet morgen de uitslag weten. Anders kunnen we niks tegen hem beginnen.
Oké, ik bel u morgen wel.
Oké, morgen hé?
Ja.
Een fijne dag nog!
Voordat ik nog iets kan zeggen heeft hij al opgehangen. Wat moet ik u doen? Tegen hem getuigen of niks doen? Maar dan loopt hij wel op vrije voeten en wie weet wat hij mij aandoet! Of nog erger, mijn vrienden...De deur gaat open en Louis en Harry komen naar binnen gelopen.
,,Nola! Alles goed?" Louis ploft naast me en kijkt me vrolijk aan. Ik knik. Ik vertel ze nog maar niet over dat telefoontje, ik wil niet dat ze bezorgd zijn. Dadelijk zeggen ze dat ik het niet moet doen, maar ik wil het eigenlijk wel. No way dat hij ons nog iets aan gaat doen!

~Die avond~
Ik lig in bed en denk na. Vandaag ben ik moeilijk door gekomen. Louis en Harry voelden dat er iets aan de hand was. Daarom bleven ze de hele tijd vragen stellen en gingen ze net pas weg. Niet eens uit zichzelf, ik heb Eleanor om hulp moeten vragen. Bijna moest Zayn ook nog komen, maar gelukkig gaven ze toe. Dat was ook voor het eerst vandaag want ze bleven maar vragen stellen. Ik kreeg het de hele tijd benauwd. Gelukkig wist ik er onderuit te komen. Waren mijn discussies met mijn 'vader' toch nog ergens goed voor...Mijn gedachtes dwalen af naar morgen. Ik heb besloten om het wel te doen en ik vraag of Robin, Ally en Eleanor mee willen gaan. Dat zijn mijn 3 beste vriendinnen. Ik weet dat Louis en Harry het misschien niet leuk vinden dat ik hun niet mee vraag, maar ik wil gewoon niet dat ze zich zorgen om me maken. Als het afgelopen is vertel ik ze het heus wel, maar tot nu toe moet ik het zelf doen.

~De volgende dag~
Vandaag ben ik vroeg klaar. Ik zit nu aan de keukentafel met mijn iPhone op twitter. Net heb ik iedereen bedankt voor de lieve tweets. Meteen was het 1257 keer geretweet. Ik glimlach, ik ben blij dat de fans van 1D mij nu niet meer zoveel haat sturen. Dat komt dankzij mijn geweldige vrienden! Alleen had ik het echt niet aangekund. Net als ik aan de meiden denk die ik nog moet bellen komen ze alle drie binnen. Ik sta glimlachend op en geeft ze allemaal een knuffel.
,,Heey girlies, ik wil jullie iets vertellen." Eleanor en Ally kijken elkaar grijnzend aan.
,,We dachten al dat er wat was. Je zag er gisteren zo moe en bezorgd uit. Dus daarom dachten we dat je wel wat hulp kon gebruiken!" Ik glimlach. Wat zijn het toch schatten!
,,Ga maar ergens zitten. Wat willen jullie drinken?"
,,Cola!" Robin en Eleanor kijken elkaar lachend aan. Allebei cola dus! Ik lach, wat kennen ze elkaar wel goed.
,,Doe mij dan ook maar cola, ik help je wel." Zegt Ally. Ik glimlach dankbaar en loop naar de keuken. Als ik de glazen heb ingeschonken geef ik er 2 aan Ally. Die loopt voor me uit naar de woonkamer en zet de glazen op tafel. Ik zucht zachtjes, hoe begin ik? Robin wrijft over mijn arm en trekt me zachtjes op de bank.
,,Begin bij het begin. We hebben alle tijd." Ik glimlach naar Robin wat maar half lukt. Ik ben gewoon zo gestresst...
,,Nou, ik uhm...ik werd gisteren gebeld door de politie en die vertelde me dat mijn 'vader' drugs gebruikte. Dat is nog niet het grootste nieuws..." Ik zie de geschrokken gezichten. Ze kennen gelukkig niemand anders die drugs gebruikt, ze hebben geluk... ,,De politie heeft me gevraagd om te getuigen tegen mijn 'vader', ik ga het doen maar willen jullie alsjeblieft mee?" Eleanor en Robin zitten naast me en leggen allebei hun handen op mijn schouders.
,,We helpen je door alles heen." Robin geeft me een knuffel.
,,Dat wou ik ook zeggen maar neem je niet liever familie en Harry mee?" Eleanor kijkt me twijfelend aan als ze dat zegt. Ik snap precies wat ze bedoelt...
,,Uhm...dat is het nou juist. Ik wil niet dat ze bezorgd zijn."
,,Maar Nola, je moet het ze echt vertellen!"
,,Wat moet Nola ze vertellen?" Ik draai me om en zie Harry en Louis staan. O nee...wat nu?

~Harry~
Als ik mijn zin heb uitgesproken zie ik Nola geschrokken naar Robin kijken. Waarom zou ze moeten schrikken?
,,Wat is hier aan de hand?" Nola kijkt ongemakkelijk naar haar schoenen.
,,Nou Harry en Lou..." Ze beweegt met haar linkerbeen om haar rechterbeen. ,,Gisteren toen belde de politie ennu..." Ik zie Louis' blik verstrakken. ,,Mijn vader gebruikte drugs toen hij hier was." Belt de politie daarvoor? Ik weet dat het heel erg is, maar waarom zouden ze daarvoor bellen? Er is meer aan de hand en ik moet het te weten komen.
,,Nola, was er nog iets waarvoor ze belden?" Louis geeft me een duw met zijn elleboog en kijkt me een beetje boos aan.
,,Tuurlijk is er niks anders!" Louis gaat naast zijn zusje staan en slaat een arm om haar heen. Nu kijken de andere meiden heel erg geschrokken. Wat is hier allemaal aan de hand? Nola zucht.
,,Ja, er was meer..." Ik heb nog nooit iemand iets met zoveel tegenzin zien zeggen. ,,Ik moet getuigen in een rechtzaak en ik wou jullie er niet mee belasten. Ik weet dat jullie dan bezorgd zijn enzo dus daarom heb ik Robin, El en Ally meegevraagd." Nola praat snel, zo snel dat ik even alles op een rijtje moet zetten in mijn hoofd. Nadat ik dat heb gedaan ben ik van de ene kant teleurgesteld dat ze het ons niet eerlijk vertelde, maar aan de andere kant snap ik het wel. Lou en ik waren ook wel heel erg bezorgd. Het is niet eerlijk dat alleen Nola sorry zegt. Ik ben ook fout geweest.
,,Nola, sorry dat ik zo bezorgd was maar ik wil gewoon niet dat je wat overkomt." Ik loop naar haar toe en druk een kus op haar voorhoofd en verstrengel onze handen in elkaar. Ik hoor haar opgelucht zuchten. Nu kijkt ze naar Louis.
,,Ik ga met je mee." Louis klinkt erg vastbesloten. Ik zie Eleanor Louis een vijandelijke blik werpen.
,,Maar Louis, ik heb de mei..." Louis kapt haar af.
,,Ik ga mee Nola!" Nola's greep in mijn hand verslapt. Ik moet wat doen, ze mag er niet weer alleen voor staan.
,,Lou, kom even mee naar de keuken." Ik laat Nola los en trek Louis zachtjes mee naar de keuken. Ik hoor Eleanor nog net sorry tegen Nola zeggen. Dan valt het geluid weg.
,,Nou? Harry, waarom trek je mij mee?" Ik kijk Louis serieus aan. Moet hij dat nog vragen? Hij snapt toch ook wel dat hij net nogal hard was tegen Nola?
,,Lou, je houdt toch van je zusje?" Hij knikt, zijn uitdrukking is verbaasd. ,,Laat haar dan zelf kiezen wat ze wilt." Hij zucht en laat zijn hoofd op zijn handen vallen.
,,Ik weet het maar..." Mompelt hij.
,,Lou, zeg maar niks meer. Ik weet precies hoe jij je voelt." Hij kijkt me met een diepe frons op zijn voorhoofd aan.
,,Maar dan ga je toch ook mee?" Ik schud mijn hoofd.
,,Laat Nola nou kiezen wie ze mee wilt nemen. Wij hebben al genoeg gedaan." Wow, dat dat nou juist uit mijn mond moet komen. Louis laat zijn handen zakken en hij gaat wat rechterop zitten.
,,Ja, je hebt gelijk. Dankje dat je me dat allemaal hebt laten inzien." Ik glimlach en dan lopen we samen weer naar de woonkamer.


Reacties:

1 2

Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 9 sep 2013 - 21:39:
meeelldingg


Harrylover
Harrylover zei op 9 sep 2013 - 20:40:
Oke dit verhaal is echt per-fect,zoals Leeroy dat zei.
Melding please en heeel snel verder.


MichelleSky zei op 9 sep 2013 - 18:49:
Snel verder!! Xoxo


xHiimacookie zei op 9 sep 2013 - 18:43:
Snel veder I love it x


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 9 sep 2013 - 18:40:
Supergoed hoofdstuk!!