Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =11=

My life is changed! (AF)

12 sep 2013 - 21:26

1124

3

312



=11=

Enjoy! ;)

We zijn na het eten naar onze eigen appartementen gegaan. Ik word gelijk aangevallen door Hailey en Nola.
,,Hoe was het?" Ze springen als twee kleine kinderen om me heen.
,,Ik ga jullie alles vertellen, als we gaan zitten." Ik loop naar de bank en ga zitten. ,,Waar zal ik beginnen?"
,,Het begin! Duh..." Schreeuwen ze alle twee in koor.
,,Oké...nou, ik liep met Zayn naar beneden en voor de deur stond een limo. Hij hielp me als een gentleman in de limo en toen we een stukje hadden gereden moest ik een blinddoek om. We waren wat aan het dollen en toen deed de chauffeur het raampje open om te vragen of het goed ging. Toen we allebei ja geknikt hadden deed hij het raampje weer dicht waardoor we hard moesten lachen. Na een paar minuten waren we er. Hij hielp me uit de auto zodat ik niet zou vallen. Toen mijn blinddoek af mocht stond er voor me een tafel met kaarsen, rozenblaadjes, champagne en eten. We gingen allebei eten en toen we klaar waren wou hij me iets vragen en vertellen. We hadden trouwens een heel mooi uitzicht van Londen met al die lichtjes." Ik hap nog naar wat adem en wil dan verder vertellen maar ik moet lachen om de gezichten van Hailey en Nola. Ze kijken me met open mond aan.
,,Waarom moet je zo lachen?" vraagt Nola.
,,Jullie kijken zo leuk."
,,Jaja, vertel nou maar verder."
,,Zayn pakte me bij mijn handen en ging toen een heel lang lief verhaal vertellen. Hij zei dat hij gevoelens heeft voor mij al vanaf het moment dat we met elkaar aan het praten waren. En toen vroeg hij of ik zijn vriendinnetje wilde zijn." Ik zucht op een verliefde manier.
,,En wat zei je?" vraagt Nola gespannen.
,,Wat denk je? Ja, natuurlijk! Hij is echt zo lief!"
,,Hebben jullie gezoend?" Ik kijk blozend naar de grond. ,,Ja, dus! OMG Nina!" Hailey komt op me afspringen en geeft me een knuffel. ,,Je eerste vriendje en je eerste zoen is afgenomen door Zayn Malik!" Ik kijk met een grote glimlach naar Hailey en Nola.
,,Dat word morgen Starbucks meissie!" Zegt Hailey blij.
,,Jep en ik trakteer. Ga je mee Nola?"
,,Nee, sorry ik heb nog andere dingen te doen." Ik zie dat ze liegt maar daar heb ik nu geen zin in.
,,Ik ga naar bed girls." Ik geef ze een knuffel en loop naar mijn kamer.
,,Droomse over Zayn!" roept Hailey nog.

Ik loop naar mijn kast om mijn pyjama te pakken. Ik pak een lange mouwen shirtje met een teddy beer erop. In de hoek van mijn kast zie ik mijn licht roze pyjamabroek. Ik pak de broek en loop naar de badkamer. Ik doe mijn jurkje uit en trek mijn shirt en broek aan. Ik loop de badkamer weer uit en gooi mijn jurkje op het bureau. Als ik net onder de dekens wil gaan, gaat mijn telefoon. Ik pak mijn telefoon en zie dat Zayn heeft gesms't: Van: Zayn Malik! Ik mis je nu al! Xx. Ahw, wat is het toch een schatje. Aan: Zayn Malik! Ik mis je ook! Ik ga morgen naar de Starbucks met Hailey! Ga je mee? Xx. Even snel aan Hailey vragen. Aan: Hailey...Hi Hailey! Mag Zayn morgen ook mee? Van: Hailey...Tuurlijk! X. Misschien neemt Zayn wel iemand mee! Ik hoop voor Hailey dat Harry mee mag! Van: Zayn Malik! Ik wil graag mee! Mag Hazza ook mee? Xx. Haha ik wist het gewoon. Aan: Zayn Malik! Is goed! Zie je morgen! Love you! Xx. Van: Zayn Malik! Love you more! Xx. Dit ga ik toch niet winnen. Ik leg mijn telefoon op het kastje en verstop me onder de dekens.

=2 uur middernacht=
Ik ben nog steeds niet in slaap gevallen. Ik denk de hele tijd over Zayn en hoe het zal zijn als iedereen het weet? De haat dat boeit me niet...maar mijn moeder ziet me dan en iedereen die mij gepest hebben. Straks gaan ze me opzoeken. Ik sla de dekens van me weg. Ik loop naar het balkon en ga op de stoel zitten. Ik zucht eens diep. Ik moet hier gewoon doorheen. Mijn moeder kan me toch niks aandoen, want ik heb Zayn. En natuurlijk Hailey en Nola. Ik hoor wat geritsel van rechts en maak een ninja beweging die kant op.
,,Ho, ik hoef nog niet dood!" Lacht Zayn.
,,Ik dacht dat je een vreemde was die me ging ontvoeren en ik je nooooit meer zal zien." Zeg ik terwijl ik nep huil. We moeten allebei lachen. Ik schuif een beetje op zodat Zayn erbij kan zitten.
,,Waarom ben je zo laat nog op?" vraagt Zayn verbaasd.
,,Kan ik ook aan jou vragen... maar om jou vraag te beantwoorden; ik was aan het denken."
,,Waarover? Als ik vragen mag."
,,Uhm...over mijn moeder en de mensen die mij gepest hebben. Als straks de rest van de wereld het weet ben ik bang dat ze me op gaan zoeken."
,,Maar ik bescherm je! En als je het nog niet wil, dan vertellen we het nog niet aan de rest van de wereld."
,,De rest van de wereld mag het weten! Daar zit ik niet mee."
,,Wanneer wil je het vertellen?"
,,Mag je helemaal zelf weten." Zayn pakt zijn telefoon en opent Twitter. Hij draait zich weg zodat ik niet kan zien wat hij typt. Hij typt wat in en verstuurd het. Paar seconden erna voel ik mijn telefoon trillen. Ik ontgrendel mijn telefoon en open de tweet: @ZaynMalik: Aan het kletsen met mijn girlfriend @Ninaloves1D! Een beetje laat misschien maar YOLO! Love you! Xx. ,,Ik denk dat ik nu maar ga slapen." Ik voel dat mijn ogen bijna dicht vallen. Ik sta op, maar Zayn houdt me tegen.
,,Wacht! Ik moet je nog wat vragen." Ik draai me om en ga op zijn schoot zitten. ,,Ga je vanavond mee naar de premiére?" OMG een premiere?
,,Wat voor premiere?" vraag ik blij.
,,Filmpremiere van een film. Ik weet zelf ook niet welke film."
,,Natuurlijk ga ik mee." Ik geef hem een kus op zijn wang, maar hij draait zijn gezicht waardoor onze lippen elkaar raken. Ik realiseerde het niet helemaal, het is namelijk pas mijn tweede zoen. Uiteindelijk zoen ik hem terug. ,,Nu ga ik echt slapen." Zeg ik terwijl ik op sta.
,,Wil je dat ik bij je kom liggen?" Ik pak zijn hand en trek hem mee naar binnen. ,,Ja, dus." Ik spring snel onder de dekens en Zayn ook. ,,Slaap lekker!" zegt Zayn als hij een kus op mijn voorhoofd geeft. Ik lig met mijn hoofd op zijn borst, terwijl ik luister naar zijn kloppend hart. Waarom word ik daar altijd zo rustig van? Voor ik het weet, val ik in slaap.


Reacties:


Xxlovelyhaz
Xxlovelyhaz zei op 12 sep 2013 - 21:46:
Meldinggg


xHiimacookie zei op 12 sep 2013 - 21:35:
Snel veder *Zwijmelt weg bij de gedacht van op een jongens borstkast slapen* Whaha oke sorry -xxx-.


MichelleSky zei op 12 sep 2013 - 21:32:
Ahhh zo lief! Snel verder!! Xo