Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Il Divo » Gossip, Glitter & Glamour » Hoofdstuk 6

Gossip, Glitter & Glamour

1 mei 2009 - 12:09

1265

0

410



Hoofdstuk 6

Urs geniet van de overheerlijke spaghetti schotel die Janine klaar gemaakt heeft.
“Die is werkelijk overheerlijk”¯ zegt Urs als hij de schaal voor de laatste keer inspecteert of hij wel echt leeg is. Hij stelt voor de afwas te doen als dank je wel voor het heerlijke eten. IJverig gaat hij aan de slag, onder tussen koffie zettend.
“Urs je verwent me”¯ zegt Janine, als hij met twee kopjes koffie de kamer binnen komt.
“Jij mij ook, ik moest me toch echt revancheren voor dat lekkere eten.”¯
“Wat een heerlijke man “ denkt Janine hem van opzij aankijkend.
“Hij heeft een markant gezicht”¯ denkt ze. “Wat zou ze graag haar handen over die kaaklijnen willen laten glijden. Dat gezicht in haar handen nemen en…………..kussen.”¯ Ze schrikt van haar eigen gedachten en zucht onbewust.
“Een kwartje voor jouw gedachten”¯ zegt Urs.
“Die zou ik nog niet zeggen al kreeg ik honderd euro”¯ denkt Janine.
“Niets bijzonders”¯ zegt ze.
Urs slaat een arm om haar heen.
“Heb ik jou al bedankt voor dit heerlijke etentje?”¯ Ze schudt haar hoofd en kijkt hem afwachtend aan. Hij buigt voorover en geeft haar een zoen op haar mond. Als vanzelf laat Janine hem verdergaan en opent haar mond om hem terug te zoenen. Als ze even later elkaar ongemakkelijk aankijken laat Urs haar los.
“Zullen wij nog even de rollen doornemen?”¯ vraagt Janine, om maar iets te zeggen. Urs knikt nadenkend.
“Dit had ik misschien beter niet kunnen doen.”¯ Een paar uur later neemt Urs afscheid en wandelt in gedachten verzonden, terug naar huis. Er is veel gebeurd de laatste dagen. De auditie, de kennismaking met Janine, met Els. Hij gruwt, als hij aan haar denkt. Hij is weer eens ergens ingerold. Maar kijken wat het nog allemaal met zich mee brengt.

In Milaan hebben Seb en Eva zich op het winkelen gestort. Seb is in zijn nopjes. Zo heeft hij Eva nog nooit meegemaakt. Heerlijk ontspannend en vrolijk lachend. Gearmd struinen ze de boetieks af en strijken geregeld neer op een terrasje. Nu zitten ze genieten aan een coupe overheerlijk Italiaans ijs.
“Zalig”¯ zucht Eva. “Het is maar goed dat dit ijs niet bij ons te krijgen is. Anders at ik niets anders meer dan ijs.”¯ Seb kijkt haar lachend aan.
“Jij hebt ijs op jou neus”¯ zegt hij.
“Waar?”¯ roept ze uit. “Sebastien, ben een schat en veegt het er even vanaf. Wil je?”¯
“Laat mij maar even”¯ zegt hij, haar gezicht in zijn handen nemend.
“Houd even stil”¯ zegt hij en likt het ijs van haar neus. Ze kijkt hem vragend aan. Seb twijfelt even en denkt: “Die niet waagt, die niet wint.”¯ En kust haar voorzichtig op haar mond. Als vanzelf wijken haar lippen vaneen en hij intensiveert zijn kus. Ze is een beetje buiten adem
“Dat had jij allang eerder mogen doen.”¯ Seb kijkt haar diep in de ogen en glimlacht verlegen.
“Wat zullen we verder nog gaan doen?”¯ vraagt hij, haar loslatend. Zij kijkt op haar horloge.
“Misschien moeten wij eens terug naar het hotel gaan, dan kunnen wij ons verfrissen en nog een hapje eten voor de modeshow.”¯
“Dat is misschien wel het verstandigste”¯ meent Seb. Hij staat op en geeft haar een hand en zijn andere hand neemt hij de tasjes met haar aankopen.

Carlos doet de voordeur open en loopt naar de woonkamer waar Shanna verveelt op de bank ligt. Hij kust haar op haar wang en groet haar. Zij kijkt hem alleen maar boos aan. Carlos zucht en begint maar weer eens uit te leggen.
“Ik heb jou toch al uitgelegd dat het om een mannelijk model ging.”¯ Ze blijft stuurs televisie kijken.
“Shanna, zet dat ding uit. Wij moeten praten. Zo kan het niet langer.”¯ Ze kijkt hem boos aan als hij de televisie uit zet.
“Wij hoefden helemaal niet te praten als jij met je vingers van die meiden afbleef”¯ snuift Shanna boos. Carlos voelt woede opkomen.
“Nu ben ik het zat, Shanna. Je zult mij moeten vertrouwen en mij op mijn woord geloven, dat ik niet vreemd ga en ook nooit vreemd ben gegaan. Ook al is er in mijn werk altijd gelegenheid genoeg, als ik dat wilde.”¯ Shanna springt op van de bank en duwt Carlos achteruit.
“Sta hier niet zo te liegen. De modellen pochen allemaal hoe goed jij wel niet in bed bent. Nou hoe kunnen zij dat weten dan?”¯ zegt ze boos.
“Jij moet niet alles geloven wat je hoort”¯ zucht Carlos.
“Nee, dat komt jou slecht uit. Dat begrijp ik wel. Maar ik ben het onderhand spuugzat Carlos. Ze mogen jou hebben, want ik wil jou niet meer. Ik deel mijn man met niemand”¯ roept ze opgewonden.
Carlos probeert haar te kalmeren, maar dat lukt niet echt. Ze is furieus en ervan overtuigd dat hij vreemd gaat.
“Noem dan namen”¯ zegt Carlos. “Dan confronteer ik degene ermee, waar het betrekking op heeft. Zodat zij kan vertellen of het al dan niet waar is in jou bij zijn.”¯
“Zodat jij de betreffende dames alvast kunt inlichten? Geen denken aan. Weet je wat Carlos? Ik wil scheiden, want dit trek ik niet meer”¯ vervolgt ze haar relaas.
Carlos’ ogen krijgen een harde uitdrukking. Hij vermant zich en kijkt zijn vrouw aan, die duidelijk niet meer van hem houd. En daarnaast alles doet om hem de schuld in de schoenen te schuiven.
“Zoals jij wilt Shanna.”¯ Hij draait zich om en vertrekt. Shanna ontploft zodra de deur achter hem in slot valt.
“Ga maar weer terug naar haar bed. Hier wil ik jou nooit meer zien. Je hoort van mijn advocaat.”¯ Carlos stapt in zijn auto en scheurt de straat uit.

David is er klaar voor. De generale repetitie. Hij staat klaar voor de openingsact en draagt hiervoor een oosterse pofbroek. Wendela geeft hem nog een bemoedigende knipoog en begint precies op tijd te lopen. David en de andere mannen volgen en ritsen de dames galant uit hun jurken. Julie geeft de laatste aanwijzigingen.
“Mensen opletten wat jullie doen. Dit is de laatste keer en over een paar uren zitten hier enkele honderden mensen voor jullie neus.”¯ Ze zet de muziek aan en de openingsact wordt weer herhaald. Als de jurken omlaag vallen doen de dames quasi veschrikt hun armen voor hun borsten om vervolgens uit hun jurken te stappen en hun lingerie te showen. De heren vangen behendig de jurken op en gaan weer backstage. De generale repetitie gaat voorbeeldig en enkele uren later staat ze weer klaar maar nu voor het grote publiek. David is zichtbaar nerveus. Wendela ziet het en probeert hem te kalmeren.
“David, het gaat goed, dat weet ik heel zeker.”¯ Haar ogen ontmoeten de zijne. Ze knikt hem nog een laatste keer bemoedigend toe en begint precies op tijd weer te lopen. David kijkt links en rechts naast zich naar de andere mannelijke modellen. Tegelijk lopen ze de catwalk op. Alles gaat prima en het publiek applaudisseert.
“Wow”¯ denkt David. “Dit is kikken.”¯ Als de show zijn einde nadert en David backstage wacht voor de finale, voelt hij vanachter een paar armen om zijn borst heen.
“Wendela”¯ denkt hij en draait zich om. Hij wordt gelijk stormachtig gekust. Hij maakt zich los en kijkt boos in Samantha’s gezicht.
“Kijk niet zo verschrikt, lekker ding”¯ zegt ze. Ze omhelst hem weer en fluistert in zijn oor:
“Met jou zou ik wel een nachtje willen doorzakken.”¯ David draait zich om en laat Samantha gewoon staan. Hij voegt zich bij de rest voor de finale. Iemand knijpt in zijn billen en fluistert achter hem.
“Lekker kontje”¯ Hij kijkt nu boos naar Samantha.
“Kappen jij en handjes thuis.”¯ Ze lacht erom en gaat de catwalk op.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.