Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Wen er maar aan dat ik me zo gedraag.

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

15 nov 2013 - 5:20

815

0

340



Wen er maar aan dat ik me zo gedraag.

Volgende dag op school. Voor vragen, mijn twitter: @Taysenice

Justin.
Ik lag nog heerlijk in bed toen mijn wekker ging en drukte hem voor de 4de keer uit. Te laat komen deed ik toch elke dag dus een uurtje later was geen ramp. Ik draai me nog een keer om maar besluit dan toch mijn bed maar uit te gaan. Ik stap uit bed en loop direct naar de badkamer. Ik douche me rustig en loop daarna met een handdoek terug mijn slaapkamer in. Ik droog me beter af en kleed me vervolgens aan. Doe wat gel in mijn haren en spuit nog een luchtje op. Ik pak mijn portemonnee en telefoon en loop dan naar beneden waar ik nog een blikje redbull en een pakje sigaretten pak en loop dan de gang door. Pak mijn autosleutels en loop dan het huis uit opweg naar school. Vandaag hadden we maar 5 uurtjes les waarvan er nu al 3 voorbij waren dus kon ik er nog 2 lesuren bij zijn.

Melissa.
Ik zat in het tekenlokaal mijn werk af te maken. Gelukkig was Justin er niet, want nu is de klas ook veel rustiger. Hierna hadden we nog twee lesuren en dan was de school weer voorbij. Ik maakte nog mijn tekenschets af. Toen de bel ging deed ik mijn spullen in mijn tas en ik stond op. Ik schreef nog mijn naam en de datum op de schets en leverde het in. Ik liep het klaslokaal uit naar mijn kluisje. Ik pakte mijn kluissleutels en opende het kluisje en verwisselde mijn boeken. Ik deed het kluisje weer dicht en deed de sleutels in mijn broekzak en liep naar het aardrijkskunde lokaal. Ik liep het lokaal in en nam plaats.


Justin:
Ik liep rustig het schoolplein over de school binnen en zocht uit waar ik les had. Ik liep rustig naar het lokaal en open de deur. "Goedemiddag allemaal" Schreeuw ik door het lokaal heen. "Leuke lessen gehad?" Ik ga op het bureau zitten en kijk naar de lerares. Ze was nog een jong ding dat kon je duidelijk zien.

Melissa.
Ik pakte uit mijn tas mijn spullen en zette ze neer op tafel. Ik legde me tas op de grond en keek even naar het bord waar op stond wat me moesten doen. Ik richtte me weer op mijn spullen en bladerde het boek op de juiste bladzijde. Toen ik de deur open hoorde gaan en geschreeuw hoorde schrok ik lichtjes en keek op. Het was Justin natuurlijk. Ik zuchtte en ging onderuit gezakt zitten. De les heeft toch geen zin meer want hij gaat het vast weer verstoren. Ik dacht dat hij de hele schooldag niet zou komen. Fout gedacht dus. Ik pakte uit mijn zak mijn mobiel en ontgrendelde die.


Justin:
"Wat gaan we doen mevrouw?" Ik knipoog naar haar. Tja flirten vond ik opzich wel leuk en vooral als het nog een mooi meisje was. Jammer dat Melissa niet meedeed want tja ze zag er niet verkeerd uit. Ik sta op van het bureau en schuif een tafel naast dat van Melissa. "Hey you" Ik ga op een stoel zitten.


Melissa.
Ik opende twitter en las wat meldingen. Ik tweette nog wat over dat ik een grote hekel had aan een klasgenoot. Justin ofcourse. Ik keek naar Justin. 'Praat niet tegen me.' Zei ik. Ik zuchtte en richtte me weer naar mijn telefoon en las nog wat tweets door.


Justin:
Ik lees mee op haar telefoon. "Die tweets gaan zeker over mij" Zeg ik lachend en steek vervolgens een sigaret op. "Dat gaat vast wel een keer over" Ik rook rustig mijn sigaret op.

Melissa.
Ik keek hem aan en fronste kort mijn wenkbrauwen. 'Vind je het normaal om mee te lezen op iemands telefoon?' Vroeg ik. Hij had duidelijk geen manieren geleerd. 'En het gaat echt niet over als jij je zo blijft gedragen.'


Justin:
"Hm wel als ik iemand interessant vind" Ik knipoog en ga dan op mijn telefoon op twitter om haar te volgen op twitter. "Hmm wen er maar aan dat ik me zo gedrag"


Melissa:
Ik rolde mijn ogen en keek weer verder. Toen hij me followde keek ik naar hem. 'Moest dat?' Vroeg ik zuchttend. Om aardig te zijn followde ik hem terug. Ik vergrendelde mijn telefoon en deed het weer in mijn broekzak. Ik keek even naar de docente die wat aan het uitleggen was en luisterde naar haar.


Justin:
"Ja dat moest, want dat vind ik leuk" Ik druk mijn sigaret uit op de grond en sta dan op. "Nou het was heel gezellig maar helaas heb ik wel wat beters te doen dan saai hier zitten" Zeg ik nog voor ik het lokaal uit loop. School was niks.


Melissa.
'Leuk voor je.' Zei ik. Ik keek hem aan. 'Fijn dat je het gezellig vond.' Ik keek hem na toen hij wegliep. Ik pakte een pen uit mijn etui en ik begon al snel aan mijn werk. Nu kon ik het wel goed maken want nu is de klas weer rustig.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.