Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Het is goed dat je hierheen bent gerend, ik bescherm je.

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

20 sep 2013 - 6:38

876

0

344



Het is goed dat je hierheen bent gerend, ik bescherm je.

Na school...

Melissa.
Toen de school uit was deed ik alle spullen in mijn kluisje. Toen mijn telefoon trilde pakte ik het uit mijn telefoon uit mijn broekzak. Ik las mijn moeders sms'je. - moet overwerken, kan je niet ophalen - stond er. Ik rolde mijn ogen. Inplaats als ze gewoon een auto voor mij koopt. Ik zuchtte en deed mijn mobiel weer ik mijn broekzak en liep het schoolplein af. Verder op zag ik een groepje mannen met elkaar praten waarvan eentje naar mij wees. Ik keek even verward maar liep het schoolplein af richting huis. Ik pakte mijn mobiel en deed mijn oortjes in en zette muziek op. Na zo'n vijf minuten lopen voelde het wel alsof ik werd achtervolg. Ik keek even om en zag de groepje mannen, die ik net ook zag achter me aan lopen. Ik beet zachtjes op mijn lip en liep wat sneller. Ik keek nog even om en ik zag dat hun ook sneller begonnen te lopen, wat me gewoon een raar gevoel gaf want ze achtervolgen me maar ik weet niet waarom. Toen ik een huis zag, wat best wel groot was. Ik nam een sprintje er naar toe en belde snel aan.

Justin:
Ik had me uiteindelijk maar gedoucht en liep mijn slaapkamer in. Ik trok een wenkbrauw op als ik iemand aan de deur hoor staan. Dat gebeurt ook bijna nooit. Ik trek snel een boxer en een trainingsbroek aan en ren dan de trap af. Ik pak eerst nog een sigaret en een blikje redbull en loop dan naar de voordeur. Ik open de deur en kijk verbaast naar Melissa. Wat deed zij hier? Ik kijk langs haar heen en zie een aantal mannen staan. Ik duw Melissa mijn huis binnen en loop naar buiten. "Is er een probleem heren?" vraag ik alleen. Ze zeggen niks maar rennen keihard weg.


Melissa.
Toen ik Justin zag staan slikte ik. Ook toevallig dat hij hier woont. Toen hij me naar binnen duwde haalde ik kort een hand door mijn haar en keek even kort om me heen. Hij woont in een groot huis. Ik keek even naar Justin. Toen de mannen voor hem weg renden keek ik even verward. Hoezo rennen ze voor Justin weg? Want Justin is gewoon een normale jongen die vervelend doet op school, dus waarom zullen die mannen bang voor hem zijn?


Justin:
Ik draai me om en loop weer naar binnen. Ik sluit de deur en pak dan een vest van de kapstok die ik aandoe en dicht rits. "Wat kom je eigenlijk doen?" Vraag ik uiteindelijk aan Melissa. "Je vind me toch zo vreselijk" Ik loop verder naar de woonkamer. "Loop maar verder hoor" Ik ga op de bank zitten.


Melissa.
Ik zuchtte zachtjes. 'Lang verhaal.' Zei ik. Natuurlijk vind ik hem nog wel vreselijk, maar ik wist niet dat hij hier woonde. Ik liep naar hem toe en ging op de bank zitten en keek hem aan. 'Kijk, ik werd zeg maar achtervolgd. Door die mannen. Dus leek het me een goed idee om ergens aan te bellen. Maar ik belde dus bij jou huis aan.' Zei ik en keek naar de grond.


Justin:
"Je werd achtervolgt door die mannen?" Ik kijk haar verbaast aan. "Ben je ze eerder tegengekomen?" Ik pak mijn mobiel van tafel af en pleeg ondertussen een telefoontje. "Het is goed dat je hierheen bent gerend, ik bescherm je" Zeg ik en voer mijn telefoontje verder.


Melissa.
'Uhm, ja.' Zei ik en ik beet zachtjes op mijn lip. 'Nee. Ik ken ze niet. Ook nog nooit gezien.' Zei ik en zuchtte zachtjes. Ik keek Justin aan. 'Da's echt heel lief van je. Maar ik denk dat ik weer naar huis moet, want ze zijn volgens mij al weg. Dus ik zie je morgen op school.' Zei ik. Oke ik hoopte niet dat hij naar school kwam, maar dat komt omdat hij gewoon irritant doet in de klas.


Justin:
Ik sta op als ze zegt dat ze weer moet gaan. "Hoelaat moeten we morgen op school zijn? En ik breng je nu naar huis en haal je morgen op" Ik was ervan overtuigd dat ze terug zouden komen. Tot die tijd haalde ik haar gewoon op. Of ze het nou wou of niet. Ze achtervolgen haar niet zonder reden.. Daar moest ik ook nog achter zien te komen.


Melissa.
Ik stond op. 'Hm, we moeten er half tien zijn. We hebben het eerste lesuur vrij.' Zei ik. 'Nogmaals, dankjewel Justin.' Ik knikte klein en liep weer naar de hal. Ik trok de deur open en liep naar buiten. Het was wel lief van Justin. Ik dacht dat hij serieus alleen irritant kon doen.

Justin:
Ik begin te vloeken als ze mijn huis gewoon uitloopt. Ik pak mijn autosleutels, stop voor de zekerheid een pistool in mijn broek en loop dan mijn huis uit. Ik trek Melissa mee naar mijn auto en duw haar naar binnen. Ik loop naar de andere kant en stap dan in. "Luister goed naar me" Ik kijk haar aan. "Ik breng je nu gewoon weg en haal je morgen op, en dat moet je voor nu accepteren" Ik doe haar gordel om en start mijn auto dan. "Ik moet eerst weten wie ze zijn en waarom ze je achtervolgen" Ik doe mijn eigen gordel om en rijd dan richting haar huis.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.