Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =18=

My life is changed! (AF)

14 sep 2013 - 16:53

787

8

311



=18=

Enjoy! ;)

Om zeven uur word ik weer wakker. Dat wordt deze week nog wennen aan de tijdzone. Ik wurg me los uit Zayn's armen, die strak om me heen zitten. Als het me eindelijk lukt om uit zijn armen te komen loop ik naar de keuken. Ik pak een glas en vul het bij de kraan met water. Ik ga op de bank zitten en zet de tv zachtjes aan. Ik zap wat door de kanalen, maar er is niks leuks op. Ik loop terug naar de slaapkamer en loop naar mijn koffer. Ik had wat films ingepakt voor als we ons zouden vervelen. Ik pak Madagaskar 3 en loop weer terug naar de tv. Ik zet de film aan en ga op de bank liggen.

Ik heb volgens mij iets te hard gelachen tijdens de film want Zayn komt binnen lopen en hij ziet er heel erg moe uit.
,,Sorry." Zeg ik zachtjes, anders krijgt hij ook nog hoofdpijn.
,,Maakt niet uit." Zegt Zayn terwijl hij zijn hand door zijn haar haalt. ,,Ik kon toch niet slapen." Hij komt naast me zitten en ik leun automatisch met mijn hoofd op zijn schouder.
,,Wat gaan we vandaag doen?" vraag ik.
,,Wil je shoppen?" OMG, ik wil al mijn hele leven in New York shoppen.
,,Ja!" Zeg ik blij. Perongeluk druk ik op de afstandsbediening en het nieuws springt aan. We kijken en zien ons in beeld: https://lh6.googleusercontent.com/-pdBz8C1SA7Y/Ui9MM93HtII/AAAAAAAABBA/-HImqJMJIkY/w425-h400-no/8.jpg. ,,Oké, nu weet heel New York dat we hier zitten. Dat dagje shoppen wordt alleen maar papparazzi!" roep ik een beetje teleurgesteld.
,,Ik zal wel ontbijt voor je maken." Zayn loopt naar de keuken. Ik zie hem koekjesdeeg pakken. Oude herinneringen! Hij zal de koekjes wel voor vanavond maken. Ik loop naar hem toe en zie dat hij net een volgende pannenkoek wil maken.
,,Het ruikt lekker!" Zeg ik tegen hem.
,,Dankje." We leunen allebei in en onze lippen raken elkaar. Zayn tilt me op waardoor ik op het keukenblad zit, met Zayn tussen mijn benen, nog steeds onze lippen niet gescheiden.
,,Oeps." Zeggen we tegelijk als we iets aangebrand ruiken.
,,Waarom moet er altijd iets storen." Zegt Zayn zuchtend. Hij tilt me weer op en zet me weer op de grond. Ik loop snel naar het fornuis en gooi de pannenkoek weg.
,,Zal ik maar verder gaan met het ontbijtje?" vraag ik grinnikend.
,,Off course!" Zegt Zayn en geeft me nog een kusje op mijn voorhoofd als hij aan het tafeltje in de keuken gaat zitten. Na tien minuten heb ik een stapel pannenkoeken. Ik zet de pannenkoeken op tafel.

Als we onze pannenkoeken op hebben, kleed ik me aan. Ik ren snel naar de keuken en stop wat drinken en wat te eten in mijn tas.
,,Klaar?" vraagt Zayn als ik binnen loop.
,,Ja." Zeg ik blij. Ik pak mijn tas en loop naar buiten. Als we buiten zijn lopen we wat door de straten en lopen alle winkels in. En natuurlijk hebben de papparazzi's foto's gemaakt, maar dat maakt me nu even niks uit. Na drie uur zijn ze weg en loop ik met vier tassen en een lege portemonnee. Zayn wou nog betalen, maar dat liet ik niet toe. Ik heb mijn eigen geld. Als we voor het hotel staan en naar binnen willen, komt er een man naar me toe.
,,Ben jij Nina de Jong?" vraagt hij aan mij. Ik knik. ,,Ik ben Nigel Smith. Ik werk voor Hollywood Records. Zou ik je misschien mogen spreken, onder vier ogen?" Ik kijk naar Zayn.
,,Uhm...mag het ook onder zes ogen?" Zayn kijkt blij en pakt mijn hand.
,,Natuurlijk. Volgen jullie me?" Nigel loopt het hotel in en gaat een kamer in, waarna hij de deur sluit als wij erin zijn. ,,Nina." Zegt Nigel als we zitten. ,,Ik heb je videoclip op YouTube gezien en het is geweldig. Ik wil dat je voor ons komt werken." Wat?! Vraagt hij nou of ik voor Hollywood Records wil werken en wil blijven zingen. Ik kijk Zayn aan en zie dat hij teleurgesteld kijkt.
,,Uhm...mag ik er nog over nadenken?" Ik kijk Nigel aan. Hij knikt.
,,Je hebt een maand de tijd, dan ga ik terug naar Hollywood, hopelijk met jou." Zegt hij en geeft me zijn kaartje. ,,Als je besloten hebt, bel me dan op dit nummer." Hij wijst naar het nummer op zijn kaartje en dan loopt hij de kamer uit. Ik kijk naar Zayn, hij kijkt nog steeds teleurgesteld voor zich uit.
,,Zayn." Ik pak zijn hand. Hij kijkt me aan en lacht. ,,Als ik het doe, hebben we nog een maand om samen te besteden. Bekijk het positief, we kunnen nog samen zijn." Hij knikt.
,,Je hebt gelijk!" Hij pakt mijn hand en we lopen terug naar het appartement.


Reacties:

1 2

1D4EVER
1D4EVER zei op 14 sep 2013 - 20:51:
meldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing


ilovehazza
ilovehazza zei op 14 sep 2013 - 18:46:
Melding xx


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 14 sep 2013 - 18:35:
cute meldinggg


Malikaa
Malikaa zei op 14 sep 2013 - 18:21:
Neee, ze moet bijZayn blijven, no long distance
Stay in England!
Xxxx


Harrylover
Harrylover zei op 14 sep 2013 - 18:01:
Weer zo'n goed chappie.
Melding.