Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Wees niet bang, ik doe je niks.

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

21 sep 2013 - 6:39

919

0

393



Wees niet bang, ik doe je niks.

Vragen? Mijn Twitter: @Taysenice

Melissa.
'Ik kan zelf ook lopen hoor.' Zei ik sissend. Toen hij me zo in zijn auto duwde rolde ik mijn ogen en ging wat beter zitten. Ik keek hem kort aan. 'Whatever.' Zei ik zuchtend. Die mannen waren vast gewoon van die vieze mannen uit de buurt. Toen hij reed legde ik mijn knie op de bank en ik keek achter in zijn auto. 'Waarom heb jij alleen maar van die crimineel boeken in je auto?' Vroeg ik en ik pakte een boek.


Justin:
"Als ik jezelf had laten lopen was je gewoon weggelopen en niet in mijn auto gestapt" beantwoord ik haar vraag. Ik kijk via de spiegel naar al mijn boeken. Misschien was het beter als ik haar iets vertelde over mezelf. Ik pak een zonnebril en zet die op. "Als je niet hysterisch gaat doen of weet ik veel wat dan wil ik je best wel wat dingen vertellen" Ik kijk haar aan.


Melissa.
Ik ging weer rechtop zitten en bladerde door het boek. Ik keek Justin aan. 'Vertel. Ik vind je toch al raar.' Zei ik. Hij gaat vast niks boeiend vertellen. Ik richtte me weer op het boek en ik las het een beetje door. Ik las wat over wat de criminelen allemaal deden en ik kreeg gelijk al een rilling. Wat hun doen is echt niet normaal. Ik legde het boek weer achterin de auto.


Justin:
"Oké, misschien verandert je mening zometeen" Ik haal mijn pistool tevoorschijn en leg hem voor haar op het dashboard neer. "Ik ben misschien de grootste crimineel die hier rondloopt" Zeg ik alsof het niks is. Ik kijk even naar haar maar richt me al snel weer op de weg. Ik doe de deuren op slot, bang dat ze opeens uit de auto springt ofzo. Gelukkig had ik mijn pistool niet geladen dus ze kon ook niet opeens kan schieten.

Melissa.
Ik keek hem aan en luisterde naar hem. Toen hij dat zei schoot ik in de lach. 'Jij de grootste crimineel?' Zei ik lachend. Ik pakte zijn pistool. 'Deze is vast nep. Right?' Vroeg ik en ik keek hem aan. 'Weetje, je bent niet alleen raar, maar ook gek.' Zei ik en gaf hem zijn pistool terug.


Justin:
Ik sla af als ze me niet geloofd en rijd wat sneller. Naar een afgelegen plek waar niemand kwam. Eenmaal daar open ik mijn raam, laad ik mijn pistool en schiet dan op een vogel. "Arm vogeltje" Zeg ik lachend en kijk dan weer richting Melissa. "Geloof je me nog niet" Ik streel met mijn vingers even langs haar wang heen.


Melissa:
Ik grinnikte even en keek naar het raam. Ik keek naar wat hij deed. Mijn mond viel open. Ik dacht even na. Iedereen op school is bang voor hem, de docenten zeggen er niks van als hij vervelend doet, die crimineel boeken.. Ik probeerde de deur open te doen maar het was op slot. 'Laat me er uit nu!'


Justin:
Ik haal de kogels weer uit het pistool en stop ze in mijn broekzak. Ik leg mijn pistool achterin de auto neer en kijk naar Melissa. "Wees niet bang, ik doe je niks zolang je gewoon netjes naar me luistert" Ik start de auto weer en rijd dan weer verder. "Je houd tegen je moeder je mond, je gaat haar maar vertellen dat ik je vriendje ben" Mompel ik en doe het raam weer dicht.


Melissa.
Ik probeerde het portier nog een keer open te doen maar het lukte niet. Ik slikte. Zolang ik naar hem luister gebeurd er vast niks. Ik knikte klein toen hij dat zei en zuchtte onhoorbaar. Dus als ik het goed begrijp, zit ik met een crimineel in de auto die ik pas een paar dagen ken? Ik keek naar het raam en hield verder me mond.


Justin:
Ik kijk naar Melissa en leg mijn hand even op haar been neer. "Niet bang zijn, je bent me straks dankbaar" Ik rijd eerst nog maar naar de McDonald's. "Je lust vast nog wel wat te eten of niet?" Ik haal een hand door mijn haar heen en rijd de Mcdrive in.


Melissa.
'Raak me niet aan.' Zei ik zo rustig mogelijk. Ik bleef naar het raam kijken en ging wat onderuit gezakt zitten. 'Nee ik hoef niks van jou.' Zei ik en ik streekte een plukje van mijn haar achter mijn oor.


Justin:
Ik zucht diep. "Ik had je beter niks kunnen vertellen, dat je me raar vind kon ik wel mee leren leven" Ik kijk haar aan. "Denk je nou echt dat ik je ga vermöorden ofzo? Dat doe ik alleen bij mensen als het echt nodig is" Ik rijd de Mcdrive uit zonder wat te halen. "Wees blij dat ik je help joh, die mannen hadden je ook kunnen verkrächten of kunnen vermöorden hoor"


Melissa.
Ik keek hem kort aan. 'Daar kom je nu wel te laat mee.' Zei ik zuchtend. 'Ook al vermöörd je me niet, je bent een crimineel.' Zei ik en ik keek weer verveeld naar het raam. Justin had een punt, ik moest blij zijn dat hij me helpt. Maar toch, ik weet niet eens als ik hem wel kan vertrouwen.


Justin:
"Ja, ik dacht je kan het beter van mij horen dan van een ander" Ik parkeer de auto voor haar huis en kijk haar aan. "Nou ik ben wel benieuwd hoe je woont en naar je moeder" Ik stap uit en loop dan naar de andere kant. Ik open de deur en steek mijn hand naar haar uit. Ik moest me ook maar netjes gedragen en doen alsof ik super gek was op Melissa.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.