Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » My life is changed! (AF) » =25=

My life is changed! (AF)

19 sep 2013 - 20:09

801

7

294



=25=

Enjoy! ;)

=Een maand later=
,,Justin, nee niet doen!" Hard ren ik naar de zee toe, bang om gepakt te worden. Justin en ik hebben sinds vorige week een relatie. Een maand geleden had ik hem voor het eerst ontmoet en toen klikte het gelijk. We bleven afspreken en na zes dates heeft hij mij verkering gevraagd. Ik kon niet anders dan ja zeggen, want ik hou echt van hem. Ik kijk achterom en hij komt steeds dichterbij. Dan heeft hij me te pakken. Zijn handen rusten rustig op mijn heupen.
,,Nina, je bent geweldig." Zegt hij tegen me en we kijken elkaar diep in de ogen aan. Wauw, ik had nooit gedacht dat ik ooit een vriendje zou krijgen en nu heb ik met Justin Bieber. Ongelooflijk, in Whitby werd ik gepest en in Londen kon ik ook geen vriendje vinden. Ik volg de jongens van One Direction nog steeds op Twitter en ik las dat ze nu op tour zijn door Amerika en Europa. Knap van ze, hoe ze met de druk van het beroemd zijn omgaan. Mijn eerste album Kiss&Tell was een week nadat hij uitgegeven werd al 66.000 keer verkocht. Ongelooflijk! Ik had nooit gedacht dat mijn cd zo populair was of mijn liedjes. Ik ben er echt heel blij mee.
,,Justin, wil je straks kijken naar mijn songtekst?"
,,Heb je een nieuwe geschreven?" Ik knik. ,,Jij hebt zoveel inspiratie voor liedjes, hoe komt dat?" Ik moet lachen, want ik zie aan zijn gezicht dat hij hoopt dat ik zeg dat hij mij inspiratie geeft.
,,Dat komt door jou, Justin." Zeg ik en ik geef hem een innige knuffel. Oh, ik hou zoveel van hem. Ik kan het wel van de daken schreeuwen, iedereen mag het weten. Ik kijk hem weer aan. Wauw die mooie bruine ogen! Ik kan er bijna in verdrinken. Ik ben verzot op hem. Ik zou hem ook niet kwijt willen. Als het op de een of andere manier uit gaat tussen ons, hoop ik dat we nog vrienden kunnen blijven.
,,Waar denk je aan?" Justin kijkt me aan.
,,Aan ons. Ik hoop dat als het uit raakt tussen ons dat we nog steeds vrienden kunnen blijven."
,,Hé, waarom zeg je dat? Het raakt niet uit tussen ons, ik hou ontzettend veel van je."
,,Ja, maar als het wel uitraakt...ik wil zekerheid Justin."
,,Als het uitraakt, blijven we vrienden." Zegt hij. Ik glimlach naar hem en dan leg ik een kus op zijn zachte lippen, wat al snel overgaat in tongzoenen. Mijn ogen sluiten zich en ik geniet volop. Dan horen we een klik van een camera. Oké, die foto van ons zoenend komt dus of in de krant of in een blad zoals Hello of Inside, maar dat maakt me niks uit. Iedereen op de hele wereld mag zien dat Justin Bieber mijn vriendje is en dat ik zielsveel van hem hou!

=Zayn=
Ik zit onderuit gezakt onder de bank. Nina is vorige maand vertrokken naar Hollywood en sindsdien mis ik haar ontzettend. Ik was blij dat Rachel en Liam naar buiten gingen, want hun kleffe gedoe kon ik echt niet aanzien. Ik ben heel erg blij dat ze wat hebben, dat is het niet, maar ik mis Nina gewoon teveel. Ze is officieel nog steeds mijn vriendin, tenminste dat denk ik. Ik moet er niet aan denken dat ze daar een nieuwe vriend heeft.
,,Hé Zayn, gaat alles wel goed met je?" Ik kijk naast me en Harry, Louis, Kimberley en Niall kijken me aan. Ik haal mijn schouders op.
,,Tja, wat zal ik zeggen? Het gaat slecht, Nina was de liefde van mijn leven en nu is ze vet ver van me verwijderd." Harry legt zijn hand op mijn schouder en troost me. Weer komen er tranen naar boven.
,,Balen man." Zegt Harry.
,,Ik wou dat ze hier was en geen geheugenverlies had!" roep ik hard en dan begin ik te huilen. Nu komen de andere ook naar me toe en word ik door alle vier geknuffeld, maar ik wil een knuffel van Nina! Ik heb me nog nooit zo gevoeld en ik heb nergens meer zin in. Ik sta op. ,,Ik kan er niet meer tegen." Zeg ik. De jongens kijken me verbaasd aan.
,,Wat bedoel je?" Niall verbreekt de kleine stilte die er was gevallen.
,,Ik weet het niet." Ik kijk Niall, Harry en Louis aan. ,,Ik weet niet of ik nog wel door wil met de band." Harry's mond valt als eerste open en Niall zijn ogen zijn zo groot als schotels.
,,Zayn, dat kan je niet maken!" roept Louis en staat op.
,,Sorry, jongens. Maar zonder Nina, heb ik nergens meer zin in en ik ga niet iets doen waar ik geen zin in heb!" Ik draai me om en loop de gang op. Met de jongens geschrokken achterlatend, loop ik naar mijn kamer.


Reacties:

1 2

JayxNialler zei op 9 maart 2014 - 23:18:
Damn it nina! Come Back and make Zayn Happy!!


mcFleurrie
mcFleurrie zei op 7 maart 2014 - 14:52:
Nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
nee
en nee !

Geef die meid haar geheugen terug !! Alsjeblieft ?


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 20 sep 2013 - 19:37:
hoe dan ?!?!?! Snel verderrr melding


Harrylover
Harrylover zei op 20 sep 2013 - 7:19:
Nee,het mag niet oke!!!!!
Zayn mag niet stoppen!!!
Nina kom terug en herinner je de tijd met Zayn weer!!!!
Melding en snel verder.


Malikaa
Malikaa zei op 20 sep 2013 - 5:45:
Omg
No
No
No
No
No
No
No
No
No
No
ZAYN YOU CANT LEAVE OKAY?!?!
NINA COME BACK AND GET YOUR MEMORY
omg 0.0

Snel verder
Xxx