Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Maar nee, mijn naam is Justin.

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

20 sep 2013 - 6:20

815

0

403



Maar nee, mijn naam is Justin.

Melissa heeft al een hekel aan Justin.

Melissa.
Ik zuchtte en negeerde hem. Hij was gewoon erg irritant bezig. Ik keek naar de jongen. Hij zat nu gewoon te roken in de klas? Ik keek weer naar de docent. 'Waarom zegt u hier niks van?' Vroeg ik aan hem. 'Ga jij maar gewoon verder met je werk.' Antwoordde hij. Ik trok mijn wenkbrauw op. Wat een rare school zeg. Zuchtend maakte ik de opdrachten af, wat niet bepaald goed ging. Toen de bel ging zuchtte ik van opluchting. De eerste les en het is nu al een hel. Ik raapte mijn tas van de grond en deed al mijn boeken er weer in en mijn etui. Ik deed mijn tas weer dicht. Ik stond op en liep het lokaal weer uit.


Justin:
Ik kijk naar het meisje. "Niemand zegt hier wat tegen me, oh wacht alleen jij" Ik gooi het sigaretje in een bakje dat op het bureau stond en loop vervolgens achter het meisje aan. "Ik weet je naam niet eens, dat staat je niet echt netjes" Ik ga naast haar lopen. "Dus vertel mij eens wat je naam is" Ik streel met mijn vingers even over haar wang heen. Ik liet het hier echt niet bij zitten. Ze was pittig en daar hield ik van.


Melissa:
Ik liep naar het volgende lokaal. Toen de jongen wat zei keek ik hem kort aan. 'Melissa. En jou naam is vast les-verstoorder.' Zei ik droog. Toen hij me aanraakte bleef ik even staan. 'Blijf van me af.' Zei ik strak. Ik liep het lokaal in en ik nam plaats. We hadden nu wiskunde, daar was ik wel goed in. Ik pakte mijn spullen uit mijn tas en legde ze neer op tafel. Ik legde mijn tas naast me neer op de grond en deed mijn boeken open.


Justin:
Ik loop lachend achter haar aan. "Als jij me zo wilt noemen prima, maar nee ik heet Justin" Ik ga opnieuw ergens achterin zitten en houd verder mijn mond dicht. Ik haal mijn mobiel tevoorschijn en app wat met Za. "Mooie naam trouwens Melissa" Mompel ik uiteindelijk en kijk naar haar. "Je bent nieuw toch? ben je ook hierheen verhuist?"


Melissa:
Ik keek de jongen, die dus Justin heet aan. 'Dankjewel, les verstoorder.' Zei ik. Ik keek even kort naar de docent die binnen kwam. Hopelijk zegt hij er wel wat van als die Justin weer eens irritant deed. Ik keek weer naar Justin. 'Ja, ik ben pas naar hier verhuisd.' Zei ik en ik begon alvast aan de opdrachten.


Justin:
"Your welcome beauty" Zei ik plagerig en leg mijn voeten opnieuw op de tafel neer. Geen enkele les ging zoals die moest gaan. Waarvoor ze school uit hadden gevonden, geen idee? Ik gaap even luidruchtig. "Gaat u de les nog interessanter maken of hoe zit dat?" Mompel ik en richt me weer op Melissa. "Aha, en waar woon je dan precies?" Ik hoefde het eigenlijk niet eens te vragen, daar kwam ik anders ook wel achter.


Melissa.
Ik fronste kort mijn wenkbrauwen, maar ging gewoon verder met de opdrachten. Toen Justin wat vroeg keek ik hem aan en lachte spottend. 'Dat ga ik jou dus mooi niet vertellen.' Zei ik. Toen de docent naar me toe liep en me een preek gaf keek ik hem verward aan. 'Mij geef je een preek omdat ik lach, maar tegen hem zeg je niks?' Ik schudde kort mijn hoofd en maakte de opdrachten maar verder.

Justin.
"Nou dan zoek ik het vanmiddag toch zelf op, zullen we wedden dat ik binnen een halfuur weet waar je woont" Ik steek vrolijk nog een sigaret op en zak wat onderuit op mijn stoel. "Niemand zegt wat tegen me Melissa, als je hier langer zit weet je wie ik ben" Zeg ik lachend en speel een spelletje op mijn telefoon.

Melissa.
Ik keek Justin aan. 'Jahoor. Wil ik wel eens zien.' Zei ik. Ik vulde nog wat antwoorden in. Toen Justin dat zei keek ik hem kort aan. 'Waarom niet? Zo speciaal ben je niet hoor.' Zei ik. Wat een arrogantie zeg. Ik haalde kort een hand door mijn haar en vulde de laatste opdrachten in.

Justin.
"Oké, dan zie je me vanmiddag voor je huis staan" Reageer ik terug en rook mijn sigaret rustig op. "Nee niet omdat ik zo geweldig ben, ik ben juist het tegenovergestelde" Ja ze kwam er toch wel achter. Dus ze kon beter ook van mij horen dat ik gevaarlijk was. Niet dat ik haar iets aan ging doen ofzo. Ze leek me juist wel interessant.

Melissa.
'Okay dan zie ik je zo bij mijn huis.' Zei ik. Ik weet wel zeker dat hij mijn huis nooit zal vinden. Ik keek hem aan. 'Weetje, jij bent echt heel raar. Serieus.' Zei ik. Ik was al klaar met mijn werk, en de les was zo toch voorbij. Maar Justin.. Toch is er wat met hem waardoor ik hem raar vind. Al helemaal door zijn gedrag.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.