Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =8=

My life is changed! (AF)

12 sep 2013 - 10:12

964

7

346



=8=

Enjoy! ;)

Een serveerster komt naar ons toegelopen met 5 kaarten.
,,Alstublieft." Zegt ze en loopt weer weg.
,,Wat neem jij Zayn?" vraagt Louis.
,,Ik denk dat ik...uhm...de Peri Peri neem!"
,,Ik ook!" roepen Niall, Harry en Louis in koor.
,,Dan zal ik het ook maar proberen."
,,Heeft u al kunnen bestellen?" vraagt de serveerster aan Zayn terwijl ze knipoogt naar hem. Wat denkt zij wel niet?! Ho, waarom zou ik boos zijn? Ik heb toch geen gevoelens voor Zayn? Nee, dat kan niet!
,,Nina!"
,,Oh sorry, was aan het dagdromen, wat is er?"
,,Wat wil je drinken?" vraagt de serveerster weer.
,,Doe maar een glas water."
,,Oké, het eten komt er zo aan."

,,Zo, vertel eens iets over jezelf." Stelt Niall voor.
,,Uhm...waar moet ik beginnen?"
,,Vanaf het begin." Ik vertel ze alles, echt alles! Zelfs over mijn moeder. Ondertussen had de serveerster al het eten en drinken gebracht.
,,Dus ja, dat is wat ik te vertellen heb." De tranen stromen over mijn wang.
,,Wow." Is het enige wat ze kunnen zeggen.
,,Groepsknuffel." Zegt Zayn opeens. Ze komen alle vier op me afstormen en knuffelen me. Ik voel dat Zayn rondjes maakt op mijn rug om me te kalmeren. Ik kalmeer langzaam.
,,Bedankt jongens." Ze lopen weer naar hun plek.
,,Welke film gaan we kijken?" vraagt Louis.
,,Horror!" schreeuwt Harry.
,,Ja!" schreeuwen Niall, Louis en Zayn daarna. Maar ik ben niet zo blij. Ik haat horrorfilms. Ze maken je bang en 's avonds krijg je nachtmerries. Dus nee dankje.

Nadat we ons eten en drinken betaald hebben, zijn we naar de jongens hun appartement gegaan.
,,Ik pak de popcorn wel snel." Stelt Niall voor. Ik ga op de bank zitten tussen Zayn en zometeen Niall. Ik kan het echt heel erg goed met Niall vinden. Als vriend. Ze zijn alle vijf mijn vrienden, ook al heb ik Liam nog niet zo vaak gezien. ,,Ik ben er weer." Niall ploft naast me op de bank waardoor ik een beetje mijn evenwicht kwijtraak en op Zayn's schoot val.
,,Lig je lekker?" grinnikt Zayn.
,,Ja, heeeeerlijk!" zeg ik met sarcasme in mijn stem. Ik ga weer rechtop zitten en staar met een dodelijke blik naar Niall. Als blikken konden doden!
,,Kom, dan gaan we de film kijken!" zegt Harry blij. Na een paar minuten word ik toch echt wel bang. Als er net een gezicht in het beeld komt met bloed, duik ik achter Zayn. Hij tilt zijn arm op, zodat ik kan schuilen tussen zijn armen. Hij streelt zachtjes door mijn haar waardoor ik rustig word. Na een half uur zie ik dat de film is afgelopen.
,,Ik ga maar eens naar bed." Geeuwt Harry.
,,Ik ook! Ik ben doodop!" zegt Louis. Ik kijk naar Niall en zie dat hij half slaapt.
,,Ik ga ook maar." Zegt Niall en staat op.
,,Slaap lekker." Ik kijk naar Zayn om te kijken of hij ook moe is.
,,Zullen we naar jou appartement gaan en nog een film kijken? Anders worden de jongens straks wakker." vraagt Zayn.
,,Ik vind het goed." Ik pak mijn jas en loop naar de deur. ,,Kom je Zayn?" Ik hoor wat gerommel en zie dan Zayn aan komen rennen met een zak chips en snoep. Ik doe de deur open en loop naar mijn appartement. Ik pak mijn sleutel en open de deur. Als ik binnen ben, gooi ik gelijk mijn jas op de kapstok. ,,Welke film gaan we kijken?"
,,Australia?"
,,Die heb ik wel!" Ik loop naar het rek met dvd's en haal Australia eruit. Dit gaat zo gezellig worden! Ik start de dvd en ga naast Zayn zitten op de bank. Ik pak een blikje Coca cola en drink het half leeg. Als we op de helft van de film zijn, merk ik dat ik moe word. Ik zak langzaam weg en voor ik het weet ben ik in slaap gevallen.

=Zayn=
Ik voel iets op mijn schouder leunen. Nina. Ze is in slaap gevallen, wat is ze schattig als ze slaapt. Ik leg een kussen op mijn schoot en leg rustig haar hoofd erop. Ik zie naast me dat er een deken ligt. Ahw, een One Direction deken. Ik leg de deken om haar heen. Ik voel dat mijn ogen ook slap worden. Ik kijk nog een keer naar mijn telefoon voor de tijd; half twee. Ik sms Niall nog dat ik hier bij Nina slaap en doe dan ook mijn ogen dicht.

=Nina=
Als ik mijn ogen open doe, zie ik twee meiden voor me staan met een HELE grote glimlach.
,,Wat?!" Ze kijken naar iets achter mij. Ik kijk om en zie dat Zayn ligt te slapen. Ben ik op zijn schoot in slaap gevallen? Ik wou weer terug kijken naar de meiden, maar die zijn al weg. Ik zet me rustig rechtop, anders krijg ik hoofdpijn. Maar dat maakt niet veel uit. Ik voel een stekende buikpijn, hoofdpijn en ik heb het gevoel dat ik moet overgeven. Volgens mij ben ik ziek. Ik voel me nu meer misselijk en ren naar de wc.
,,Nina, gaat het?" Ik weet niet wie het is, maar ik heb alleen mijn gedachten bij naar de wc rennen. Als ik bij de wc zit, buk ik voorover. Ik voel dat iemand mijn haren vasthoudt. Als ik klaar ben met overgeven, kijk ik wie er achter mij zit. Zayn. Ik heb hem wakker gemaakt.
,,Sorry dat ik je wakker heb gemaakt en dankje dat je me helpt."
,,Je hoeft geen sorry te zeggen, graag gedaan en jij gaat nu je bed in." Hij pakt me op en brengt me naar mijn bed. Hij legt me op bed en wil weer weglopen.
,,Zayn, wil je bij me blijven?"
,,Natuurlijk." Hij komt naast me liggen. Ik rust mijn hoofd op zijn borst. Ik voel zijn hart kloppen. Terwijl ik naar het kloppen luister, val ik in slaap.


Reacties:

1 2

xLisaaa zei op 12 sep 2013 - 16:26:
Melding x3
x


FEMKEXMALIK
FEMKEXMALIK zei op 12 sep 2013 - 16:22:
snel verder!

meldingg


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 12 sep 2013 - 15:44:
I like it again


laurastyles
laurastyles zei op 12 sep 2013 - 12:12:
I love your story!!!!!!!!!!!!!!?!!!


Malikaa
Malikaa zei op 12 sep 2013 - 11:45:
Volgens mij is de peri peri kip niet zo goed gevallen
Zaynnnnnnn youre so sweeeettttt
Xxxx