Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =22=

My life is changed! (AF)

17 sep 2013 - 15:47

1218

7

372



=22=

Enjoy! ;)

=Hailey=
Ik ben echt blij voor Nina. Ik wist nooit dat ze zingen zo leuk vond, aangezien ze zich schaamde toen ze de videoclip maakte. Steeds zie ik haar voor me op het concert. Hoe ze tekeer ging tegen Nola en toen wegliep. Nu gaat ze in Hollywood wonen om daar een zangcarrière te beginnen. En wij mogen mee! Mijn droom is naar Amerika verhuizen. Mijn gedachtes gaan naar Zayn. Hoe zou hij zich voelen? Weet hij eigenlijk wel dat Nina naar Hollywood gaat? Het zal voor hem wel een klap zijn, dat Nina hun niet herinnert. Ik weet nog steeds niet wat er gebeurd is, maar ik heb zo'n vermoeden dat Nina's moeder meer weet. Eigenlijk moet ik dat uitvinden voordat we vertrekken. Want wat is er precies gebeurd? Wie heeft haar geduwd? Was er ruzie? Allemaal vragen waar ik nu geen antwoord op weet, maar waar ik het antwoord van moet weten! Ik pak mijn telefoon uit mijn broekzak en typ het nummer in van Nina's moeder. Na drie keer overgaan, krijg ik de voicemail. Shit! Dan maar iets inspreken...Hi Theresa. Ik wil met je praten over Nina. Kan je me alsjeblieft zo snel mogelijk terugbellen als je dit hoort?! Alvast bedankt! Einde bericht. Ik hang op en pak mijn koffer verder in.
,,Hailey!" Nina komt mijn kamer in gerend.
,,Wat? Wat is er?" Ik sta gelijk op, denkend aan iets ergs.
,,Welke kleren moet ik meenemen? Ik heb er zoveel." Ik moet lachen. Nina wilt er altijd goed uitzien, maar ze ziet er al goed uit.
,,Neem mee welke jij het mooiste vind. Je kunt altijd nog shoppen in Hollywood."
,,Je hebt gelijk." Zegt Nina en schiet haar kamer weer in.

=Nina=
Ik ben echt zo blij. Eindelijk kan ik mijn droom waarmaken en zingen. One Direction is altijd al een voorbeeld voor me geweest, en dat zijn ze nog steeds. Ik kijk in mijn schriftje en kijk naar de tekst die ik erin geschreven heb. Ik zing met de woorden mee: ,,I'm missing you so much, can't help it I'm in love. A day without you is like a year without rain!" Wow, dat is echt een goede tekst! Hopelijk vinden mijn bazen van Hollywood Records dat ook. Ik kan bijna niet wachten om mijn eerste album uit te brengen. Hoe vaak gaat die gekocht worden? Kan ik echt zo goed worden als One Direction? Net zo populair? Tja, als je beroemd wil worden, moet je er wat voor doen. Ik kijk naar mijn appartement. Ik woon hier net...tenminste dat denk ik. Ik weet dat ik hier aankwam, maar voor de rest is alles zwart. Ik weet niks meer en dus ook niet hoe lang ik hier al woon. Ik word blij als ik aan Hollywood denk. Mijn leven gaat veranderen en mijn pesters gaan de echte Nina de Jong leren kennen. De zingende...knappe en leuke Nina de Jong. Alleen nog op zoek naar een vriendje. Op het moment ben ik single...of niet? Hailey en Nola zeggen dat ik een relatie heb met Zayn Malik van One Direction. Maar waarom weet ik dat dan niet? Nee, het zal vast niet waar zijn. Maar goed, in Hollywood maar op zoek naar een lief vriendje. De pers zal wel smullen voor foto's, maar ik probeer ze een beetje op afstand te houden, ook al is dat moeilijk. Ik hou van de spotlights, maar geen papparazzi's die met je leven bemoeien. Ik krijg een tweet binnen. Huh? Wie kan dat nou zijn? Ik open Twitter en mijn mond valt open. Een tweet van Justin Bieber, de enige echte Justin Bieber. Ik open de Tweet en lees: Hi Nina. I overheard your song 'Tell me something I don't know. Amazing song! I really want to meet you, can you meet me in Hollywood? JB. Wow! Justin Bieber wilt me ontmoeten, dat is zo geweldig! Hij is ook erg leuk en knap. Hij heeft zijn shirt meer uit dan aan en ik vind het helemaal niet erg. Die sixpack van hem...in één woord; WAUW!
,,Nina, ben je al helemaal klaar?" Nola komt mijn kamer binnen. Ze ziet mijn schriftje. ,,Wat staat daar in? Nieuwe songtekst?" Ze pakt mijn schriftje en leest de tekst. ,,Wauw dit is echt goed. Hoe kom je toch op die teksten?"
,,Geen idee, ik heb gewoon ideeën en die moeten opgeschreven worden. Ik hoop alleen wel dat Nigel of de bazen het goed vinden en dat ik daar een lied van kan maken."
,,Nigel vind het vast goed. Hij vond 'Tell me something I don't know' toch ook goed?"
,,Ja, maar dat was een project voor school. Nu begint het echte werk."
,,Ahw, je bent zenuwachtig."
,,Duh! Ik ga een eigen cd maken en de druk heb ik om de cd zo goed als de cd van One Direction of Rihanna te maken. De jongens van One Direction hebben al veel van hun cd's verkocht en Rihanna nog meer. Hoe kan ik dat nou verslaan?" Ik plof op mijn bed neer.
,,Nina, geen zorgen. Jij gaat het fantastisch doen, maar nu moet je verder met inpakken. Nigel is hier over een half uur, weet je nog?" Oh, ja. Reizen naar Hollywood is erg lang. Eerst moeten we van Londen naar Detroit vliegen en dan op Detroit de vlucht naar Los Angeles.
,,Hoe laat vertrekken we?" Ik zie Nola naar de klok kijken.
,,Het is nu half zeven in de ochtend. Nigel komt over een half uur om ons op te halen. We vliegen om kwart voor tien, maar we moeten er twee uur van te voren zijn. Dat is op elk vliegveld."
,,Hoe laat zijn we dan in Los Angeles?"
,,Ik denk rond tien over vijf, onze tijd. Volgens mij is dat tien over acht 's ochtends in Los Angeles. We gaan terug in de tijd, zeg maar."
,,Jeetje, wat moeilijk! Dus we slaan een dag over?"
,,Bijna, maar ik denk dat je wel erg moe bent als we landen en ik ook trouwens." Ik zucht. De carrière is leuk, alleen de lange vlucht niet zo.
,,Dus we doen er vijftien uur en vierentwintig minuten over om in Los Angeles te komen?" Nola knikt. Ik zucht nog harder.
,,Ja, maar je moet ook van Los Angeles nog naar Hollywood."
,,O, ja. Hoe lang is dat?"
,,Ik denk ongeveer een half uur rijden met de auto."
,,Dus in totaal zijn we vijfenveertig uur en vierentwintig minuten bezig om bij Hollywood Records te komen?"
,,Ja, het is lang. Maar misschien hoef je niet met vliegtuig en hebben we een privévliegtuig?"
,,Dan ben je toch net zo lang bezig?"
,,Dat denk ik niet. Met een privévliegtuig kan je gelijk naar Hollywood Records, dus ik denk dat het een half uur zou schelen."
,,Prima, ik ben er klaar voor om een zangeres te worden en over de hele wereld beroemd te zijn!" roep ik luid.
,,Dat hoor ik graag." Nola en schrikken op en zien Nigel in de deuropening staan. Dat betekend dat we moeten gaan.
,,Hailey!" roep ik. Ze komt aangerend met haar koffer en met z'n drieën lopen we het appartement uit. Ik doe de deur achter me dicht en op slot. ,,Op naar Hollywood!" roep ik nog en daarna lopen we de trap af, naar beneden. We stappen de limousine in, die voor de deur staat en rijden de straat uit.


Reacties:

1 2

Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 17 sep 2013 - 21:55:
ohoh! melding


ilovehazza
ilovehazza zei op 17 sep 2013 - 21:27:
Meldinhh


Harrylover
Harrylover zei op 17 sep 2013 - 19:47:
Ik denk ook dat ze iets met JB krijgt.
Melding en snel verder.


Malikaa
Malikaa zei op 17 sep 2013 - 19:03:
Ik heb een gevoel datvze iets met Justin krijgt en dan krijgt ze dr geheugen terug en dan krijgt ze spijt..... yup dat is mijn theorie ^.^
En nina, Im very dissapointed in you....

Snel verder
Xxx


xHiimacookie zei op 17 sep 2013 - 16:17:
Ninaaa wat doe je niet goed