Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » De return van Joost. » Hoofdstuk 21

De return van Joost.

16 sep 2013 - 17:09

1145

2

294



Hoofdstuk 21

Heeeeyy! Nieuwe chappx. Reageer voor melding svp (:

P.O.V Niall
We rennen rond buiten. Maar we kunnen ze nergens vinden.. Kutzooi.. Waar zijn ze toch! 'Shit shit shit! AMY! AMY!' Roept Louis overstuur. 'Zouden ze nog..' Zegt Harry zacht. 'WE MOETEN ZE HELPEN!' Roep ik uit. En we rennen naar de ingang. En willen naar binnen lopen maar er komt een man achter ons aan. 'Ho ho! Jullie kunnen nu niet naar binnen! Er is brand!' 'Onze vriendinnen zijn nog binnen!' Roept Harry 'Het is te gevaarlijk!' Zegt de man. 'Nou en! Mijn vriendinnetje zit binnen! Ze is alles voor me!' Roept Harry. En we lopen gewoon door. 'Kom terug!' Horen we de man achter ons nog roepen maar gaan gewoon door. 'Kut.. De rook komt bij de bar vandaan..' Zegt Liam zacht. 'We moeten naar binnen!' Roep ik. 'Maar zorg dat je laag blijft, de rook stijgt op.' We lopen langzaam naar binnen, de kamer zit vol rook.. Je kan amper iets zien. Ik volg de muur en loop naar rechts. Ik hoor allemaal gekucht 'Whaaa!' Ik struikel ik over iets.. Ik kijk om en schrik me dood. 'NEEE TESS! JONGENS IK HEB ZE! HELP!' 'Niall blijf praten we komen naar je toe!' Zegt Liam rustig. 'Wat moet ik allemaal zeggen dan?' Ik heb al iets en begin een Iers liedje te zingen. Ondertussen schud ik Tess door elkaar. 'Eindelijk hier zit je dus!' Roept Louis en rent naar Amy. 'Word wakker!' 'Ze moeten naar buiten!' roep ik snel. Ik til Tess op en ren naar buiten. Ik zie dat de brandweer ook eindelijk is aangekomen. Ik leg Tess op het gras en daarnaast leggen de jongens Amy en Roxy. 'Amy word wakker!' Schreeuwt Louis huilend. De manager is achter ons aan gekomen met drie ambulance broeders. 'Jongens wat is er gebeurt?' Vraagt de broeder. 'Weten we niet! Wij gingen even naar boven en zij gingen wat drinken in de bar en toen kwam er brand!' Zegt Zayn die als enige nog een beetje rustig is. Hoelang waren ze binnen bij de brand?' 'Ik ben bang vanaf het begin zegt Zayn. 'Oke sliepen jullie in dit hotel?' 'Nee we slapen op South-Beach we kwamen even langs. Oke. Jongens leg ze in de ambulance we moeten ze even onderzoeken. Ik help de broeder met Tess. 'Word ze beter denkt u?' Vraag ik zacht. 'Daar kan ik niets over zeggen jongeman.. Sorry.' We leggen de meiden in een ambulance maar moeten dan weg. We mogen niet bij het onderzoek zijn. Ik plof weer op het gras neer en leg mijn hoofd op mijn armen, waarom? Waarom? Denk ik in mezelf. Dan voel ik een arm om me heen. 'Het komt goed maatje!' Zegt Liam met een voorzichtige glimlach.

P.O.V Harry
Ik plof neer op de grond. Dan besef ik me pas wat er eigenlijk allemaal is gebeurd. Brand in een hotel, de meiden die weg waren, de jongens die bijna stikte van de rook, de meiden die niet meer wakker worden, mn prinsesje die in nu naar het ziekenhuis gaat. Wat nu, wat nu. Ik voel de tranen weer over m'n wangen glijden. Nu is het eindelijk weer goed tussen mij en Roxy en dan gaat ze bijna dood! Ik hoor gesnik achter me en ik kijk om. Het is Niall en ik zie zijn tranen ook over z'n wangen glijden. Ik schuif naar hem toe en ik geef hem een mannenknuffel. 'Het komt goed Niall geloof me.' Fluister ik in zijn oor. Dan voel ik meer armen om me heen van de rest van de jongens en zo zitten we eventjes. Inmiddels is het vuur al geblust en is alles alweer een beetje in orde in het hotel. 'Kom we moeten naar de meiden toe' zegt Liam en we lopen richting de auto. De hele weg is het stil en zegt niemand wat, uiteindelijk komen we weer bij hetzelfde ziekenhuis aan waar Roxy een paar dagen geleden ook lag. We worden doorverwezen naar een kamer door een dokter 'We zijn nog bezig met onderzoeken, we kunnen ieder moment te weten komen wat er aan de hand is' zegt de dokter en dan doet hij de deur open. Daar liggen de meiden stil, alle 3 in een apart bed maar toch naast elkaar. Ik ren op Roxy af 'Roxy word wakker, ik kan niet zonder je dat weet je!' En ik merk dat ik weer huil. 'Jullie zijn nog veelte jong om te sterven' zegt Louis. 'Jullie zijn sterke meiden, jullie overleven dit ik weet het zeker' zegt Liam dan zacht. Dan is het stil en ik lig met m'n hoofd op Roxy's schoot te snikken. Opeens voel ik een hand door m'n haar, ik kijk op en ik zie dat Roxy duf wakker is geworden, ze glimlacht naar me. 'Roxy!' Roept ik en ik geef haar een knuffel en een lange kus. 'Ik dacht dat je niet meer wakker zou worden, ik ben zo blij dat je nog leeft' zeg ik met tranen in m'n ogen. 'Waar-waar ben ik?' Zegt Roxy dan. 'Je bent in het ziekenhuis schatje, er was brand en jullie werden niet meer wakker.' 'Huh brand? Ik kan me alleen een smoothie herinneren die we kregen' Door de opwelling dat Rox wakker is geworden had ik niet door dat Amy en Tess ook al wakker zijn. Dan komt de zelfde dokter weer binnen. 'Mooi jullie zijn weer wakker zo te zien en ik heb de uitslag. De brandrook heeft jullie longen niet betast, dus die zijn kerngezond, alleen sommige mensen hebben last van bijwerkingen, heel veel slapen of een hoestje. Het enigste vreemde wat we vonden is een slaapmiddel, dus dat is waarom jullie niet wakker werden. Weten jullie daar iets van?' Iedereen schikt 'huh slaapmiddel?' Roept iedereen. 'Naja daar gaat het nu even niet om, mogen ze naar huis?' vraagt Louis. 'Jep jullie mogen gaan, tot ziens en succes verder' zegt de dokter en loopt weg. 'dank u wel!' Roepen we nog. Dan til ik Roxy op en geef haar een kus 'kom we gaan naar huis!'

P.O.V Tess
Ik ben zo moe.. Rox en Amy zijn al aardig wakker maar ik kan maar niet wakker worden.. We zijn er bijna, ik herken de buurt een beetje maar mijn ogen vallen steeds dicht.. Huh we zijn er al! Pff weer in slaap gevallen.. Ik klim uit de bus en zie Niall vrolijk naar me kijken. Ik klim van de bank maar val uit de auto, 'gaat het wel? Blijf wakker!' Hoor ik Niall. En hij tilt me op. 'Ik breng je wel!' Zegt Niall met een knipoog.
Ik schrik wakker. Wow wat is het donker waar ben ik! Ik voel dat ik nog steeds bij Niall lig. Ik pak mijn telefoon, 7 uur? Ik kwam 3 uur uit het ziekenhuis! Ik draai me om naar Niall. Hij is ook in slaap gevallen. Ik begin ook weer te gapen. En val weer in slaap..


Reacties:


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 17 sep 2013 - 7:35:
Noooo wat een ...wijf is die crowndale!!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 16 sep 2013 - 18:25:
t word steeds spannender meldinggg