Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Hoe weet hij dat?

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

21 sep 2013 - 7:11

2175

0

322



Hoe weet hij dat?

Hellowaaaa x

Justin:
Ik sta op en help Melissa haar moeder met de tafel afruimen. Ik keek af en toe even naar Melissa. "Vertelt u me eens wat dingen over Melissa" Vraag ik uiteindelijk. Ik wist weinig over haar.

Cora.
Ik keek Justin aan en glimlachte toen hij me meehielp met afruimen. Toen hij wat vroeg keek ik hem kort aan. 'Ze is enigst kind, en had een goede band met haar vader. Maar die is er niet meer. Verder is ze wel creatief.' Vertelde ik.

Melissa.
Aangezien ik niks hoef te doen, liep ik weer naar de woonkamer en plofte neer op de bank. Ik pakte mijn telefoon en ontgrendelde die. Ik opende what's app en sprak wat met een oude vriendin.


Justin:
Ik droog de afwas af als ze spullen neerlegt wat afgedroogd moet worden. "Wanneer is haar vader weggegaan? En heeft u enig idee waar hij kan zijn?" Misschien was dat wel een aanknooppunt waar ik kan beginnen met zoeken..


Cora.
Ik waste de borden en bekers af en deed de kraan weer uit. 'Hij is ongeveer drie weken geleden weggegaan. Niemand weet waar hij is. Er waren wel mannen aan de deur die geld van hem wouden.' Zei ik.

Melissa.
Ik appte nog wat en deed mijn oortjes in. Ik zette muziek op en ging wat onderuit gezakt op de bank zitten.


Justin:
Ik knik als teken dat ik luister en tik alles in op mijn mobiel. "Hoe zagen die mannen eruit?" Moest ik haar vertellen dat Melissa gevolgd werd door een groepje mannen of bracht ik haar dan ook in de problemen?


Cora.
'Ze waren best wel lang. Ze waren met z'n vijven. Verder lette ik niet zo erg op ze. Maar ze waren rond de 25 jaar.' Zei ik en zette de borden en glazen in de kast.

Melissa.
Ik likte kort over mijn lippen heen en pakte de afstandsbediening die naast me was en deed de tv ermee aan.

Justin:
"Liefje?" Roep ik naar Melissa. Ja zal anders opvallen hé als ik haar niet zo noemen. "Ik ga wel uitzoeken wie ze zijn en waarom ze je lastig vallen" Ik leg de handdoek op het aanrecht neer en loop maar naar Melissa toe.


Melissa.
Toen ik Justin hoorde deed ik de muziek uit. 'Ja?' Vroeg ik en ik keek hem aan. Ik knikte klein. 'Vast mannen uit de buurt.' Zei ik en ik keek weer naar de tv.


Justin:
"Dat zijn geen mannen uit de buurt" Ik ga naast haar op de bank zitten. "Ze vroegen je moeder om geld, ik denk dat het dezelfde mannen zijn die jou hebben achtervolgt" Mompel ik erachteraan en bel ondertussen wat rond.

Melissa.
Ik keek Justin aan. 'Weet je wel zeker dat het dezelfde mannen zijn?' Vroeg ik. Want dan zouden de mannen wel van ver komen.

Justin:
"Ik weet het nog niet helemaal zeker maar ga er wel vanuit" Ik zak wat onderuit op de bank en kijk weer naar haar. "Ik ga ook uitzoeken waar je vader heen is gegaan, je moeder vertelde dat hij eh weg is gegaan zomaar"

Melissa.
Ik knikte klein. Ik keek Justin aan. 'Mijn vader heeft gewoon een andere vriendin. Denk ik.' Zei ik. Ik zuchtte en keek weer naar de tv. Mijn vaders is niet zomaar bij ons weggegaan, hij vond vast een andere vrouw leuk. Zoals het bij de meeste gezinnen gaat.


Justin.
Ik las mijn berichtje op mijn telefoon en trok een wenkbrauw op. "Ik denk niet dat hij een andere vriendin heeft Melissa" Ik sta op van de bank. "Ik moet even wat regelen, ik haal je vanavond om eh" Ik kijk op de klok. "Om 8 uur op voor de bioscoop, zoek maar een leuke film uit" Ik schrijf nog snel mijn nummer op een papiertje en geef die aan haar. "Als er wat is bel me dan" Ik druk een klein kusje op haar voorhoofd en loop dan in een snelle tempo het huis uit naar mijn auto.

Melissa.
Ik keek hem vragend aan. Hoe weet hij dat nou allemaal? 'Is goed. Dan zie ik je, nog wel.' Ik glimlachte klein. 'Oké.' Zei ik. Ik nam het briefje van hem aan. Ik keek hem na toen hij weg liep. Ik vind hem serieus, raar. Ik veegde nog snel mijn hoofd af. Ja, ik vind hem nogsteeds walgelijk. Ik stond op en liep naar mijn kamer. Ik pakte mijn laptop onder bed vandaan en ging op het bed zitten. Ik legde mijn laptop op mijn schoot en maakte het aan. Ik vulde mijn wachtwoord in en keek op de site van de bioscoop voor een film.

Melissa.
Ik haalde kort een hand door mijn haar heen en keek naar welke films in de bioscoop waren. Toen ik een leuke zag glimlachte ik klein en deed de laptop weer dicht. Ik stond op en zette mijn laptop op het bed en ik liep naar beneden toe. Ik ging op de bank zitten naast mijn moeder. 'Justin is een aardige jongen.' Zei mijn moeder. Ik keek haar aan. 'Vind je?' Vroeg ik. 'Ik bedoel, ja. Dat is hij zeker.' Ik glimlachte even en keek naar de tv.


Cora:
"Ik wist helemaal niet dat jullie een relatie hadden, hoelang zijn jullie al samen?" Ik zet de tv uit en kijk haar aan. Ik vond Justin echt een leuke jongen en had ook echt het idee dat hij goed bij Melissa paste. Hij zorgt er wel voor dat ze zich veilig voelt. Dat was belangrijk.


Melissa.
Ik keek mijn moeder aan. 'Sinds vandaag eigenlijk. We hadden wat met elkaar gesproken, en het klikte wel.' Zei ik en ik glimlachte zwakjes.

Cora:
Ik knik. "Jullie zijn leuk samen, waarom moest hij nou zo snel weg?" Ik kijk haar aan en sta dan op. "heb je trouwens zin in een stukje appeltaart? Die heb ik gemaakt toen je op school was" Ik loop de keuken ondertussen al in.


Melissa.
Ik glimlachte klein. 'Bedankt.' Zei ik. 'Hij moest even wat naar zijn oma brengen.' Loog ik. Ik vertel haar dus echt niet de waarheid. 'Ja, lekker.' Zei ik met een kleine glimlach en ik keek haar na toen ze naar de keuken liep.

Cora:
Ik loop uiteindelijk terug met een dienblad met 2 bordjes met een stukje appeltaart met lekker veel slagroom en twee bekers warme chocomel. Ik zet het op tafel neer en kijk op als de deurbel gaat. Ik loop naar de voordeur en open de deur. "Heey Justin, kom binnen" Ik glimlach en pak zijn jas aan. "Wil je ook een stukje taart en warme chocomel?" Vraag ik. "Melissa is in de woonkamer" Zeg ik nog voor ik de keuken in verdwijn om nog een stukje taart te pakken.

Justin:
Ik knik en loop de woonkamer in. Ik kijk naar Melissa en glimlach dan. "Hey" Ik haal het roosje tevoorschijn wat ik snel voor haar gekocht had. "Cadeautje voor je" Ik houd het roosje voor haar. Ik was zo niet goed in dit soort dingen maar wou toch dat ze me ging vertrouwen en een klein beetje aardig ging vinden.

Melissa.
Ik glimlachte toen mijn moeder terug kwam met chocomelk en appeltaart. 'Thank you.' Zei ik. Toen Justin kwam glimlachte ik klein. 'Hey.' Zei ik. Ik keek naar het roosje. 'Ahw wat lief van je.' Zei ik met een lieve glimlach en ik nam het roosje aan. 'Dankje wel.' Justin had toch nog wel een lieve kant, dus.


Justin:
Ik ga naast haar zitten en glimlach dan. "Ik heb ook een lieve en leuke kant hoor, alleen ken je die nog niet" Ik sla mijn arm losjes om haar heen als haar moeder de keuken weer uitloopt. "Ik eh heb het één en ander uitgezocht" Beken ik dan. "Over je vader en uw man"

Cora.
Ik liep terug en zette de beker chocomelk en stukje appeltaart voor hem neer op tafel. Ik ging zitten en keek Justin aan. 'Oja? Wat dan?' Vroeg ik vragend aan hem.

Melissa.
Ik glimlachte. 'Die kant is vast leuker.' Zei ik. Ik ging wat dichter bij hem zitten en sloeg een arm om zijn middel. Ik keek even kort naar mijn moeder, die op de andere bank ging zitten. Ik keek even vragend naar Justin.

Justin:
"Ik heb heel lang nagedacht of ik dit wel moet gaan vertellen maar jullie hebben er recht op" Ik kijk even naar Melissa en houd haar wat beter vast. "Hij eh zit vast in 'Land' omdat hij verkeerde dingen heeft gedaan en heel veel mensen geld schuldig is" Ik kijk naar Cora. "Vandaar die mannen ook, ze willen het geld nu bij jullie halen" Ik bijt zacht op mijn onderlip. Was het wel goed dat ik dit verteld had?

Cora.
Ik luisterde naar wat hij vertelde en fronste mijn wenkbrauwen. Dus mijn ex, man zit nu in de gevangenis omdat hij, waarschijnlijk een oplichter was, of wat dergelijks. Maar hoe wist Justin dit allemaal? 'Hoe weet je dit eigenlijk?' Vroeg ik.

Melissa.
Toen hij dat zei beet ik zachtjes op mijn lip. Dus mijn vader heeft geen andere vrouw, hij zit dus vast. Wat Justin zei kan ik best wel geloven want anders vragen die mannen niet om geld, en is mijn vader niet opeens weg. Toen mijn moeder dat vroeg keek ik haar kort aan.


Justin:
Deze vraag had ik kunnen verwachten. "Mijn eh vader werkt bij de politie" Loog ik en richt me dan op Melissa. "Heb je een leuke film uitgezocht liefje?" Ik druk een kus op haar wang en trek haar dichter tegen me aan. Ik kijk even op de klok we hadden nog even de tijd.


Melissa.
Ik keek naar mijn moeder, die knikte en naar boven ging. Ze vond het dus allemaal, nog raar. Ik keek naar Justin en glimlachte klein. 'Uhm, ja. Ik heb net gekeken voor een film.' Zei ik.


Justin:
Ik kijk naar haar moeder die naar boven loopt. "Denk je dat alles goed met haar is?" Ik pak ondertussen de mok met warme chocomel. Ik houd mijn andere arm om Melissa heen. "Welke film heb je uitgekozen?"


Melissa.
'Vast wel. Alles moet haar gewoon, helder worden.' Zei ik. Zelf pakte ik ook een mok chocomelk waar ik een klein slokje van nam, aangezien het nog warm was. 'Hm, Hangover 3. Vind je die goed?' Vroeg ik en zette de mok warme chocomelk weer op tafel.


Justin:
"Ik denk het ook, als jullie nog vragen erover hebben moet je het zeggen" Ik neem een slok van de chocomel. "Dan kan ik proberen om het zo goed mogelijk uit te leggen. Ik knik. "Ja die film is prima hoor" Ik glimlach.


Melissa.
Ik knikte klein. 'Oké.' Zei ik. Ik glimlachte. 'Mooi. Want het kon zijn dat ik een film had uitgezocht die jij niet wou zien.' Zei ik.


Justin:
Ik drink verder van mijn chocomel. "Ik vind alles goed hoor, al had je een onwijze jankfilm of een romantische film uitgezocht" Zeg ik lachend. "Dan had ik er nog naar gekeken"


Melissa.
Ik grinnikte zachtjes. 'Weetje, je kan best aardig zijn.' Zei ik met een kleine glimlach. Ik pakte de mok warme chocomelk van tafel, wat niet meer zo heet was als eerst en ik nam er een slok van.


Justin:
"Dat kan ik ook wel, als ik er zin in heb" Zeg ik lachend en pak dan mijn bordje met appeltaart. Ik doe wat op het vorkje en houd het dan voor haar mond. "Mond open"


Melissa.
Ik lachte zachtjes. Ik keek hem even lief aan en nam een hap. 'Deze appeltaart is wel lekker.' Zei ik nadat mijn mond leeg was. Ik glimlachte even en pakte mijn bord ook van tafel.


Justin:
Ik doe nog wat op het vorkje en stop het in mijn mond. "Hm je moeder kookt en bakt fantastisch" Zeg ik nadat ik mijn mond leeg heb. Ik drink mijn chocomel helemaal op en zet de mok terug op tafel.


Melissa.
Ik keek naar Justin en glimlachte. 'Misschien moet je vaker blijven eten.' Zei ik. Eerst vond ik het wel erg dat hij bleef, maar het is wel gezellig met hem. Ik glimlachte even en at een stukje van de appeltaart.


Justin:
Ik schiet in de lach. "Eerst vind je het vreselijk dat ik hier ben en heb je liever niet dat ik hier eet en nu mag ik vaker komen eten? Jij bent pas raar" Zeg ik lachend en prik zacht in haar zij met mijn vinger.


Melissa.
Ik lachte zachtjes. 'Dat komt omdat je nu veel leuker doet dan eerst.' Zei ik en grinnikte zachtjes. Ik at mijn stukje appeltaart verder.


Justin:
Ik haal mijn schouders op. "Ik ben nog steeds dezelfde jongen als eerst hoor, alleen zit ik nu niet op school en is hier nu geen gevaar" Ik eet mijn appeltaart op.

Melissa.
Ik knikte klein. 'Wel jammer, dat je niet altijd zoals nu bent.' Zei ik. Ik at mijn appeltaart op en legde de bord neer op tafel. Ik pakte mijn mok chocolademelk en nam er nog een slok van.


Justin:
"Soms moeten mensen accepteren dat mensen op sommige momenten anders zijn" Ik kijk naar haar en streel een plukje haar uit haar gezicht weg.


Melissa.
Hij had eerlijk gezegd wel gelijk, maar toch vind ik het wel jammer dat Justin zijn andere kant niet vaak liet zien. Ook al ken ik hem pas een paar dagen. Ik glimlachtje zwakjes en zette de mok chocolademelk weer neer op tafel.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.