Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =20=

My life is changed! (AF)

15 sep 2013 - 19:45

1210

7

323



=20=

Enjoy! ;)

=Liam=
Ik ben echt heel erg geschrokken door het sms'je van Hailey. Wat zou er gebeurd zijn? Als Rachel en ik op de parkeerplaats van het ziekenhuis geparkeerd staan, stormen we naar binnen. We rennen gelijk naar de balie en vragen: ,,Nina?" De vrouw achter de balie kijkt op en schrikt als ze ziet wie ik ben.
,,B-b-ben jij niet de Liam Payne?" vraagt ze stotterend.
,,Ja, ik ben DE Liam Payne...zou ik nu misschien mogen weten waar Nina ligt?" Ze kijk geïrriteerd weer naar het scherm en typt wat in. Ik weet dat ik niet zo gemeen mag doen, maar nu heb ik echt geen zin in fans.
,,Kamer 23. Je gaat in de lift, naar de tweede verdieping en dan zie je vanzelf kamer 23. Zou ik misschien een handtekening mogen?" vraagt ze daarna verlegen. Ze schuift een blaadje en pen voor me en ik zet snel mijn handtekening erop. Ik loop de lift in en druk op het knopje met het cijfertje 2. Als de lift deuren open gaan, sprint ik gelijk met Rachel naar kamer 23. Als we er bijna zijn, zie ik Zayn en Hailey langs de deur zitten.
,,Zayn, wat is er?" Hij kijkt op en ik zet een stap naar achteren. Het lijkt wel of hij een geest heeft gezien. Ik heb hem nog nooit zo gezien; Rode ogen van het huilen, tranen rollen over zijn wangen en hij is zo wit als een vampier.
,,Z-z-ze...Z-ze...N-nina..." Gelijk barst hij weer in tranen uit en verbergt zijn hoofd in zijn handen. Jep, hij houdt echt van haar. Rachel loopt naar Hailey en loopt met haar mee door de gang. Ik denk dat ze iets gaan drinken of eten. Hailey zag er trouwens ook niet gezond uit. Ze had ook rode ogen, maar was alleen niet zo wit als Zayn.
,,Zayn, het komt goed!" Ik ga naast hem zitten en pak de tas van Rachel die ze heeft laten liggen. Ik pak het flesje water eruit en geef Zayn het flesje. Hij pakt het aan en drinkt langzaam kleine slokjes.
,,Ik snap het gewoon niet Li...waarom moet dat haar overkomen?" Hij kijkt me met zijn rode, tranende ogen aan.
,,Ik weet het niet, Zayn." Dan komt er een dokter naar binnen. Zayn en ik staan gelijk op. We zijn hoe de dokter Nina onderzoekt. Dan kijkt hij ons aan.
,,Jullie vriendin heeft een zware hersenschudding."
,,Heeft ze geheugenverlies?" vraagt Zayn.
,,Dat weet ik niet, ze is nog niet wakker. Maar ik moet naar een andere patiënt. Sorry!" De dokter loopt weer weg.

=Nina=
Ik begin langzaam met mijn ogen te knipperen en mijn ogen gaan langzaam open. Ik kreun zachtjes van de hoofdpijn.
,,Omg! Ze is wakker!" Er rent iemand naar me toe, diegenen heeft zeker gehuild. Zijn ogen zijn zo rood als vuur. Ik sla mijn hand weg als hij het wil pakken. ,,Nina? Wat is er?" Ik zie dat hij weer tranen in zijn ogen krijgt. Die jongen langs mijn bed, lijkt op de jongen uit mijn 'droom'. ,,Nina?" zegt hij. Hoe weet hij mijn naam?
,,H-hoe w-weet je m-mijn naam?" Zeg ik stotterend.
,,Nee, dit meen je niet?" Zegt de jongen en loopt de kamer uit. Ik draai me om naar de andere jongen die ook in de kamer staat.
,,Ik ga achter hem aan." Zegt hij en loopt ook de kamer uit, mij helemaal alleen in deze witte kamer achterlatend. Ik kijk uit het raam en zie de London Eye. Het draait rond elke dag. Hetzelfde als mijn hoofd nu, maar dan sneller. Ik herken die twee jongens...Natuurlijk, maar de vraag is waarvan?

=Zayn=
Waarom? Waarom? Blijf ik maar herhalen terwijl ik uit het ziekenhuis ren. Ik wilde vanavond tijdens onze date vragen of ze mee op tour ging, misschien dat ze dan in ons voorprogramma stond. Is het niet raar? Het ene moment praat je tegen degene waar je zielsveel van houdt en het andere moment weet diegene niet meer wie je bent. Zal ze alles nog herinneren? Ik blijf maar rennen en rennen. Als mijn benen het na een tijdje niet meer volhouden, zak ik op de grond en begin heel hard te huilen. Ik verberg mijn gezicht in mijn handen.

=Nina=
Ik word gek van mijn geheugen, ik krijg allemaal flitsen van One Direction. Ik weet nu wie die jongen was, dat was Zayn Malik, maar waarom wilde hij me hand vast pakken? Ik woon in Whitby of woon ik nu hier? Omg, ik woon toch niet met Zayn samen?! Niet dat ik het erg vind, maar waarom kan ik me dat niet herinneren? Waarom kan ik me sowieso niks herinneren? Ik weet nog dat Hailey, Nola en ik een vliegticket gekocht hebben en dat we aankwamen bij het appartement...maar daarna is alles weg. Wat daarna allemaal gebeurd is weet ik niet meer.
,,Hé Nina." Hailey steekt haar hoofd om de deur. Ze ziet er niet uit. Haar ogen zijn erg rood en ze heeft hard gehuild, dat zie ik gewoon.
,,Hailey, ik..."
,,Ik weet het, Liam heeft me verteld. Maar dat maakt niet uit. We gaan er gewoon voor zorgen, dat jij je weer iets herinnert." Ik haal mijn schouders op en doe mijn hand in mijn broekzak. Huh? Wat is dat? Ik haal mijn hand weer uit mijn broekzak en heb een kaartje in mijn hand. Ik lees het kaartje en dan valt mijn mond open.
,,Wat?! Werk ik voor Hollywood Records?"
,,Nee, nog niet."
,,O, maar dat wil ik wel." Hailey kijkt me raar aan. ,,Ja, dat weet jij niet en Nola ook niet, maar mijn droom is zingen. Ik wil al mijn hele leven zingen en de pesters laten zien wie ik ben en nu heb ik de kans. Waarom deed ik het niet?"
,,Ik denk vanwege Zayn."
,,Huh?"
,,Jullie waren een setje."
,,Geen leuk grapje Hailey! Ik moet die man bellen, damn yeah dat ik dit ga doen!"
,,Maar hoe zit het met Zayn? Je kan hem toch niet zomaar achter laten?"
,,Hailey, ik heb niks met Zayn. Als ik dat wel had, het spijt me maar dat herinner ik me echt niet. Ik wil mijn hele leven al zingen en nu ik de kans heb, laat ik dat niet verpesten. Door niemand niet!" Ik pak mijn telefoon en typ het nummer in van het kaartje. Na twee minuten word er opgenomen:
Hallo met Nigel Smith?
Hallo met Nina de Jong, u heeft mij al eerder gesproken?
Ja, in het hotel in New York, vorige week samen met je vriend Zayn Malik.
Ja, nog even over wat u vroeg. Ik doe het!
Dat is goed nieuws. Daar zullen mijn collega's erg blij mee zijn, wanneer kan ik bij je langskomen zodat je het contract van tekenen?
Wanneer u maar wilt.
Ik ben morgen in Engeland, dat kom ik wel even langs.
Ik leg uit waar ik woon, in welk appartement. Oké, dan zie ik je morgen.
Tot morgen, bedankt!

Dan hang ik op en zie ik Nola binnen komen.
,,Hé!" zeg ik. Ik ben blij dat mijn twee beste vriendinnen hier zitten. ,,Ik heb waarschijnlijk een contract met Hollywood Records!" Nola springt blij op en neer, maar na twee minuten stopt ze en kijkt ze me een beetje verdrietig aan. Wat is er opeens met haar? Ik kijk haar aan. ,,Wat is er?" vraag ik. Ze is stil en zegt niks.


Reacties:

1 2

1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 15 sep 2013 - 22:14:
NEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, why???


Malikaa
Malikaa zei op 15 sep 2013 - 20:07:
Omg noooo!!! Just nooooooooo


MichelleSky zei op 15 sep 2013 - 20:03:
Nooooo Nina waarom doe je dit?!? Snel verder!! Xo


1D4EVER
1D4EVER zei op 15 sep 2013 - 20:03:
meldiiiiiiiiiiiiiing


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 15 sep 2013 - 20:01:
meellddinngg