Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =3=

My life is changed! (AF)

11 sep 2013 - 13:27

1361

9

375



=3=

Enjoy!

Ik heb mijn wekker op 4 uur gezet, omdat ik nog wat in moet pakken. Ik loop langzaam uit mijn bed naar de badkamer. Ik ga maar eens douchen...ik kleed me uit en stap onder de douche. Als ik ga douchen kan ik altijd alles op een rijtje zetten, wat nu misschien niet zo slim is. De tranen stromen weer over mijn wangen. Ik pak mijn shampoo en smeer het masserend over mijn hoofd. Waarom moet ik dit nou weer hebben?! Als ik mijn haar heb gewassen, droog ik me af. Ik heb mijn grijze joggingbroek met een rode korte mouwen shirt en een gekleurd vast. Als ik me niet netjes wil omkleden doe ik wel verschillende kleuren kleren aan. Je moet er dan toch wel fleurig uitzien! Als ik voor de spiegel sta, bekijk ik mezelf. Ben ik toch zo dik? Nee, Nina jij gelooft dit niet. Ja, dat is een fijne eigenschap van mij! Als ik nee zeg is het ook nee bij mij...Ik loop naar mijn koffer en kijk of ik alles heb. Als ik alles heb, zie ik mijn telefoon knipperen. Oh ja, ik heb gisteren een sms gehad. Ik kijk wie het is. Mijn moeder. Uhm...nee, ik ga haar niet antwoorden. Dat is misschien maar beter! Ik schrijf wel een briefje. Ik loop naar de keuken op zoek naar een pen. Ik zie 'm al liggen bij een blaadje: Mam, ik hou van je! Vergeet dat nooit! Maar het gaat niet goed op school en jij bent er bijna nooit...ik ga ergens in Engeland wonen op mezelf. Ga me alsjeblieft niet zoeken! Xx. Een traan valt op het blad. Ik ga mijn moeder veel pijn doen, maar hier blijven doet ook pijn. Ik moet maar eens gaan eten, het is al half 6 en over een half uur moeten we op het vliegveld zijn. Ik neem een taxi, want Nola en Hailey gaan met hun familie en dan zouden die ouders weten dat ik ook mee ga. Ik zal ze pas in het vliegtuig zien.

Als ik een toast met ei heb gemaakt ga ik voor de tv zitten. Ik zet MTV Music op. Ja hoor! Best song ever van One Direction. Ik zet mijn toast opzij en begin op de bank te springen en wild te dansen. Ik ga altijd los als ik Best song ever hoor. Als het lied is afgelopen, ga ik weer rustig zitten. Ik kijk op de klok. Mijn ogen worden groter! Tien voor zes?! Ik moet echt opschieten! Ik zet mijn bord in de vaatwasser, ren naar boven, pak mijn tas en koffer, stop mijn oortjes en mobiel in mijn tas en ren naar buiten. Shit! Nou heb ik mijn tanden niet gepoetst. Ja, ik ben heel erg zorgzaam. Ik moet altijd mijn tanden poetsen, douchen en dat soort dingetjes. Ik koop wel kauwgom op het vliegveld. De taxi staat al voor de deur.
,,Zal ik u helpen mevrouw?"
,,Ja graag en noem me maar Nina." Hij knikt. Terwijl de chauffeur alles inpakt, doe ik snel de voordeur op slot. Ik ren weer snel terug. De chauffeur heeft de deur voor mij open gehouden. ,,Dank u."
,,Graag gedaan." Ik stap in en pak mijn telefoon. Vijf voor zes. Dat moet ik redden...

Na tien minuten rijden en spullen uit de auto halen ben ik eindelijk binnen. Ik ren naar de dichtstbijzijnde winkel waar ze kauwgom verkopen. Als ik een pakje heb, pak ik er een uit en stop de rest in mijn tas. Ik heb ook een magazine, kan ik nog wat lezen. Niet dat de vlucht heel lang duurt. Ik ren snel naar het inchecken en lever mijn koffer in. Als ik mijn ticket heb, loop ik naar de ingang van het vliegtuig. De vrouw die er staat controleert mijn ticket nog eens.
,,Have a nice flight!" zegt de vrouw.
,,Thank you!" Ik loop door de tunnel in het vliegtuig. Ik zie Nola en Hailey al zitten. Ze zwaaien naar mij. Ik loop die kant op, maar bots per ongeluk tegen iemand. ,,Sorry!"
,,Het is al goed." Zegt een mannen stem. Ik kijk omhoog en staar in een paar prachtige licht bruine ogen. Waar ken ik hem toch van? Ik kan het niet goed zien, omdat hij een muts op heeft. ,,Gaat het?" vraagt hij.
,,Ja, het gaat. En met jou?"
,,Ja, met mij ook. Maar ik moet gaan. Bye!"
,,Bye!" En hij is weg. Wie is dat toch? Nou ja, laat maar. Ik loop nu zonder tegen iemand aan te botsen naar Nola en Hailey.
,,Zo gelijk al aan het flirten?" vraagt Hailey plagend.
,,Haha grappig." Ik geef haar een dodelijke blik.

De rest van de vlucht hebben we zelf wat gedaan. Ik heb muziek geluisterd en in mijn magazine gelezen. Nola heeft ook muziek geluisterd en wat voor zich uit gestaard. Hailey is in slaap gevallen tijdens de vlucht. Als we uit het vliegtuig en onze koffers hebben, lopen we alvast naar buiten. We hebben geen zin om nog naar de winkels te gaan. Ik hou een taxi aan terwijl Nola en Hailey half aan het slapen zijn. Ik ben eigenlijk ook wel moe. Zo vroeg op staan is niks voor mij. Als de taxi er is gooien we onze spullen achterin en gaan achterin zitten.
,,Dit adres meneer." De chauffeur pakt het briefje en leest wat erop staat.
,,Aah ja, ik weet waar dat is. Woont daar die bekende boyband niet?"
,,One Direction?" Help ik de chauffeur.
,,Ja, die ja."
,,Ja, die wonen daar inderdaad ook. Is dat een probleem dan?" vraag ik aardig.
,,Nee, maar heel veel mensen vanaf het vliegveld moeten daar heen. Zullen wel fans zijn. Zijn jullie dat ook?"
,,Ja, maar wij gaan daar wonen."
,,Aah, oké." De chauffeur start de auto en rijdt ons naar het gebouw.

,,We zijn er!" Ik geef de chauffeur 15 pond en loop naar de achterkant van de auto om de koffers te pakken. Nola en Hailey komen ook helpen. Als we de koffers hebben, bedanken we de chauffeur en lopen het appartement binnen. Ik loop naar de receptie om de sleutel te gaan halen.
,,Hi, ik kom de sleutel halen."
,,Naam, leeftijd." Ze vraagt het niet eens.
,,Nina, 18."
,,Oké, hier is je sleutel."
,,Dank je Lisa." Lees ik op haar naambordje. Ik zwaai naar Nola en Hailey dat we naar boven kunnen. Ik pak mijn telefoon om te kijken hoe laat het is. Één uur 's middags. Nou ja, dan zo maar iets eten, spullen uitpakken en dan gaan slapen. Als we boven zijn en voor ons appartement staan open ik langzaam de deur.
,,Wow!" Is onze eerste reactie.
,,Ik krijg de grootste kamer!" roept Nola.
,,En ik de kamer met badkamer!" roept Hailey. Ik loop naar de kamer die overblijft. Ik gooi mijn koffer op het bed en loop naar het raam. Omg! Ik heb de kamer met het beste uitzicht. Ik open de deurramen om op het balkon te komen.
,,Wauw." Je ziet helemaal Londen voor je. De Londen Eye, Big Ben en de drukte van alle mensen. Hoe zou dit 's avonds zijn? Ik doe de deuren weer dicht en loop naar de keuken. Gelukkig heeft iedereen wat meegenomen van huis! We gaan morgen wel boodschappen doen. Ik heb wel zin in pannenkoeken.
,,Hailey en Nola willen jullie ook pannenkoeken?"
,,Jawel!" roepen ze allebei.

Ik maak een hoge stapel pannenkoeken en pak de suiker, appelmoes en jam.
,,Eten!" ze komen er alle twee aanlopen met een vermoeid gezicht. ,,Eet maar snel op, dan kunnen jullie zo gaan slapen."
,,Ugh....slapen!" Zegt Nola. Ze zijn echt super moe. Op de een of andere manier heb ik helemaal geen zin om te slapen. Als we de pannenkoeken op hebben, zie ik dat het al half zes is. We hebben er lang over gedaan met uitpakken.
,,Truste!" roepen Hailey en Nola tegelijk.
,,Truste lady's!" Ik leg de borden op het aanrecht en loop naar het balkon op mijn kamer. Als ik mijn deken om heb gedaan die ik mee heb genomen, zie ik rechts van me ook iemand zitten, op een ander balkon. Ik kan in het donker niet zien wie het is...maar diegene lijkt op iemand die ik ken...


Reacties:

1 2

mcFleurrie
mcFleurrie zei op 7 maart 2014 - 14:27:
iemand die ze kent he ?

toevallig een heel bepaald persoon met zwart haar uit one direction ??

hehe


Harrylover
Harrylover zei op 11 sep 2013 - 18:55:
Omg!!
Melding en snel verder.
Fijn dat je er niet mee stopt.


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 11 sep 2013 - 18:46:
Precies wat 1D4EVER zegt vind ik nou ook!


Malikaa
Malikaa zei op 11 sep 2013 - 17:26:
Hun balkon is naast die van 1D!!!!!! Ik weet het gewoon zekerrr ^.^
Xxxx


1D4EVER
1D4EVER zei op 11 sep 2013 - 17:02:
MELDINNNNGGG
en je schrijft suppppeeeeeeer!!!
en ik wil nog even zeggen dat je je niet gek moet laten maken door bitches die zichzelf helemaal cool vinden
Jij bent jij, en daar moet je niks aan veranderen en dan bedoel ik ook dat je je schrijfstijl echt niet moet veranderen!! <3