Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =14=

My life is changed! (AF)

13 sep 2013 - 15:02

1932

7

332



=14=

Enjoy! ;)

=Nina=
Zayn en ik lopen nog door het parkje. Hailey en Harry wilden zich nog omkleden enzo. Als we op het bruggetje staan, horen we hard gelach. We kijken waar het gelach vandaan komt en zien Niall en Nola elkaar de kieteldood geven.
,,Ik zei het!" zeg ik tegen Zayn.
,,Kom we laten ze alleen, dan horen we ze samen vanavond wel uit." Stelt Zayn voor.
,,Is goed! Dan snappen we ze als ze terug het appartement in willen gaan." Ik pak Zayn's hand en samen lopen we hand in hand naar een bankje in het park. ,,Ik ben zo blij dat er nog geen papz zijn geweest." Zeg ik blij.
,,Uhm...ze denken dat we in Amerika zitten. Nadat ik die tweet met jou had gestuurd in de London Eye heb ik gezegd dat we naar Amerika zijn."
,,Maar sommige fans weten wel dat je hier nog bent." Zeg ik verward.
,,Daarom zullen de papz vroeg of laat hier weer zijn. Dus laten we nu nog onze dingen doen!" Ik weet precies wat hij wil en sla mijn armen om zijn nek en kus hem. Hij tilt me op zijn schoot en houd zijn handen op mijn heupen. De vlinders vliegen weer in mijn buik. We verlaten elkaars lippen en leunen met onze voorhoofden tegen elkaar.
,,Ik heb zoveel zin in morgen." Zeg ik zacht en blij.

We zijn na het park naar het appartement gegaan. Wij zitten nu samen film te kijken in mijn appartement. Zayn had de andere jongens al gebeld over het concert morgen. Ik voel dat mijn ogen steeds verder dicht vallen. Zayn streelt door mijn haren waardoor ik rustig word.
,,Zal ik je naar bed brengen?" Fluistert Zayn in mijn oor.
,,Ja." Zeg ik mompelend. Zayn tilt me op en brengt me naar mijn bed. ,,Wil je blijven?" vraag ik als Zayn me onder de dekens heeft gelegd en de kamer uit wil lopen. Hij geeft geen antwoord, maar komt wel bij me liggen. Zayn geeft me een kus op mijn voorhoofd, terwijl ik in zijn armen ga liggen. Na nog geen minuut val ik in een diepe slaap.

,,Nina, wakker worden!" Hoor ik zachtjes. Ik doe langzaam me ogen open en zie Zayn voor me staan.
,,Goedemorgen." Zeg ik nog half slapend.
,,Vandaag is het concert." Oh ja, vandaag ga ik ze live zien optreden. Ik zou backstage gaan staan met Hailey. Ik weet niet of Nola met Niall meegaat.
,,Ik heb er zoveel zin in. En uhm...Zayn we zijn vergeten Nola en Niall te snappen.
,,Oh ja, ik heb nog wel een idee. Ik ga vragen of Niall hierheen wil komen en dan ga jij Nola wakker maken."
,,Goed idee!" Ik spring uit bed en voel dat ik duizelig word.
,,Gaat het?" vraagt Zayn lief.
,,Ja, ik sta weer eens te snel op uit bed." We kijken elkaar aan en beginnen gelijk te lachen. ,,Nou, ga Niall sms'en, dan ga ik naar Nola." Zayn knikt en pakt zijn telefoon en begint met typen. Ik loop snel naar Nola's kamer om haar wakker te maken. Ik doe de deur open en spring op haar bed. Ik hoor de bel gaan. ,,Nola opstaan! Ik moet met je praten!" Ze zit gelijk rechtop in bed.
,,Wat?!" schreeuwt ze terug.
,,Kom mee!" Beveel ik haar. Ze stapt uit bed en loopt achter mij aan naar mijn kamer, waar ik Niall en Zayn al zie zitten.
,,Zo..." Zeggen Zayn en ik tegelijk. Niall en Nola kijken elkaar allebei aan.
,,Wat is er? Zo..." vraagt Niall.
,,Dat weten jullie heel goed!" Zegt Zayn terwijl hij wijst naar Niall en Nola.
,,Er is niks." Zegt Nola blozend. Ik kijk haar aan met een 'ik-weet-het-al' blik waardoor ze nog meer moet blozen.
,,Wij hebben jullie gisteren in het parkje wel gezien." Zeg ik lachend. Ik wil op de grond gaan zitten, omdat ik niet meer op het bed kan zitten maar Zayn tilt me op zijn schoot met zijn armen om me heen.
,,Oké, oké..." Geeft Niall toe.
,,We zijn een stelletje!" Maakt Nola af. ,,En..." Zeg Nola. ,,We kennen elkaar al langer." Zayn en ik kijken elkaar aan en dan weer terug naar Niall en Nola. ,,We kennen elkaar al sinds onze geboorte maar doordat ik moest verhuizen zijn we elkaar eigenlijk een beetje vergeten." Zegt Nola weer blozend.
,,Wacht...Hoe kan je dat vergeten? Dacht je nooit als je een foto van Niall zag of je hem kent?" vraag ik schokkend aan Nola.
,,Nee, eigenlijk niet...Hij zag er vroeger ook anders uit."

Ik loop samen hand in hand met Zayn naar de taxi, we gaan kijken naar het concert! Ze hebben vanmiddag al de soundcheck enzo gedaan. Als Zayn en ik de concertzaal binnenlopen zien we Hailey en Harry zoenen.
,,Hé Hailey en Harry! Hoe was het gisteren?" zeg ik plagend waardoor ik hun moment verpest. Ze draaien zich allebei om en kijken me een beetje geïrriteerd aan.
,,Het was super." Zegt Hailey.
,,En?"
,,En we zijn een koppel." Zegt Hailey verlegen.
,,Jeej!" Zeg ik blij en geef ze een knuffel. ,,Nu hebben we alle drie een vriendje."
,,Huh wat?" zegt Hailey vragend. O ja, ze weet het natuurlijk nog niet.
,,Vraag maar aan Nola." Hailey rent snel weg op zoek naar Nola, met natuurlijk Harry achter haan aan. Hij zal ook wel nieuwsgierig zijn.
,,Ik ga even wat drinken pakken wil je ook wat?" vraagt Zayn aan me terwijl hij me vanachter een knuffel geeft met zijn hoofd op mijn schouder.
,,Ja, graag!" Ik zou zo elke dag, elke maand, elk jaar willen staan maar jammer genoeg kan dat niet. Zayn rent naar de kleedkamer waar hun drinken staat. Ik mis nu de knuffel al. Ik ga op een stoel zitten in de zaal. Over drie uur begint het concert, maar ze moesten er eerder zijn voor make-up en haar. Als Zayn weer terug is lopen Louis en een meisje ook mee. ,,Hey Louis! En hey..." Ik weet haar naam niet.
,,Kimberley."
,,Hey Kimberley!" Zeg ik terwijl ik me hand uitsteek naar haar die ze vriendelijk aanneemt.
,,Dit is mijn vriendinnetje." Zegt Louis trots.
,,Ahw ik ben zo blij voor je Louis, nou heeft iedereen behalve Liam een vriendinnetje." Louis kijkt me vragend aan. ,,Ja, Harry en Hailey en Niall en Nola."
,,Sinds wanneer?" zegt hij verward.
,,Allebei sinds gisteren."
,,Zal ik Louis alles uit gaan leggen? Dan kan jij kennis maken met Kimberley." Zegt Zayn.
,,Is goed!" zeg ik terwijl ik een kusje op zijn wang geef.

Kimberley en ik zitten langs elkaar in een stoel.
,,En hoe hebben jullie elkaar ontmoet?" vraag ik blij en opgewonden.
,,Twee weken geleden botste ik tegen Louis aan. Heel mijn shirt zat onder de koffie. Toen heeft hij me meegenomen naar Starbucks en een nieuwe koffie voor me gekocht. We hebben keihard gelachen met elkaar toen we samen aan een tafel gingen zitten! Toen ik merkte dat ik terug naar huis moest heeft hij gevraagd om mijn nummer. We hebben elke avond liggen bellen of sms'en. We zijn een paar keer uit eten geweest en nu zijn we hier." Zegt ze met een grote glimlach op haar gezicht.
,,Wow! Mooi verhaal!" Zeg ik.
,,En? Hoe heb jij Zayn ontmoet? Of zijn jullie geen koppel?" vraagt Kimberley.
,,Ja Zayn en ik zijn ook een koppel. Bij mij is het een lang verhaal dus ga maar goed klaar zitten."
,,Hey! Druk aan het praten zie ik!" Zeg Zayn terwijl hij hyper met Louis binnen komt lopen.
,,Ja, ik wou net vertellen hoe ik jou ontmoet heb." Zeg ik blij maar vanbinnen freak ik 'm helemaal. Ik mag du ook aan Louis gaan vertellen over mijn verleden.
,,Doe maar alsof wij er niet zijn." Zegt Louis.
,,Louis, dat gaan een beetje moeilijk als ik iets ga vertellen wat mij veel pijn heeft gedaan."
,,Wat bedoel je?" Zegt hij geschrokken.
,,Ik zal het je ook wel vertellen dat zijn tenminste al twee minder." Zeg ik zuchtend. Ik begin het hele verhaal opnieuw te vertellen. Als ik klaar ben voel ik een paar armen achter me. Ik kijk om en zie Liam, Harry, Nola, Niall en Hailey staan. ..Hebben jullie afgeluisterd?!" vraag ik boos. Ze kijken verschrikt naar mij. Maar dat maakt me even niks uit. Hoe durven ze af te luisteren? Ik vind het al zo moeilijk om het te vertellen, ook al heb ik het achter me gelaten.
,,Uhm...uhm..." Zegt Niall stotterend.
,,Krijg ik nog antwoord?!" zeg ik boos en sta op. Ik loop de zaal uit, naar de kleedkamer. Ja, natuurlijk daar zullen ze me als eerste vinden. Ik ga op de bank in de kleedkamer zitten en pak mijn telefoon. Mijn moeder heeft alweer gesms't? Ik open het bericht en lees: Hey hun, waarom ben je niet thuis? Ik moet je iets vertellen! Het is echt super nieuws! Bel je me ff? Xx mam. Hoe durft ze me nog te sms'en?! Ik gooi de telefoon tegen de muur aan waardoor het op de grond belandt en de accu uit de telefoon valt.
,,Rustig babe!" Zegt Zayn die achter de bank staat.
,,Ik kan niet geloven dat ze me afgeluisterd hebben!" Zayn springt over de leuning waardoor hij op de bank komt te zitten.
,,Ik weet dat je het moeilijk vind, maar de jongens willen je ook alleen maar helpen." Ik zucht.
,,Je hebt gelijk! Het werd me gewoon iets teveel." Ik leun met mijn hoofd op Zayn's schouder, terwijl hij met zijn hand in mijn haar streelt.
,,Waarom gooide jij je mobiel eigenlijk tegen de muur?" vraagt Zayn.
,,Mijn moeder sms'te me om te vragen waar ik ben en of ik naar huis kwam...ze moet me iets vertellen."
,,Is je telefoon nu kapot?" Ik sta op van de bank naar de muur waar ik mijn telefoon tegenaan gegooid heb. Ik probeer het ding aan te krijgen, maar zonder succes.
,,Jep, kapot." Zeg ik als ik weer terug naar de bank loop. Ik zie dat Zayn iets in zijn hoofd heeft. ,,Nee, ik koop zelf een telefoon."
,,Jammer, morgen ga ik naar de sta en koop ik een nieuwe telefoon."
,,Nee!"
,,Ja."
,,Nee!"
,,Ja!" Ik kan geen nee meer zeggen omdat Zayn zijn lippen op de mijne heeft gedrukt. ,,Ik heb gewonnen dus morgen koop ik voor jou een nieuwe telefoon!"
,,Oké, jij hebt gewonnen!" Ik rol met mijn ogen en loop naar de deur.
,,Wat ga je doen?" vraagt Zayn.
,,Uhm...sorry zeggen?"
,,Ik loop mee." Zegt Zayn als hij van de bank naar mij loopt. Ik pak zijn hand, we lopen samen hand in hand naar de rest. Als ik dicht genoeg ben dat ze me horen zeg ik: ,,Hey jongens. Ik had niet zo mogen uitvallen."
,,Wij mochten je ook niet afluisteren." Zeggen Niall, Liam, Harry, Hailey en Nola tegelijk.
,,Knuffel?"
,,Knuffel!" schreeuwt Zayn achter me. Ik kijk achter me en zie Kimberley nog alleen zitten.
,,Kom Kimberley! Jij hoort er ook bij!" Ze glimlacht naar me en komt naar me toe rennen. We knuffelen nog een keer maar nu met Kimberley erbij.
,,Louis, Niall, Liam, Zayn en Harry! Make-up!" roept iemand van het management.
,,Ik moet gaan love." Ik geef Zayn een kus op zijn wang.
,,Tot zo! Ik ga met Kimberley zo naar de Starbucks."
,,Oké, als je maar wel op tijd terug bent hé!"
,,Ja joh, ik wil dit echt niet missen!" Zeg ik als ik hem nog een knuffel geef. Zayn loopt naar de kleedkamer en ik draai me om, om Kimberley te roepen.
,,Kom, dan gaan we!" zeg ik tegen Kimberley. Kimberley staat op en komt naar me toe. ,,Zie jullie later meiden!" roep ik voordat we uit het gebouw lopen naar de Starbucks.


Reacties:

1 2

ilovehazza
ilovehazza zei op 13 sep 2013 - 20:44:
Melding zaaalige fanfic


1D4EVER
1D4EVER zei op 13 sep 2013 - 19:05:
meldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing


Malikaa
Malikaa zei op 13 sep 2013 - 17:49:
Awhhhh iedereen happyy ^.^
(h)
Xxxx


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 13 sep 2013 - 16:38:
meldinggggg


xHiimacookie zei op 13 sep 2013 - 15:29:
K <3 L ;3.

Snel veder ;oo.
-xxx-