Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Jij bent zeker ook nieuw hier, kan je duidelijk merken want je weet niet wie ik ben.

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

22 sep 2013 - 18:11

1610

0

413



Jij bent zeker ook nieuw hier, kan je duidelijk merken want je weet niet wie ik ben.

Hier ontmoeten Melissa en Justin elkaar.

Melissa.
Ik ben pas hier in L.A komen wonen met mijn moeder. Mijn vader kwam niet mee, ik heb hem ook nog niet gesproken. Mijn moeder vertelde me dat hij ons had verlaten. Natuurlijk was ik best wel verdrietig, maar ik was ook wel boos op hem dat hij dit had gedaan. Vandaag begint mijn eerste schooldag op een nieuwe school. Ik had er totaal geen zin in, maar ik ben nou eenmaal leerplichtig. Ik trok mijn kleding aan en liep naar de badkamer. Ik borstelde mijn haar, poetste mijn tanden en deed nog wat make-up op. Ik liep naar beneden en maakte nog een boterham en at die op. Toen me moeder me riep pakte ik mijn tas en liep samen met mijn moeder naar buiten. Ze zou me bij school afzetten. Ik deed de portier open en stapte in de auto. Ik deed de gordel om en wachtte geduldig tot we er waren. Toen mijn moeder de auto parkeerde deed ik de gordel af. Ik gaf haar kort een knuffel en stapte uit. Ik keek even kort naar het school gebouw. Het was wel groot. Ik zuchtte en liep het schoolplein op gelijk het gebouw binnen.

Justin.
Ik stap in mijn auto, weer een dag naar school. Ik had er zo geen zin in maar mijn moeder stond erop dat ik naar school ging. Dus elke dag ging ik netjes naar school, het was alleen de vraag hoelang ik er bleef. Had wel betere dingen te doen dacht ik altijd. Ik start mijn auto en rijd dan het terrein af richting school. Ik steek een sigaret aan en rook die rustig op. Als ik eenmaal bij school ben parkeer ik mijn auto op de beste parkeerplek die hier is. Hij was ook voor mij bedoelt. Niemand durfde zijn of haar auto er neer te zetten want ik vond het geen enkel probleem om je banden lek te steken of je auto in brand te steken. Ja had je maar moeten luisteren en je auto ergens anders neer zetten. Ik stap uit en haal nog snel een hand door mijn haren heen. Pak mijn zonnebril en mobiel uit de auto en loop dan het schoolplein op. Zwaai terug naar een paar meisjes die al snel naar me toe komen lopen en een gesprek met me beginnen te houden. Ze wisten allemaal donders goed dat ik geen lieverdje was maar toch bleven ze naar me toe komen en bleven ze het proberen om een relatie met me te krijgen. Waarom? Geen idee, het leek wel alsof ze het stoer vonden om met een gevaarlijk iemand een relatie te hebben.

Melissa.
Toen ik in het gebouw was keek ik kort om me heen. Ik moest me melden bij de directeur zodat hij me alles zo'n beetje kon uitleggen en mijn tas aan kon geven. Toen ik een meisje zag liep ik naar haar toe. 'Hey. Weet je waar de directeur is?' Vroeg ik aan haar. Toen ze het uitlegde knikte ik klein. 'Dankje wel.' Zei ik. Ik liep de trap op. Toen ik een kantoortje zag liep ik er naar toe en klopte aan. Toen de directeur me toestemming gaf om binnen te komen deed ik de deur open. Ik liep naar binnen en trok de deur achter me dicht. Ik ging op de stoel tegenover hem zitten. 'Melissa, het nieuwe meisje.' Zei ik. Ik luisterde naar wat hij me vertelde en ik knikte klein. Toen hij me de kluissleutels gaf stond ik op. 'Bedankt.' Zei ik. Ik glimlachte klein en liep zijn kamer weer uit. Ik liep naar beneden naar de kluisjes en zocht mijn kluisje. Al snel had ik mijn kluisje gevonden. Ik stak de sleutels in het kluisje en opende het. Het was nog helemaal leeg. Alleen zat mijn rooster er in. Ik pakte het rooster en ik las het door. Ik deed mijn tas open en pakte mijn boeken die ik de komende lesuren niet nodig had eruit en ik zette ze in mijn kluisje. Ik deed mijn kluisje weer dicht en liep naar de kantine en ging op de tafel zitten. Ik pakte mijn telefoon uit mijn broekzak en ontgrendelde die en keek naar de tijd.

Justin.
Ik rook eerst nog rustig een sigaretje en wurm me dan tussen de meisjes heen naar binnen. Even geen zin aan meisjes nu. Ik loop naar mijn kluisje en stop mijn vest erin. Ik had nooit wat bij me dus hoefde ook nooit bij mijn kluisje te zijn eigenlijk. Alleen voor mijn jas of vest ofzo. Ik kijk om me heen. Het was vrij rustig hier. Na een tijdje loop ik richting de kantine en voel in mijn zakken of ik mijn creditcard mee had genomen. Ja die had ik bij me. Ik loop de kantine binnen en kijk opnieuw om me heen. Mijn ogen blijven hangen bij een meisje dat ik hier nog nooit eerder had gezien. Als eerste loop ik naar de automaten en haal er een blikje redbull uit, vervolgens loop ik naar het meisje toe en ga voor haar staan. "Je bent nieuw hier zeker? Er zijn regels.. Zoals niet op de tafel zitten" Ik wijs naar een groot blad waar alle regels die in de kantine gelden opstonden. Zelf hield ik me er ook nooit aan maar tegen mij zeiden ze nooit wat. Veel te bang.

Melissa.
Toen ik een paar berichtjes van vrienden van mijn vorige school zag glimlachte ik klein en beantwoorde die. Ik keek nogmaals naar de tijd. De les, biologie zal over een paar minuten beginnen. Toen ik een stem hoorde van een jongen keek ik op. Ik fronste kort mijn wenkbrauwen. 'Ik heb het blad gelezen. Ik ben toch niet blind.' Zei ik. Toen ik de bel hoorde stond ik op en liep langs de jongen heen naar het lokaal. Ik pakte mijn rooster er bij en keek naar het lokaal nummer. De directeur had me verteld waar de lokalen zaten. Ik herinner me het nog goed wat hij vertelde. Ik liep het biologie lokaal in. De docent was er nog niet dus. Ik ging ergens op een plek achter in zitten. Ik opende mijn tas en pakte mijn biologie boeken er uit en een etui. Ik deed me tas weer dicht en liet het naast me op de grond vallen. Ik sloeg mijn boeken open en bladerde het naar de juiste bladzijde.

Justin.
Ik kijk verbaast naar het meisje als ze er gewoon op reageert. De meeste mensen hielden zich stil en gingen gewoon normaal zitten. Ik open mijn blikje redbull en drink er wat van. Ik loop uiteindelijk de kantine uit naar het lokaal waar we zaten en kwam zoals altijd te laat binnen. Zonder wat terug te zeggen tegen de leraar ga ik achterin het lokaal zitten en drink ondertussen rustig verder van mijn redbull. Ik leg mijn voeten op het tafeltje neer en ga dan uitgebreid bellen. Ondertussen kijk ik het lokaal rond en zie nog meer nieuwelingen. "Goh is het nieuwelingen dag vandaag ofzo?" Mompel ik er tussendoor en vervolg mijn gesprek dan. De les boeit me toch niks. Ik zat er alleen omdat het moest van mijn moeder.

Melissa:
Toen ik de deur open hoorde gaan keek ik op. Ik zag dat de jongen die net tegen me sprak het lokaal binnen kwam. En nog te laat ook. Ik zuchtte onhoorbaar en pakte een pen uit mijn etui. Ik las de opdrachten door, maar ik kon me er niet zo goed op concentreren aangezien de jongen van net gewoon aan het bellen was, in de klas nog wel. Ik draaide me naar hem om. 'Hou even tien minuten je mond wil je? Dankje wel.' Zei ik geïrriteerd. Ik draaide me weer om. Ook raar dat de docent niks tegen hem zegt want hij verstoord de hele les. Ik leunde mij elleboog tegen de tafel aan en zette mijn handpalm tegen mijn kaak aan en begon aan de eerste opdrachten.

Justin.
Ik kijk op als hetzelfde meisje tegen me begint te praten. "Nee waarom zal ik? Hoor jij verder iemand hier iets zeggen waarom ik bel?" Ik ga rustig verder met bellen en kijk opnieuw rond in de klas. "Wat kijken jullie nou? Ga gewoon verder met jullie werk ofzo?" Ik hang uiteindelijk op en kijk naar het meisje dat tegen me praatte. "Jij bent zeker ook nieuw hier, kan je duidelijk merken want je weet niet wie ik ben" Mompel ik.

Melissa.
Ik rolde geïrriteerd mijn ogen. Ik probeerde hem te negeren en ging gewoon verder met mijn werk. Ik moest het goed maken, anders kreeg ik geen goede cijfers. Maar het lukte niet echt aangezien de jongen telkens er door heen sprak. Ik draaide me weer naar hem om. 'Weetje, het boeit me niet wie je bent. Je moet gewoon je mond houden want andere hier willen wel werken.' Zei ik. Ik zuchtte en draaide me weer om en las de opdrachten nog eens door. Ik likte kort over mijn lippen heen en maakte de volgende opdrachten, wat nu veel makkelijker ging.

Justin:
Ik begon te lachen. Ik vond het wel grappig dat ze zo tegen me tekeer ging. Niemand deed het. "Je komt er vast nog wel achter wie ik ben" Ik haal mijn pakje sigaretten uit mijn broekzak en steek dan een sigaret op. Ik sta op en loop een rondje door het lokaal heen. Kijk af en toe even bij de nieuwe mensen wat ze tot nu toe gemaakt hadden. "Ah leid ik jullie zo erg af dat er niks in jullie schriftje staat? Wat zeilig" Zeg ik lachend en ga dan op het bureau van de leraar zitten. Tja ik moest toch wat met mijn tijd doen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.