Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Dat veranderd nog wel schatje.

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

21 sep 2013 - 6:50

1403

0

420



Dat veranderd nog wel schatje.

^^ hopelijk vinden jullie het nog leuk!

Cora:
Ik loop de keuken uit en kijk verbaast naar Melissa en de jongen die hier al eerder was geweest om een boek te brengen voor Melissa. "Jou ken ik" Ik steek mijn hand naar hem uit en stel me voor.

Justin:
Ik stel me ook voor aan haar moeder en sla mijn arm dan losjes om Melissa heen. "Vind u het goed dat ik Melissa ophaal elke dag om naar school te gaan en haar dan weer netjes thuis breng?" Ik zie haar moeder goedkeurend knikken. "Dan is dat ook weer geregeld hé liefje" Ik kijk naar Melissa. Wat ging dit toch makkelijk.


Melissa.
Wat Justin deed was gewoon walgelijk. Toen hij dat aan mijn moeder vroeg hoopte ik echt dat ze nee zou zeggen. Maar zoals verwacht, vond ze het goed. Ik keek naar Justin en ik glimlachte fake. Ik sloeg mijn armen om zijn middel heen en keek mijn moeder aan. 'Justin is trouwens mijn..' Ik beet zachtjes op mijn lip. 'Vriendje.' Zei ik. Het voelde gewoon echt.. Erg om dat te zeggen.


Justin:
Ik zag haar moeder goedkeurend knikken. "Zoiets had ik al begrepen" Hoor ik haar zeggen. Ze zei nog wat dingen over het eten en verdween toen de keuken weer in. Ik kijk Melissa aan. "Nou dat viel toch nog wel mee liefje" Zei ik plagerig. Ik prik zacht in haar zij met me vingers. Gewoon om haar een beetje op haar gemak te voelen. Ik deed haar niks.


Melissa.
Ik zuchtte. Waarom moet mijn moeder per se alles goed vinden. Ik keek naar Justin. 'Noem me niet zo.' Zei ik en ik rolde mijn ogen. 'En als ik het goed begrijp blijf je hier eten?' Vroeg ik. Ik hoopte wel dat hij niet kon, want ik heb gewoon totaal geen zin in hem.


Justin:
Ik lach zachtjes. "Wen er maar aan, vanaf nu ben ik een soort van je vriendje" Ik duw haar zachtjes tegen de muur aan en ga wat tegen haar aanstaan. "Ik blijf gezellig eten" Ik grijns even en ga met mijn hand door haar, haar heen.


Melissa.
'Ik wen er vást aan.' Zei ik sarcastisch. Toen hij me tegen de muur duwde keek ik hem aan. 'Gezellig..' Zei ik. Ik zuchtte. 'Ik heb toch al eerder gezegd dat je me niet moet aanraken?' Zei ik en sloeg zijn hand weg.


Justin:
"Ja want je ziet me elke dag" Ik kijk haar aan en lach opnieuw zachtjes. "Als jij dit vol wilt houden voor je moeder moet je er toch aan gaan wennen dat ik je liefje noem en je soms aanraak"


Melissa.
Ik zuchtte. Jammer genoeg zie ik hem nu wel elke dag. In het weekend na dan. Gelukkig, dan zit ik niet de heleweek aan hem vast geplakt. 'Weetje, van jou moest ik tegen me moeder zeggen dat je mijn vriendje bent, omdat ik niks mag zeggen. Dus je hoeft me niet aan te raken. En noem me geen liefje anders vertel ik haar alles over je.' Zei ik en ik grijnsde.


Justin:
Ik haal mijn schouders op, het maakt me weinig uit of ze het nou wel of niet verteld aan haar moeder. Dan zal ze de consequenties ook aan moeten gaan.. Dan was ze namelijk niet meer veilig. "Vertel het je moeder dan" Ik haal een huls van een kogel uit mijn broekzak en houd het voor haar. "Dan zijn jullie alleen niet meer veilig"


Melissa.
Ik keek hem aan en zuchtte. Ik keek even naar de huls van de kogel. 'Weetje, ik mag jou echt niet.. Liefje.' Zei ik. Ik liep langs hem naar de woonkamer en plofte neer op de bank. Mijn leven was veel beter zonder hem. Toen woonde ik in een normale stad met leuke mensen.


Justin:
"Dat verandert nog wel schatje" Zeg ik lachend en loop achter haar aan. Ik ga naast haar op de bank zitten en sla mijn arm om haar heen. Ik trek haar meer naar me toe als haar moeder de keuken uit komt lopen.


Melissa:
Ik keek naar Justin en ik zuchtte. Toen mijn moeder op de andere bank ging zitten glimlachte ik even fake. 'Het eten is zo klaar.' Zei ze. Ik knikte klein. 'Oh, oké.' Zei ik.


Justin:
Ik kijk van Melissa naar haar moeder. "het ruikt heerlijk Mevrouw" Ik zak een beetje onderuit op de bank en kijk een beetje om me heen. "Jullie wonen hier nog niet echt lang of wel?"


Cora.
'Bedankt. Ik doe mijn best om het zo lekker te maken.' Zei ik glimlachend. 'Nee. We wonen hier nu bijna een week.'

Melissa.
Verveeld leunde ik mijn elleboog tegen de bankleuning en legde mijn handpalm tegen mijn wang en luisterde naar het gesprekje. Justin doet nu gewoon, normaal. Deed hij maar ook zo in de klas.


Justin:
"Ik ben benieuwd hoe het smaakt" Zeg ik oprecht eerlijk. Misschien moest ik me nu wel gewoon van mijn beste kant laten zien en me tegenover Melissa ook netjes gedragen. "Moet er nog veel gebeuren hier? Of is alles al klaar?" Ik kijk af en toe even naar Melissa.

Cora.
Ik glimlachte klein. Ik kon best wel goed koken, al zeg ik het zelf. 'Het is bijna af. Alleen komen er nog wat spullen in de badkamer.' Zei ik. 'Ik denk dat het eten al klaar is. Gaan jullie maar alvast aan tafel zitten.' Zei ik. Ik stond op en liep naar de keuken.

Melissa.
Ik luisterde naar wat mijn moeder vertelde. Toen ze zei dat we aan tafel moesten zitten knikte ik klein. Ik stond op en ging aan de eettafel zitten. Ik sloeg mijn ene been over de ander en pakte mijn telefoon uit mijn broekzak. Ik ontgrendelde het en keek er nog even op.


Justin:
Ik loop achter Melissa aan en ga dan tegenover haar zitten. Ik haal mijn mobiel uit mijn broekzak en kijk even op twitter. Ik ga haar voor de grap even tweeten. - Heey Cutie.. - Ik stuur de tweet en richt me dan weer op Melissa. Ik wou haar gezichtsuitdrukking wel zien.


Melissa.
Toen ik zag dat ik een melding had op twitter, opende ik Twitter. Ik las Justin tweet en trok gelijk een vies gezicht. Toen mijn moeder kwam en de border spaghetti voor ons zette glimlachte ik klein naar haar. Ik vergrendelde mijn telefoon weer en zette het in mijn broekzak. 'Eet smakelijk.' Zei ik. Ik pakte een vork en nam een hapje van de spaghetti.


Justin:
Ik moest moeite doen om mijn lach in te houden toen ik Melissa haar gezicht zag. Ik deed zelf nog even een klein gebedje voor het eten, wel dat ze niks doorhadden. "Eetsmakkelijk" Zei ik daarna en begon toen met eten. Ik kijk Melissa haar moeder aan. "Het is heerlijk mevrouw" Zei ik toen ik mijn mond leeg had.


Melissa.
Ik at rustig verder. Ik keek even kort naar me moeder die Justin bedankte. Ze denkt dat Justin zo'n lieve jongen is maar dat is hij dus echt niet. Ik pakte het glas van tafel en nam er een slok van. Ik keek Justin kort aan en zette het glas weer op tafel.


Justin:
Ik kijk weer naar Melissa en glimlach dan kort naar haar. Ja ik moest toch wat doen om haar moeder er nog steeds van te overtuigen dat het 'echt' tussen ons was.

Cora:
"Dankjewel Justin" Ik kijk naar Melissa en neem zelf ook een slokje van mijn drinken. "Gaan jullie straks nog wat leuks doen?"


Melissa.
Ik keek mijn moeder aan toen ze dat vroeg. 'Nee.' Zei ik. Ik wou gewoon niks leuks doen met Justin. En met hem word het sowieso niet leuk. Ik deed een plukje van mijn haar achter me oor en nam nog een slok van de drinken.


Cora:
"Er draait een nieuwe film in de bioscoop, misschien kunnen jullie daar een keertje heen gaan?" Ik eet ondertussen rustig verder.

Justin:
Ik kijk van Melissa naar haar moeder en haal haar schouders op. "Zal wel kunnen, als Melissa dat ook wilt tenminste"


Melissa.
Ik keek mijn moeder aan. Fijn dat ze op dat idee kwam. 'Leuk.' Zei ik. Ik keek Justin aan. 'Ja hoor.' Eigenlijk had ik geen zin er in. Maar het is omdat Justin een soort van, vriendje is. Ik zette mijn glas weer op tafel en at wat.


Justin:
"Dan eh gaan we straks nog wel" Mompel ik zacht. "Huiswerk hebben we toch niet" Zo konden we elkaar ook beter leren kennen. "Je mag zelf een film uitkiezen, ik betaal alles"


Melissa.
Ik knikte klein en dronk mijn glas leeg en zette het weer op tafel. 'Oh, aardig van je.' Zei ik en ik glimlachte klein. Ik keek even naar mijn moeder die de tafel afruimde.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.