Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =16=

My life is changed! (AF)

14 sep 2013 - 10:53

1268

4

255



=16=

Enjoy! ;)

De jongens staan klaar om op het podium te gaan.
,,Kusje voor dat ik op ga?" vraagt Zayn met hele schattige puppy ogen.
,,Vooruit!" Zeg ik en geef snel een kusje.
,,Zayn, kan ik je nog heel even spreken?" vraagt Gale boven het gegil van de meiden uit. Hij knikt en gaat naar hem toe.

=Zayn=
,,Wat is er?" vraag ik aan Gale.
,,Ik heb iets ontdekt over je vriendin." Ik kijk naar Nina die met een grote glimlach vooraan staat met Rachel, Nola en Hailey.
,,Wat dan?"
,,Ze kan zingen."
,,Wat bedoel je?" Gale pakt zijn telefoon en laat een filmpje op youtube zien. Wow, ik wist helemaal niet dat Nina een videoclip had gemaakt. ,,Kan je dat op het scherm af laten spelen?" Gale knikt en ik bedank hem. Daarna ren ik snel het podium op. We beginnen met Na Na Na. Daarna doen we nog een paar nummers van Take me Home en Up all night. Ik kijk het publiek in.
,,Jullie hebben vast wel gelezen op Twitter dat ik een heel lief vriendinnetje heb." Zeg ik.
,,Ja, Nina!" roept iemand in het publiek. Ik knik en kijk naar Nina.
,,Inderdaad en ik zou haar niet meer kwijt willen. Onze producer Gale heeft iets gevonden op YouTube. Iets van Nina, kijk allemaal naar het scherm en geniet ervan!" Ik draai me om naar Gale en knik. Dan gaat het scherm aan en ziet iedereen de clip van Nina. (http://www.youtube.com/watch?v=_RRyniZG0Jo)

=Nina=
Mijn mond valt open! Hoe kan dit op YouTube staan?! Dit was alleen een project voor school. OMG, dit is onmogelijk! Ik kijk opzij en zie Rachel, Nola en Hailey blij erop dansen en meezingen. Oké, of Hailey of Nola moet dit gefilmd hebben en nu is het te zien op elke tv van de wereld! Dit concert wordt door veertien camera's gefilmd, dus ik ben nu live te zien op tv. Beschamend kijk ik naar de grond.
,,Nina, je hoeft je niet te schamen. Je zingt geweldig!" Ik kijk op en de jongens kijken me aan. Oh nee! Nu komt de camera mijn kant op en sta ik vol in beeld. Als de clip voorbij is, gaat de hele zaal los. Iedereen begint te juichen en te klappen. Allemaal voor mij? Opeens voel ik me best goed, maar nog steeds moet ik weten wie mijn clip gelekt heeft naar YouTube. Ik kijk Hailey en Nola aan.
,,Oké, wie van jullie heeft mijn clip op YouTube gezet?!" vraag ik een beetje boos. Ik wilde nooit dat die clip op YouTube kwam en nu hebben ze dat toch gedaan!
,,Oké, ik heb hem erop gezet. Maar moet je kijken wat voor reacties je erop krijgt." Zegt Nola.
,,Nola!" roep ik boos. De hele zaal is stil en de jongens ook. ,,Dit was een schoolopdracht! Je wist dat ik niet wilde dat deze clip op YouTube kwam! Hoe kon je?!" En ja hoor, weer vullen mijn ogen zich met tranen. Ik snap haar niet! Ze weet toch dat nee, nee is bij mij?! ,,Nee is nee Nola!" Ik stop met praten en kijk om me heen. De camera staat nu op ons gericht. Boos kijk ik in de camera en dan draai ik me om en loop ik weg.
,,Nina, wacht!" Hoor ik Zayn roepen, maar ik kijk niet achterom en ren weg naar buiten, terwijl de tranen over mijn wangen stroomde. Ik ren over de straat, op weg naar huis. Thuis aangekomen laat ik me neervallen op bed en huil mezelf in slaap.

Als ik de volgende ochtend wakker word, nou ja niet echt wakker. Ik heb maar 2/3 uurtjes geslapen ofzo. Ik stap uit bed en ga naar de wc. Als ik in de spiegel kijk schrik ik. Mijn ogen zijn helemaal rood en ik heb dikke wallen onder mijn ogen. Ik besluit te gaan douchen, ik pak mijn kleren en stap onder de douche. Als ik twintig minuten eronder heb gestaan, ga ik er eindelijk weer onderuit en kleed me aan. Mijn gezicht is al iets beter, alleen mijn ogen zijn nog steeds rood en ik heb nog dikke wallen. Dan doe ik mijn make-up op en foundation op mijn wallen. Het lukt om ze een beetje te verbergen, maar je ziet ze nog steeds. Ik doe mascara op en loop naar het balkon. Ik heb geen trek. Ik ga op de stoel zitten en kijk voor me uit. Opeens voel ik twee armen om me heen die troost bieden. Ik kijk omhoog en zie Zayn.
,,Hey." Zeg ik en geef hem een klein kusje op zijn lippen.
,,Hey, gaat het weer een beetje?"
,,Ja, had je het concert wel afgemaakt?"
,,Ja, maar zonder jou was het minder leuk om in het publiek te kijken."
,,Is er al wat op tv geweest?"
,,Geen idee."
,,Kom!" Ik pak zijn hand en neem hem mee naar mijn kamer. Daar zet ik de tv aan en ja hoor het is all over the news! Ik hoor de nieuwslezer zeggen: De vriendin van Zayn Malik, Nina de Jong is gisteravond weggerend na een uitgelekt YouTube filmpje van haarzelf. (http://www.youtube.com/watch?v=7AqENtO4W1c)De reacties van het publiek op het filmpje waren uitbundig! Iedereen vond het geweldig! Twitter staat vol met reacties van fans. Ik zet de tv uit. Ik heb genoeg gezien. Dat filmpje waarin ik wegrende was al gênant genoeg. Ik pak mijn mobiel, die Zayn voor me gekocht heeft en opent Twitter en inderdaad een hoop berichten naar mij gericht: Hi @Ninaloves1D, je filmpje was geweldig! Ik hoop dat je doorgaat in de muziek!, @Ninaloves1D, Amazayn filmpje. Jij bent geweldig! En een bericht van Emma: Hi @Ninaloves1D, ik was ook bij het concert en ik vind je filmpje GE-WEL-DIG! Iedereen vond het geweldig! Ik hoop dat je blijft zingen en dat je ooit je concert mag geven, dan kom ik in ieder geval zeker! Love you! Xx. Ik retweet haar tweet en volg haar. Gelijk krijg ik een blije tweet binnen met: OMG, Nina volgt mij! Ik grinnik zachtjes als ik twee armen om me heen voel. Ik draai me om waardoor onze gezichten dichtbij elkaar zijn.
,,Gaat het nu weer?" Zayn kijkt me bezorgd aan.
,,Tja, aan de ene kant wel en aan de andere kant niet. Ik heb wel ruzie gemaakt met Nola, terwijl Gale het filmpje had toch?" Zayn knikt. Ik loop mijn kamer uit en loop naar Nola's kamer. Ik klop op de deur en Nola doet open. ,,Voordat je gelijk de deur weer dichtdoet, ik kom om te zeggen dat het me spijt. Ik had niet zo mogen uitvallen tegen jou. Het spijt me!" Nola krijgt tranen in haar ogen.
,,Ik wil ook geen ruzie met jou! En het spijt mij ook heel erg dat ik je filmpje op YouTube heb gezet."
,,Het is al goed. Kijk!" Ik laat Nola de Twitterberichten lezen.
,,Nina, je begint beroemd te worden!"
,,Alleen als ik doorga met zingen."
,,Dat moet je doen! Maar het is jou keuze, geen druk van mij!"
,,Mooi, ik kan geen druk gebruiken. Ik zou er eigenlijk wel uit willen."
,,Daar kan ik wel voor zorgen." Ik kijk op en kijk Zayn aan.
,,Je gaat geen duur reisje voor me regelen!"
,,Jij moet eruit en ik zat er al aan te denken om je mee te nemen op een rustgevende vakantie. En geen gemaar! Jij gaat met me mee." Zegt Zayn lachend, waarna hij me zoent.
,,Oké, ik ga mee." Zeg ik. Hij pakt me blij op en draait een rondje. Daarna druk ik een kus op zijn mond en zet hij me neer. Dan lopen we hand in hand terug naar mijn kamer en sluiten de deur.


Reacties:


Harrylover
Harrylover zei op 14 sep 2013 - 16:47:
Leuk liedje zeg.


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 14 sep 2013 - 11:53:
Leuke video


xHiimacookie zei op 14 sep 2013 - 11:03:
Ahww Dat liedje is zo leuk ea. ;3 Snel veder
-xxx-


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 14 sep 2013 - 11:03:
Super hoofdstuk!! Snel verder!!

Xx