Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =17=

My life is changed! (AF)

14 sep 2013 - 14:10

866

4

214



=17=

Enjoy! ;)

=Twee weken later=
Hoi, ik ben Nina de Jong, 18 jaar oud, ik heb lang, beetje krullend, zwart haar, bruine ogen en woon in Londen. Haha, je dacht zeker dat ik weer ging zeggen Whitby, maar nee...Whitby is verleden tijd. Ik ben een heel andere Nina. Ik voel me geweldig, sinds het concert van One Direction, twee weken geleden, heb ik 1.000.000 volgers op Twitter. Zayn heeft mijn YouTube clip op zijn Twitter gezet, met de woorden: Hi, everyone around the world! You have to follow my girlfriend @Ninaloves1D! She's an amazing singer and everyone should listen to her music! Watch #TellmesomethingIdon'tknow video NOW! youtube.com/watch?v=_RRyniZG0Jo. Xx. Ik heb er al veel reacties op. Van Emma, die fan die ik tegenkwam buiten mijn appartement en natuurlijk Rachel, die volgens mij best close is met Liam. Ik ben wel benieuwd wat Rachel zegt en open haar Twitterbericht: @xhittsRachel, This song is amazayn! Nina, please go on singing! OMG, heel veel vonden het dus erg goed. Er komt nog een Tweet binnen en ik moet hard lachen.
,,Wat is er?" Zayn kijkt me verbaasd aan. Ik laat hem de Tweet lezen. Hij leest het aan de andere jongens voor: 2:32 - she is moving her body!!! Omg! Hij kijk weer naar mij. Ik ben ondertussen weer wat bijgekomen van het lachen. ,,Ja, dat kan jij wel!" Zegt hij en geeft me een kus op mijn mond. Heerlijk!
,,Nina!" Nola en Hailey komen op me afgerend.
,,Wow, wat is er?"
,,Nou, Zayn en de jongens kennen jou beweging, maar wij kennen ook die van hun."
,,Ja, dat is waar." We gaan met z'n drieën naast elkaar staan en doen het dansje uit Best Song Ever. De jongens moeten nu lachen. Zayn kijk op zijn horloge en schrikt.
,,Oké, Nina! Wij moeten nu gaan!" Hij pakt mijn ingepakte koffer uit mijn kamer en trekt me mee naar beneden.
,,Waar gaan we heen?" vraag ik aan Zayn.
,,Dat ga ik je niet vertellen!" We stappen in de limousine en rijden naar het vliegveld.

,,Zayn, waar gaan we heen?!" Op he vliegveld probeer ik het nog een keer, maar hij geeft niet toe.
,,Ik ga je een blinddoek omdoen dus niet schrikken." Ik zucht en het wordt zwart voor mijn ogen. Ik haat blinddoeken! Je ziet gewoon niks en daar kan ik niet tegen. We gaan zitten en Zayn doet de blinddoek af.
,,Hoef ik hem niet op?"
,,Jawel, maar in het vliegtuig hoeft het niet." Ik leg mijn hoofd op zijn schoot en ik ben eigenlijk nog best moe. En voordat ik het weet, val ik in slaap.

Voor mijn gevoel ging de vlucht best snel. We zijn net geland en ik wil uit het raam kijken als Zayn zijn hand voor mijn ogen doet.
,,Hé!" roep ik luid.
,,Ja, je mag niet zien waar we heen gaan!"
,,Flauw hoor!" Ik steek mijn tong uit naar hem. Ik zie hem lachen en hij doet de blinddoek weer voor. Nadat we onze koffers hebben en 15 minuten in een taxi hebben gezeten, mag ik eindelijk de blinddoek afdoen. Ik doe de blinddoek af en zie dat we in New York zijn.
,,Omg Zayn!" Ik draai me om en vlieg hem om zijn nek.
,,Ik wist wel dat je het leuk zou vinden." Ik grinnik en pak zijn hand vast. We lopen samen het hotel binnen. Je kan gewoon heel goed zien dat je in New York bent. De hoge dure gebouwen, de taxi's, de drukte van de mensen.
,,Oh wacht!" roep ik opeens en ren terug naar buiten gevolgd door Zayn. Ik loop naar de chauffeur van de taxi en hij geeft mij mijn tas aan. ,,Tas vergeten." Zeg ik tegen Zayn. Hij lacht en ik zoen hem op zijn mond. Opeens zie ik allemaal flitsen van camera's. Er staan allemaal papparazzi om ons heen en maken foto's. Ook zie ik in de verte hordes fans aankomen rennen. Snel draaien we ons om en rennen het hotel weer in. Als we ons hotelkamer binnenlopen, plof ik gelijk naar op de bank. Het is pas acht uur. Ik heb echt een jetlag. Zayn is bezig met zijn telefoon waardoor hij niet merkt dat mijn koffer nog in de gang staan. Hij valt er heel mooi overheen. Ik lach me kapot, waardoor Zayn ook moet lachen. ,,Gaat...het...wel...?" vraag ik tussen het lachen door.
,,Jawel!" Zegt hij als hij opstaat. Ik pak mijn koffer en breng hem naar de slaapkamer. Als ik de deur een stukje open doe zie ik allemaal rozenblaadjes op het bed liggen.
,,Ahw Zayn, heb jij dit geregeld?"
,,Ja." Fluistert hij in mijn oor.
,,Ahw!" Ik leun in en geef hem een kus. ,,Ik ga denk ik al slapen."
,,Als jij gaat slapen, ga ik ook slapen." Zegt hij blij.
,,Heb jij geen jetlag?" vraag ik.
,,Uhm...ik ben eraan gewend." Oh ja dat is ook zo. Ik open mijn koffer en pak mijn pyjama eruit. Ik loop de badkamer in, die er ook heel mooi uitziet. Ik trek mijn pyjama aan en loop weer terug naar de slaapkamer. Ik stap in het bed en ga in Zayn's armen liggen.
,,Slaap lekker." Zeg ik zacht.
,,Slaap lekker." Zegt Zayn als hij een kus op mijn voorhoofd geeft.


Reacties:


Malikaa
Malikaa zei op 14 sep 2013 - 16:55:
Awhhhhhhhh
Xxxx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 14 sep 2013 - 15:42:
Snel verder!! Ik wil wee in een hoofdstuk komen


ilovehazza
ilovehazza zei op 14 sep 2013 - 15:35:
Melding xx


ilovehazza
ilovehazza zei op 14 sep 2013 - 15:34:
Ooh cutehhh