Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Love is all I need (AF) » -27-

Love is all I need (AF)

10 sep 2013 - 11:15

1739

6

450



-27-

En hier is het allerlaatste hoofdstuk, hope you like it!

~Harry~
Ik laat me langzaam achterover vallen op de bank. Allerlei gedachtes spoken door mijn hoofd. Waar woont Nola is nu de hoofdgedachte. Ik moet naar haar toe! Maar er komt niks nuttigs in me op. Het lijkt wel of mijn gedachten een vergiet zijn. Alles lijkt weg te stromen. Al het dierbare is weg...

~3 dagen later/kerstmis~
,,Merry Christmas!" Ik glimlach, maar het is geen echt glimlach. Mijn echte glimlach is 4 maanden geleden verdwenen, toen Nola me verliet. Ik pak een kerstkoekje en bijt erop. Dan weet ik het ineens. Dat ik daar niet eerder aan heb gedacht! Nola is bij Louis' oude huis. Bij haar moeder! Stom, stom, stom van me! Snel sta ik op en ren naar de woonkamer waar de anderen net naartoe zijn gelopen. ,,Ik ga even weg." Ze kijken me verbaasd aan.
,,Waar naartoe?" Stom van me, wat zeg ik nu?
,,Uhm...naar mijn moeder. Ik ben helemaal vergeten dat we een familiefeest hadden." Dat klopt voor een deel. Alleen het enige wat niet klopt is dat ik dat heb afgezegd omdat ik te beroerd was. Ze knikken en dan loop ik naar buiten. Als ik buiten sta besef ik dat ik alleen maar een trui aanheb. Meteen gaat er een rilling over me heen. Maar als ik bedenk dat ik Nola zo weer zie krijg ik het helemaal warm. Ik moet haar gaan zeggen dat het me spijt. En het belangrijkste, ik hou van haar.

Ik sta voor het huis. In Louis' oude kamer brandt licht, de deuren van het balkon zijn open. Nola is hier overduidelijk. Maar wat nu? Ik kan moeilijk aanbellen. Dan laten ze me toch niet binnen. Klimmen? Ja, Nola moet weten dat ik alles voor haar over heb. Ik hoop dat ik dat zo duidelijk kan maken. Damn! Alweer een scherp ding dat in mijn hand prikt. Omhoog komen gaat wel, maar die scherpe punten zijn verschrikkelijk. Maar ik doe het voor Nola. Na vijf minuten ben ik boven. Daar zie ik haar dan staan. Midden in de kamer met haar rug naar me toe. Dan draait ze zich om. Snel ga ik achter een deur staan. Ze komt naar buiten gelopen. Nu zie ik hoe ze eruit ziet, ze heeft wallen onder haar ogen die ze probeert weg te werken met foundation. Maar dat is niet heel erg gelukt. Ook is ze heel mager geworden. Ze at al nooit heel veel, maar nu lijkt ze wel 5 kilo afgevallen. Dan kom ik langzaam achter de deur vandaan. Nola gilt en ziet dan dat ik het ben. Maar of dat nou echt een opluchting is?
,,Harry...Wat doe jij hier? Waarom ben je hier? Je weet mijn geheim nu!" Ik hou van de manier waarop ze mijn naam uitspreekt. Rustig en zacht.
,,Nola, ik ben hier om te zeggen dat het me spijt dat ik je brief heb gelezen en dat ik het de andere jongens verteld heb. Ik had dat niet moeten doen, het spijt me. In dat stuk van je wat ik gelezen heb, staat inderdaad je geheim. Je geheim is dat je vader je zo erg mishandelde, dat je door heb bijna doodgeslagen was en dat Robin alles gezien heeft. Vreselijk gewoon! Maar daar mag je niet voor weglopen! Ik wil je helpen en weet je waarom? Omdat ik echt zielsveel van je hou en ik je nooit meer kwijt wil!"
,,Harry, mijn geheim zal altijd tussen ons in blijven staan. Ik wil dat je gelukkig bent en door mijn wantrouwen in de persoon, kan ik niet zomaar gelukkig worden."
,,Luister naar me!" Ik pak haar handen. ,,Ik hou van je Nola en ik kan echt niet zonder je. Mijn leven was al geweldig, maar sinds jij in mijn leven bent is het perfect! Zonder jou bij me, is mijn leven niet compleet. Ik ben juist blij dat je in mijn leven bent gekomen, met al je zorgen en angsten, want ik kan je helpen en ik ga je ook helpen! Maar laat me alsjeblieft toe!" Ze kijkt me aan zonder iets te zeggen. Dan zegt ze eindelijk wat.
,,Harry, ik..." Ze komt niet uit haar woorden. ,,Ik mis jou ook. Ik hou ook van jou, maar ik wil dat jij een zorgeloos leven hebt."
,,Dat heb ik alleen als jij bent me bent. Echt Nola, geloof me alsjeblieft. Ik hou van je en ik wil je nooit, maar dan ook nooit meer kwijt!" Ze krijgt tranen in haar ogen en ze begint te lachen.
,,Ik hou ook van jou." Dan loopt ze naar me toe en geeft ze me een kus op mijn lippen. ,,Het spijt me zo..." Dan slaat ze haar armen om mijn nek heen en draait ze met haar rechterhand krulletjes in mijn krullen. Wat heb ik haar gemist! Ik sla mijn armen om haar heupen en wrijf zachtjes over haar rug. Dan buigen we naar elkaar toe en voel ik haar lippen op de mijne. Wat heb ik dat gemist! Ik voel dat zij het ook heeft gemist want ze woelt door mijn krullen heen en laat haar lippen niet los van de mijne. Niet dat ik het erg vind, helemaal niet zelfs. Nola trekt me mee naar binnen omdat het koud word buiten. Ik ga op bed liggen en trek Nola met me mee. Ze valt op me en drukt weer een kus op mijn lippen.
,,Nola, wil je weer in je eigen appartement gaan wonen bij de jongens en mij?" Nola gaat bedroefd rechtop zitten.
,,Dat gaat niet meer, ik heb het verkocht aan een uitwisselingsstudente uit Australië." Ik had het kunnen weten. Een maand geleden kwam er een man met een meisje. Ze zag er goed uit alleen niet zo goed als Nola.
,,Babe, zou je bij mij willen wonen?" Ik wil Nola voor altijd bij me hebben.
,,Ja natuurlijk!" Ze geeft me een knuffel en een kus. Ik ben blij met haar reactie.
,,Oh en Nola, meestal vraag je dat andersom maar wil je mijn vriendin weer zijn?" Ze grinnikt en haar ogen beginnen weer die vertrouwde twinkeling te krijgen. Ik ben blij dat ze weer straalt. Zo ken ik Nola weer. Mijn lieve Nola.

~Nola~
Ik sta voor een kledingrek samen met Chelsey. Ze is hier nog voor een uur en dan moet ze gaan. Maar ze was nog zo lief om met mij de perfecte Nieuwjaarsjurk uit te gaan kiezen. Dan opeens slaakt Chelsey een gilletje.
,,Nola! Ik heb jou perfecte jurk!" Ze rent als een speer naar achteren en trekt mij met haar mee. Dan houdt ze me een zwart kort jurkje voor. ,,Trek het aan!" Chelsey duwt me met jurk en al een pashokje in. Ik bekijk de jurk goed. Chelsey heeft echt een goede smaak voor mode, ik vond het ook echt niet gek dat ze nu op het hoofdkantoor mag gaan werken. Ik ga haar wel heel erg missen. Ze weet zoveel van me en ik van haar. Ze is net een oudere zus die ik nooit heb gehad. ,,Nola! Heb je het al aan?" Ik knik, dan bedenk ik me dat ze me niet kan zien en stap ik eruit. Haar mond valt open.
,,Uhm...Chelsey heb je een spiegel?" Ze knikt en trekt me zachtjes mee naar de winkel. Ze zet me voor de spiegel. Wow, die jurk staat mooi, al zeg ik het zelf. Hij is heel mooi strak en past goed.
,,Nou, wat vind je ervan?" Chelsey beweegt met haar wenkbrauwen. Ik moet lachen en geef haar een knuffel.
,,Bedankt voor... nou ja, alles." Ze glimlacht.
,,Jij bedankt voor de gezellige tijd. Als er iets is kan je me altijd bellen!" Ik glimlach en kijk dan weer in de spiegel. Die ga ik zeker weten kopen.
,,Hoe duur is de jurk?" Dan begint Chelsey te lachen.
,,Het is een cadeau van mij naar jou!"
,,Maar dat is veel te duur!"
,,Nola, zie het als een afscheidsjurkje." Ik knik en omhels haar. Ik vind het echt super lief van haar. Ik kijk op de klok en schrik. Samen met Harry had ik afgesproken om 17:00 uur thuis te zijn, maar het is nu 16:45, dat ga ik nooit halen in een kwartier. Ik heb de jurk ook nog aan.
,,Chelsey, ik moet nu gaan. Ik had met Harry om vijf uur afgesproken, maar..." Ze knikt.
,,Nola, ga maar. En de jurk kan je aanhouden. Hij staat je beeldig!" Ik glimlach verlegen en geef haar dan nog een knuffel. Dan pak ik mijn kleren en loop ik naar buiten. Als ik buiten sta loop ik snel naar huis.

Zachtjes doe ik de deur open en ik zie Harry daar al zitten in zijn smoking. Huh wacht? We gingen toch pas vanavond feesten met z'n allen?
,,Haz, waarom nu al die smoking?" Hij grijnst.
,,Ik neem mijn lieve vriendin mee uit eten." Ik glimlach en loop naar hem toe.
,,En de anderen dan?"
,,Die gaan ook uit eten. We hebben afgesproken om hier om 20:00 uur weer terug te zijn." Ik knik als teken dat ik het begrijp. Harry pakt mijn hand en begeleid me mee naar buiten.
,,Hoe wist je eigenlijk dat ik deze jurk aan zou hebben?" Hij haalt zijn schouders op.
,,Wist ik niet. Maar ik weet dat je er altijd mooi uitziet." Ik bloos en geef hem een kus op zijn wang. Hij is echt een schat...

~Harry~
Nola ziet er zoals altijd weer super mooi uit. Ik ben ook heel trots dat ik kan zeggen dat Nola mijn vriendin is. Na een kwartiertje rijden zijn we er. Ik help Nola met uitstappen en begeleid haar naar binnen. Daar aangekomen moeten we met de ober meelopen. Nola loopt voor me en houdt met haar wijsvinger mijn vinger vast.
,,Hier is het." De ober wijst naar het tafeltje en Nola en ik gaan zitten.
,,Harry, het spijt me zo dat ik ben weggelopen zonder een echte reden..." Ik zucht zachtjes. Dat zegt ze nu al de hele tijd.
,,Nola, het spijt mij ook. I love you babe." Ik pak haar handen vast en geef er een kus op. Ze giechelt en bloost. Ik hou ervan als ze dat doet.

~Nola, thuis~
,,3..." Harry pakt mijn hand vast. ,,2..." Hij kijkt me aan. ,,1..." Dan zoenen we. ,,Happy newyear!" Er komt nu letterlijk vuurwerk van onze zoen af. Ik bloos en hoop dat dit gevoel nooit over gaat.
,,Happy newyear babe!" Ik glimlach en geeft hem nog een kus.
,,Happy newyear Hazza!" Love is all I need and I've got it right now...!


Reacties:

1 2

Nadja
Nadja zei op 17 maart 2014 - 23:08:
Dit verhaal is echt heel erg leuk !!


menepen
menepen zei op 13 sep 2013 - 23:29:
meldifn


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 11 sep 2013 - 0:01:
Jammer dat het zo snel is afgelopen zeg!!


xHiimacookie zei op 10 sep 2013 - 18:47:
Mwee Nu ga ik huilen omdat is gestopt.


Harrylover
Harrylover zei op 10 sep 2013 - 17:59:
Omg!!!
Wat een leuk verhaal was dit zeg!
Echt heel jammer dat het is afgelopen.
En toch een happy end!!
Misschien een met Niall,Zayn of nog een met Harry.
Ik kan eigenlijk niet zo goed kiezen.