Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Loveless » Couple fight » Couple fight

Couple fight

12 sep 2013 - 21:28

675

0

299



Couple fight

...

"

Hey,ja! Eindelijk! Ik wachte zolang." "Kan ik een vraag stellen?" "Tuurlijk! Wat is het?' "Zou je met me willen omgeaan?.." met een onverzekerde stem zeide Denzel het. "Oh.. Ja, Tuurlijk!" Ze was eindelijk blij dat hij het aanvroeg want diep in haar.. Was ze bang dat hij niet op haar verliefd werd. Dus ze zijn dan samen vanaf 3 maanden, Ze kregen eigenlijk al haat omdat ze 'zogezegd' niet bij elkaar passen. Maar dus wel. Ze waren al echt close en dat was één van de mooiste dingen om te zien bij hun. Ze wandelde vaak hand in hand, gewoon een kei schattig koppel. Tot op een dag Eveline het niet echt meer aan koen van al dat gehaat tegen haar en Denzel. Maar natuurlijk zeggen ze helemaal neits tegen Denzel zelf maar Eveline, Het persoon die dus erg gevoellig was.
Ze dacht van.. ( Wat kan ik beter doen? Het aan hem zeggen of voor mijzelf houden? ) En ze dacht natuurlijk voor haarzelf houden.. Maar ze kon er zo niet meer aan dat ze eindelijk erover heeft gesproken met Denzel. Denzel was in zichzelf beetje boos omdat ze het niet zeide maar hij wist natuurlijk dat het moeilijk voor haar was. Dus hij gaf een knuffel en zeide niets. Volgende dag gingen ze zoals altijd samen naar school enzo. En hij ging naar al die personen dat haat gaf een Eveline en zeide " Gaan jullie eens stoppen? Of jullie vinden dat ik bij haar pas of niet ik hou van haar dus stop! Ik zou echt eens een rammel kunnen geven hoor. Ik en mijn schat vinden dat echt niet leuk.. Wisten jullie maar hoe dat voeld!" De dag derna kwamen een paar anderen naar Eveline toen Denzel ziek kwam. "Nou ja zeg, kan je echt niets alleen aan? Pff.. Je lief zou je moeten dumpen echt waar, Hij is verzekers helemaal ongelukkig met jou!" Ze probeerde het te negeren en weggaan.

Ze vragen zich af wat er later ga gebeuren.. Maar ik ben bijna zeker dat ze gewoon voor altijd gaan blijven want vanaf nu i het al bijna een jaar aan met hun. En er zijn wat minder haat. Maar op een dag gaat het erger worden. Dus de volgende dag waren ze op school en Eveline was met haar beste vriendin Vanessa. Ze waren echt aan het lachen met een paar jongen " haha kijk die jongen, hij is schattig maar hij is niet echt slim haha.. Die arme jongen" Allemaal van zulke dingen. Maar natuurlijk lachen ze hun niet echt uit. Ze zijn gewoon beetje verrast van al war er gebeurt enzo. Ze weten nog niet wat er gaat gebeuren. Maar ze zijn best gezllig bezig. De volgende dag komt een meisje Eveline eigenlijk slaan en Eveline weet niet waarom en mag ze blijkbaar ook niet weten van die persoon die haar slaat. Ze vraagt het zich echt af. (Waarom slaat ze mij? Heb ik iets heel erg gedaan?.. Ik wil het zo graag weten.) Maar het persoon zeg het niet. Ze wilt het niet zeggen of toegeven dat het eigenlijk is omdat ze jaloers is op haar omdat ze met Denzel is natuurlijk. De volgede dag gaat Denzel eigenlijk naar haar toe en vraagt dus waarom zij haar sloeg. "Zeg! Waarom sla jij mijn lief?!" "Ik.. het spijt me"
"En je denkt dat ik dat ga geloven dus?" " Het spijt me echt! Ik was gewoon jaloers op haar omdat zij jou wel kan krijgen en ik niet. Ik ben al altijd op jou verliefd geweest maar dat besefte je niet eens.." "Ow sorry hoor maar dat is niet echt een reden om haar daarvoor te slaan weet je wel? Het spijt me dat ik dat zeg maar ik haat eigenlijk mensen die dat doen.." "Oh.. Oké..'
En nogmaals de volgende dag waren ze samen op school en gelukkig weer. Maar niemand vesseft hoe gelukkig ze samen zijn! Liefde is één van de mooiste dingen op aarde dacht Denzel en Eveline. Ze waren zo gelukkig dat een persoon iets kon zeggen dat ze het niet hoorden.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.