Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Pas maar op met wat je zegt.

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

20 sep 2013 - 6:26

820

0

337



Pas maar op met wat je zegt.

Wil je weten wat er gebeurd? Lees maar verder ;) Btw, mijn twitter: @Taysenice

Justin.
"Prima" Zeg ik nog voor ik opsta en richting de uitgang loop. "Pas maar op met wat je zegt" Ik open de deur. "Tot zo dan hé" Ik loop het lokaal uit en loop zonder mijn vest uit mijn kluisje te halen naar mijn auto. Ik ging natuurlijk niks zelf uitzoeken. Ik liet mensen alles voor me uitzoeken. En ook nu ging ik niet opzoek naar haar huis. Ik reed er later wel heen als ze haar huis gevonden hadden.

Melissa.
Toen de bel ging stond ik op en deed mijn spullen in mijn tas. Toen hij dat zei keek ik hem verward aan. Hoezo moest ik oppassen. Ik zuchtte en liep het lokaal uit naar mijn kluisje. Ik pakte mijn kluissleutels en opende mijn kluisje. Ik pakte alles uit mijn tas en stopte ze in mijn kluisje en deed het weer dicht. Ik liep het schoolgebouw uit. Ik zag mijn moeder al staan met de auto. Ik liep er naartoe en stapte in en deed de gordel om. Toen ze vroeg hoe mijn eerste schooldag was keek ik haar kort aan. 'Het was wel leuk.' Zei ik. Het was eerder verschikkelijk. Ik haalde kort een hand door mijn haar en wachtte tot we thuis waren.

Justin.
Ik tik het adres in als ik die heb gekregen en rijd er dan heen. Ze moest natuurlijk niet denken dat ik loog over dingen. Ik sprak altijd de waarheid.. Tegenover haar ouders zal ik gewoon vriendelijk zijn en doen alsof ze wat vergeten was ofzo. Een boek? ik had genoeg boeken in de auto liggen dus dat was geen enkel probleem.

Melissa:
Toen we er waren en mijn moeder de auto had geparkeerd deed ik de gordel af en ik stapte uit. Ik liep achter me moeder het huis binnen en deed de deur achter me dicht. 'Ik ben boven.' Mompelde ik en ik liep de trap op naar boven. Ik liep mijn kamer in en plofte neer op het bed. Ik pakte mijn mobiel uit mijn zak en ontgrendelde die. Ik opende Twitter en las wat tweets. - Worst schoolday EVER - tweette ik en opende w'app.

Justin.
Ik parkeer mijn auto voor haar huis en stap dan uit. Ik haal een boek uit de kofferbak en loop dan naar de voordeur. Ik bedacht even hoe ik het ging aanpakken en bel dan aan. Nu was het wachten wie er open zal doen. Haar moeder. "Dag mevrouw, ik ben Justin" Ik schud haar hand. "Ben een klasgenootje van uw dochter, ze is haar boek vergeten op school" Ik houd een boek omhoog.

Melissa:
Toen mijn moeder me riep zuchtte ik en ik stond op. Ik vergrendelde mijn mobiel weer en deed het in mijn zak en liep naar beneden. 'Ja wat is er?' Vroeg ik. Toen ze zei dat er iemand voor me was liep ik naar de voordeur. Ik trok mijn wenkbrauw op toen ik Justin zag. 'Heb je me gestalkt ofzo?' Vroeg ik. Hij was er dus echt achter gekomen waar ik woon, hij is raar. Maar nu ook nog eens eng.

Justin.
Ik kijk op als ik Melissa zie verschijnen. "Ah Beauty" Zei ik expres en overhandig haar het boek. Het was een boek over criminelen. Tja lekker bijpassend toch. "Nee niet gestalkt, ik kom overal achter zoals ik je al zei" Ik wijs naar het boek. "Misschien is het handig om dat boek te lezen" Ik knipoog even en draai me dan om. "Tot morgen op school" Niet dat ze veel wijzer werd van het boek. Ze kon niet echt weten wat ik was en wie ik was.

Melissa.
Ik rolde mijn ogen en keek kort naar het boek. Ik keek weer naar Justin. Als hij me niet gestalkt had, dan wist ik het echt niet hoe hij weet waar ik woon. Ik nam het boek aan en keek naar de titel. Het ging over criminelen. Hoezo moest ik dit lezen. Toen Justin weer weg liep keek ik hem na. Ik draaide me weer om en deed de deur weer dicht. Ik ging tegen de deur aan staan en bladerde door het boek. Het ging over criminelen en allemaal misdaden. Ook raar dat hij het aan me gaf. Ik liep naar de keuken waar mijn moeder stond te koken. 'Als hij weer een keer aanbelt moet je zeggen dat ik er niet ben.' Zei ik. Ik ging op het aanrecht zitten en las even door het boek.

Justin.
Ik rijd terug naar mijn huis en parkeer mijn auto. Ik stap uit en loop dan mijn huis binnen. Het was vrij rustig nu, ik was benieuwd of Melissa morgen wat rustiger was, misschien was ze nog wel zoals vandaag.. Niet bang.

Melissa.
Toen me moeder klaar was met koken en zei dat ik aan tafel moest zitten glimlachte ik klein. Ik had best wel trek gekregen. Ik ging aan tafel zitten en pakte een vork en draaide het in de spaghetti en at het.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.