Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » my dreams come treu|| 1D » horror muhahaha

my dreams come treu|| 1D

17 sep 2013 - 16:40

1060

1

284



horror muhahaha

Nanette’s p.o.v.!
waarom zoveel medelijden? Het was maar een gevecht, en trouwens! Ik heb het zelf veroorzaakt! Ik had ook nog alles kunnen verkomen! Waarom zij ik geen ‘ja’ na de optie voor beveiliging? Wacht.. ik ben wakker geworden, naast harry, op de bank? Hoe kan dat nou weer? We hebben toch niks? Of.. ja, alles is helemaal zwart bij mij! Ik kan me niks meer herinneren, vanaf dat ik weg ben gegaan bij school. Alles wat ik nog weet, is dat ik heb bekend bij harry, dat ik verliefd op hem was. En er was nog iet met een of andere rechtszaak? Komt dat omdat ik dronken ben geweest? Of, doordat ik regelmatig geheugenverlies heb? Misschien wel allebei!
‘’wil jij ook wat eten?’’ vraagt demi?
‘’natuurlijk wil ze wat eten! Ze heeft altijd honger!’’ roept maud.
‘’ik weet het niet hoor.’’ Zeg ik zachtjes. Maud’s ogen worden groot.
‘’WAT?! Jij hebt geen honger? Ben je ziek?’’ roept ze geschrokken. Ze rent naar me toe, en voelt aan mijn voorhoofd.
‘’wow! Je kookt bijna!’’ zegt ze. Ik haal mijn wenkbrauw op.
‘’zeker weten…’’ harry voelt ook aan mijn voorhoofd. ‘’voel je je wel goed? Je voelt echt heel warm!’’ vraagt hij bezorgd.
‘’ja, ik voel me prima.. precies hoe de dokter zei, van wat hij had gedacht! Ik heb vaker hoofdpijn! Meer niet!’’ antwoord ik.
‘’misschien moet je heel even op bed gaan liggen.’’ Stelt liam voor. Ik schud mijn hoofd.
‘’hoeft niet! ik moest 2 weken rustig aan doen, niet de hele dag in bed liggen!’’ grinnik ik.


Harry’s p.o.v.!
‘’laten we een film kijken!’’ stelt niall voor. Hij heeft zijn eten bijna op. hij deelt niks met maud. Is zij zijn ware wel? Ik bedoel, niall deelt alleen zijn eten, met de ware! Iedereen stemt voor, voor een film.
‘’welke gaan we kijken?’’ vraagt nanette.
‘’GREASE!’’ roept maud.
‘’jaa! Ik wil grease zien!’’ roept demi. Weer stemt iedereen voor.
‘’waar gaat grease precies over?’’ vraagt nanette.
‘’hoezo? Heb je die film nog nooit gezien ofzo?’’ vraagt liam. schuldig schudt nanette haar hoofd. Alsof ze weet wat er komt.
‘’wat? Heb jij die film nog nooit gezien?’’ roept bijna iedereen hier gefrustreerd naar haar.
‘’ik heb er alleen vaker van gehoord.’’ Zegt ze zacht.
‘’daar komt nu verandering in!’’ zeg ik vrolijk, en huppel naar mijn kamer. ik pak de film uit mijn tas, en loop terug. de dvd doe ik in de recorder, en ga naast nanette zitten. Ik sla een arm om haar schouders heen. Even lijkt ze verbaasd, maar dan legt ze haar hoofd op mijn schouder. Ondertussen dat de film begint, geeft niall het laatste beetje eten, aan maud. Ik begin te klappen, met de andere.
‘’goed he?’’ grinnikt niall. we schieten in de lach, en daarna kijken we verder aan de film. van eten is niks meer van pas gekomen. Na grease heeft liam de engste, maar gelijk grappigste film ooit opgezet! Nanette vind het daarin tegen helemaal niet grappig. Het lijkt alsof ze ergens aan denkt. Halverwege de film ga ik even wat te drinken pakken.
‘’wie wilt er nog meer iets te drinken hebben?’’ vraag ik.
‘’ik hoef niks.’’ Zegt bijna iedereen.
‘’nanette, wil jij wel wat?’’
‘’wat is goed genoeg.’’ Zegt ze dan. Ik knik, en loop naar de keuken. Ik pak wat te drinken voor mezelf, en wat water voor nanette. Als ik terug kom, zie ik dat nanette, zich duizelig voelt. Ik ga weer zitten, en vraag of het gaat met nanette. Ze knikt. Ik let even niet op, maar dan gaat het mis. Volgens mij is ze zo duizelig, dat ze flauwvalt.
‘’WOW! Nanette!’’ roept liam, die aan de andere kant van haar zit. Ik vang haar op.
‘’nanette, weet je zeker dat je je helemaal goed voelt?’’ vraag ik. ze schudt haar hoofd.
‘’wil je naar bed?’’ vraagt demi. Voorzichtig knikt nanette.
‘’ik loop ook wel even mee.’’ Zegt liam vastbesloten. Ik knik, en sta op. heel langzaam staat nanette ook op, en loopt tussen mij en liam in naar onze kamer. demi loopt ook mee. Ze loopt voor ons uit naar het bed, en legt de dekens een beetje aan de kant.

Nanette’s p.o.v.!
ik heb me nog nooit zo duizelig gevoeld! Wat is er opeens met me aan de hand? Hier heeft de dokter niks over gezegd? Wacht, maar dat van dat ik heel veel zou vergeten is ook niks gezegd! Ik heb ook nergens gevoel. Ik sta bijna bij het bed, als ik door mijn knieën zak.
‘’nanette? Gaat het wel?.’’ Hoor ik heel erg vaag. Een paar handen pakken me vast, en trekken me langzaam omhoog. Ze laten me zitten op bed.
‘’dank je.’’ Fluister ik.
‘’zal ik blijven?’’ vraagt harry. Ik knik.
‘’wordt snel beter mijn schildpad!’’ zegt demi, en geeft me een knuffel. ik grinnik. HA! Schildpadden!
‘’truste!’’ zegt liam. demi en liam lopen naar buiten, en ik leun met mijn rug tegen de muur. Ondertussen gaat harry naast me zitten. Dan trek ik de dekens over me heen, en ga eraan frummelen. Ik durf harry niet onder ogen te komen. Wat moet hij wel niet van me denken?
‘’harry?’’ zeg ik zacht.
‘’wat is er?’’ harry’s ogen voel ik prikken in de mijne. Dan kijk ik hem ook aan.
‘’ik kan me niks meer herinneren.’’ Fluister ik nu.
‘’hoe bedoel je? Sinds wanneer?’’ vraagt harry half in paniek.
‘’vanaf ik uit school ben, is alles helemaal zwart.’’ Leg ik uit.


Maud’s p.o.v.!
Wat? Wat? Wat? Heeft niall nou eten aan mij gegeven?! Dat doet hij toch alleen bij de ware? Wacht… maar hoe kan dat nu? We kennen elkaar net?
‘’AAAAHH!!!!’’ gil ik van angst bij voor de film. hij is zo eng! Met mijn knieën opgetrokken, zit ik in de stoel naast niall. hij schiet in de lach van mijn schrik acties. Normaal doe ik dat ook niet. vaker bij zo’n reclames, staar ik met open mond, en als ik niet oplet, loopt het kwijl eruit! Ik neem nog wat eten en kijk verder.
‘’WOW!’’ schrikt demi. Ze is ondertussen alweer terug gekomen met liam. zij haat zo’n soort films. Ze zit dicht tegen louis aan, die een arm om haar heen heeft geslagen. Er rolt een jaloers achtig gevoel als ik dat zie. Toch ben ik blij voor haar. Ik trek me er verder niks vaan aan, en lach om het meest grappige stukje film hierroo!


Reacties:


IrelandGeek
IrelandGeek zei op 17 sep 2013 - 17:03:
EINDELIJK YEAAAAHH LEUK STUKKIE!!