Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » H2O: Just Add Water » h2o just add water » (no subject)

h2o just add water

12 sep 2013 - 19:14

303

4

446



(no subject)

h2o just add water

die avond waren emma rikki en lewis bij cleo thuis .
lewis zei : ik heb 3 films mee !!! ik zou toch de films meenemen ?! reageerde emma . welke heb jij mee dan ?! zei lewis hij keek naar de films die emma in uit haar tas haalde . dat zijn romatische films ! protesteerde lewis . ja .. maar die zijn wel leuk !zei emma met een lach . welke films heb jij mee dan ?
lewis liet een horror film zien : dees is echt gaaf ! zei hij en hij begon een samenvatting van de film te vertellen . toen kwam kim aanlopen . mag ik ook mee kijken ? zei ze met een gemene lach . nee kim ga weg ! riep cleo . mam en pap zeiden dat jij wat met mij moest gaan doen als ze weg waren ! anders kreeg jij je geld niet ! kim lachte ze was duidelijk tevreden met wat ze zelf zei. goed .. begon cleo lewis ? hoeveel jaar en ouder is die film van jou ? 16 het is wel een horror film niets voor kim! zei lewis . ja hoor je dat kim ? niets voor jou !! riep rikki . wat is het hier donker trouwens ! wacht ik doe wel een gordijn ..... NEE KIM AFBLIJVEN !!!! onderbrak lewis haar . maar het was al te laat ze deed het gordijn open en rikki emma en cleo keken in de volle maan . geen van hen 3 raakte gelukkig water aan en lewis deed het gordijn weer dicht . toen hij zich om draaide stak cleo haar vinger in haar glas cola .
emma die weer normaal deed riep : cleo !! afblijven !! waarvan ? zei cleo trouwens lewis ooit aan gedacht dat shirt weg te gooien ? en emma hoelang is het wel niet geleden dat jij je haar hebt gekamt ?! jullie zijn raar ... zei kim en ze liep trug naar boven . toen ze boven was zei emma : oke wat doen we met cleo ?!


Reacties:


xijsbeertjex zei op 22 okt 2014 - 17:10:
Umh, geen idee. Ik weet wel wat jij moet doen: Verder schrijven! Maar ik denk niet dat je dat nog gaat doen of wel?


RivLovee
RivLovee zei op 3 jan 2014 - 19:29:
Geef mij maar een melding


Sammy1 zei op 4 nov 2013 - 14:53:
Haha


Sammy1 zei op 20 sep 2013 - 8:19:
Eh... Weet ik nii?!