Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Glee » Lean on Me *Glee Story » Hoofdstuk 14: a Happy ending

Lean on Me *Glee Story

11 sep 2013 - 20:16

762

0

237



Hoofdstuk 14: a Happy ending

Hallo, Dit is alweer het laatste hoofdstuk van dit verhaal! ik hoop dat jullie het leuk vonden. Heel erg bedankt voor het lezen en de reacties!! :D Misschien komt er ooit een nieuw verhaal! ik schrijf graag verhalen over Glee en One direction, dus mochten jullie nog een idee hebben voor een verhaal! of wil je een kort persoonlijk glee/one direction verhaal laat het me weten en ik ga m'n best doen! Xxxx

‘Nathy! Je vrienden zijn er!’ hoorde ik m’n moeder roepen. huh nu al… ik keek naast me op de wekker en schoot recht op. 11.00 stond er in rode letters duidelijk aangegeven! Shit, ik had me verslapen! Stomme wekker! Ik gooide de dekens van me af! ik rende naar de kast toe, struikelde en viel recht in de armen van Kurt. ‘hi’ zei ik zacht en beschamend. ‘zozo Nathy… sexy hoor!’ zei Sam lachend. Ik keek naar de pyjama die ik aan had. Ohw uitgerekend nu had ik de meest lelijke pyjama die je je maar kan bedenken aangetrokken. Mike sloeg hem speels tegen z’n buik. ‘Hee, alleen ik mag dat zeggen’ beschamend ging ik weer rechtop staan, ik wou wat zeggen maar besloot om het niet te doen. In plaats daarvan gaf ik Mike snel een kus en vloog langs ze heen de badkamer op. Pfoee…. Daar was ik weg! Ik bleef zo lang mogelijk treuzelen op de badkamer in de hoop dat ze weer naar beneden gingen, maar nee hoor. Toen ik de badkamer uitkwam zaten ze vrolijk met z’n drieën naast elkaar op m’n bed. ‘uhm… kunnen jullie weggaan! Ik zou graag willen aankleden.’ Ik ging aarzelend voor de kast staan zodat ik ze niet aan hoefde te kijken. ik voelde een aai op m’n bol van Kurt en een kus op m’n kruin van Sam die vervolgens de kamer uitliepen. Twee sterke armen pakten me van achter beet. ‘We wachten beneden oké?’ ik knikte, stil schamende en onzeker over wat ik aan zou trekken. Mike gaf me een kus op m’n wang en liet me los. ‘Ohw en voor de duidelijkheid. Het maakt niet uit wat je aantrekt. Je ziet er altijd mooi uit.’ en met die woorden liep hij de kamer uit. Er verscheen een lach op m’n gezicht. Snel pakte ik wat kleren trok ze aan en stormde naar beneden.

‘Zo zijn jullie klaar voor deze spannende dag?’ vroeg Sam later toen we richting het park liepen. ‘We gaan naar een park, wat is daar spannend aan?’ vroeg Kurt. ‘Gewoon. Misschien kom ik wel de liefde van m’n leven tegen in dat park.’ Ik lachte. Typisch Sam. Sam was Quinn langzaam aan het vergeten en dringend op zoek naar een nieuwe vriendin. Kurt en Sam begonnen een discussie over Sam’s ideale vriendin. Ik hoorde het allemaal niet meer… ik was te diep in gedachten verzonken… Wat had ik toch een heerlijke groep vrienden! Ik dacht na over wat we allemaal wel niet hadden meegemaakt. En de goep was alleen maar gorter geworden. Lora was nu één van m’n beste vriendinnen geworden. Wie had dat gedacht. Ik beste vriendinnen met een cheerleader. Gelukkig was ze puck vergeten. Ze had nu haar ware liefde gevonden in rory. Dat zei ze zelf tenminste. ‘gaat het?’ Mike haalde me uit m’n gedachten. ‘ja hoor. ‘ ik stopte en keek hem aan. ‘beter kan niet’ lachte ik en gaf hem een kus op z’n mond. Mike lachte en kuste terug. ‘Zeg, kunnen jullie dat doen waar wij niet bij zijn? dat geklef ook altijd van jullie. Heel storend!’ Hoorde ik Sam op een plagerige toon roepen. ‘En for the record! We zijn er!’ Zei Kurt er achter aan. Ik keek weg van Mike en inderdaad we stonden voor het park. Het klinkt vast heel raar, maar ik kon toch altijd zo genieten van een dagje in het park. Heerlijk de zon op je hoofd, wandelen langs het water. Ik rende langs de jongens heen en liep rechtstreeks het park in. Plots bleef ik staan. de jongens die achter me aan waren gelopen botsten achter op me. ‘wat is er nu weer aan de hand?’ zei Sam. ik gaf geen antwoord en wees naar het koppel wat voor ons stond. Lora en Rory hadden ook besloten naar het park te gaan. Ze leken wel aan elkaar vastgeplakt. Ze waren altijd bij elkaar. ‘Ik zei toch dat het spannend zou worden’ zei Sam enthousiast! Kurt, Mike en ik keken hem vragend en schudde ons hoofd. Ik deed een paar stappen naar voren. 'Lora and Rory, sitting in a tree,' begon ik te zingen. ‘K-I-S-S-I-N-G’ gingen de jongens door. De twee tortelduifjes draaiden zich om. Ik Lachte om hun blikken. Kurt deed een stap naar voren. En voegde zich bij de twee 'First comes the love, then comes the marriage. Then comes the baby, in a baby carriage.' Mike, Sam en ik sloten ons bij ze aan. en samen met z’n zessen liepen we verder. Verder het park in, maar ook verder samen de toekomst in!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.