Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Je bent niet zo vreselijk...

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

21 sep 2013 - 7:24

1206

0

438



Je bent niet zo vreselijk...

veel leesplezier!

Justin:
Ik kijk op de klok. "Zullen we zo naar de bioscoop gaan?" Ik sta op en pak alle afwas die ik naar de keuken breng en in de gootsteen neerzet.


Melissa.
'Ja is goed.' Zei ik. Ik stond op en pakte mijn bord en mok en liep achter Justin aan en zette het neer in de gootsteen.


Justin:
"Alright" Ik was mijn handen nog en droog ze af aan een handdoekje. "Ready?" Ik loop de gang in en trek mijn jas aan.


Melissa.
Toen hij klaar was waste ik mijn handen ook nog snel af en liep naar hem toe. Ik trok mijn vestje aan. 'Ja.' Zei ik.


Justin:
"Oké" Ik open de voordeur en loop alvast naar buiten. Ik blijf wel wachten tot Melissa ook buiten was.


Melissa.
Ik glimlachte. 'Mam, we gaan.' Riep ik nog. Ik liep achter Justin aan naar buiten en trok de deur achter me dicht.


Justin:
Ik sla mijn arm losjes om haar heen en loop dan naar mijn auto. Ik open de deur voor haar en wacht tot ze is ingestapt. Ik loop naar de andere kant en stap dan ook in. Ik doe mijn gordel om en start de auto. "Je moet niet schrikken, maar voor jou veiligheid" Mompel ik terwijl ik mijn pistool pak en hem vul.


Melissa.
Glimlachend liep ik met hem mee naar zijn auto. Ik stapte in en deed de gordel om. Ik keek naar Justin. 'Oh, oké.' Zei ik en ik keek even kort naar wat hij deed.


Justin:
Ik leg de pistool naast me neer en kijk naar Melissa. "Maak je geen zorgen, oké?" Ik druk een kusje op haar wang en rijd dan weg naar de bioscoop. "Als er wat gebeurd blijf je gewoon in de auto zitten"


Melissa.
Ik keek Justin aan. 'Oké.' Zei ik. Ik glimlachte kleintjes en keek naar het autoraam. 'Is goed.' Mompelde ik. Er gebeurd vast niks. Ik legde mijn hand voor mijn mond en gaapte eventjes. Ik ging wat beter zitten.


Justin:
Ik kijk naar Melissa en glimlach even als ik haar zie gapen. "Moe?" Ik zet de radio zachtjes aan en kijk af en toe via het spiegeltje naar achteren, je wist nooit of we gevolgd werden. Al zal dat bij mij niet snel gebeuren.


Melissa.
Ik keek Justin kort aan. 'Nee hoor.' Zei ik. Ik keek even voor me uit, naar het auto raam en legde mijn handen op mijn bovenbenen. Ik keek weer naar Justin. 'Neem je vaker een meisje mee naar de bios?' Vroeg ik.

Justin:
"Hm gelukkig" Zeg ik lachend en rijd wat sneller. Geen idee waarom maar ik hield er niet van om langzaam te rijden. "Vroeger wel.. Voor dit allemaal" Ik bijt zacht op mijn lip. "Maar sinds een jaar of 2 niet meer dus je bent de eerste"


Melissa.
Ik grinnikte zachtjes. Ik keek even kort naar het raam en toen weer naar Justin. Dus ik was de eerste na twee jaar waar hij zeg maar, mee uit ging. 'Wauw, ik voel me vereerd, denk ik.' Zei ik. 'Ik heb wel zo'n gevoel dat veel meisjes van school jou leuk vinden.'


Justin:
Ik knik en pak ondertussen een sigaretje. Ik zet het raam een stukje open en steek de sigaret dan op. "Je mag je ook best wel vereerd voelen" Ik lach zachtjes. "Klopt, zijn er echt heel veel" Niet dat ik er echt veel aandacht aan besteedde. Maar soms een meisje, tja kon geen kwaad toch?


Melissa.
Ik lachte zachtjes en keek weer voor me uit. 'Dat merkte ik.' Zei ik. Op de manier hoe ze naar hem kijken en tegen hem doen, dan merk je gewoon dat ze hem leuk vinden. Ik vind hem zelf niet echt leuk, maar hij is toch wel knap om eerlijk te zijn. Maar daar let ik niet op om een jongen leuk te vinden.


Justin:
Ik haal mijn schouders op. "Ik heb wel eens een meisje mee naar huis genomen hoor, voor één nachtje" Ik parkeer de auto als we bij de bioscoop zijn en gooi mijn sigaret dan naar buiten. Ik kijk naar buiten of ik niks raars zag en kijk dan weer naar Melissa.


Melissa.
Ik keek hem weer aan. 'Een meisje van school?' Vroeg ik. Toen we er waren deed ik de gordel af en ik stapte uit. Ik likte kort over mijn lippen heen en deed de portier dicht.

Justin:
"Ja genoeg meisjes van school" Zeg ik lachend en stap dan ook uit. Ik doe de auto op slot en loop naar Melissa toe. Ik sla mijn arm losjes om haar heen.


Melissa.
Ik knikte klein. 'Maar je gebruikt ze toch niet he?' Vroeg ik. Want het is toch wel erg om met iemands gevoelens te spelen. Ik glimlachte klein en sloeg een arm om zijn middel heen.


Justin:
"Sommige wel" Gaf ik eerlijk toe. "Ik had soms gewoon behoefte aan eh een meisje zonder er gevoelens bij te hebben" Mompel ik en loop met haar de bioscoop binnen.

Melissa.
Ik beet zachtjes op mijn lip. 'Doe je dat bij elk meisje? Of heb je soms toch nog wel gevoelens voor haar?' Vroeg ik en ik liep met hem mee.


Justin:
"Bij de meisjes die ik gehad hem in de afgelopen 2 jaar wel" Ik kijk even om me heen. "Ik heb daarvoor wel een hele lange relatie gehad hoor, alleen dat ging uit" Mompel ik en ga dan in de rij staan om kaartjes te kopen.


Melissa.
'Oh, oké. Heb je er nooit spijt van van wat je met ze had gedaan?' Vroeg ik. Als ik Justin was, zou ik wel spijt hebben. Maar Justin is gewoon anders. 'Waarom ging het uit met je ex vriendin?' Vroeg ik.


Justin:
Ik reageer niet op het eerste wat ze zegt. "Het ging uit omdat ik veranderde, kreeg verkeerde vrienden" Ik koop twee kaartjes voor de film die ze uitgekozen had.


Melissa.
Ik zuchtte onhoorbaar toen hij mijn vraag niet beantwoorde. Misschien zat hij er wel mee? 'Wel jammer dat het uitging. Op een dag kom je vast wel een leuk meisje tegen.' Zei ik. Ik bedoel, natuurlijk ben ik zijn echte vriendin aangezien alles fake was.


Justin:
"Hmm voor haar was het beter, ik was of nee ben vreselijk om mee samen te zijn" Ik trek haar zachtjes mee naar de bar waar je alle eten en drinken kon halen. "Wat wil je hebben?" Ik kijk haar aan. "Hm al zal ik iemand leuk vinden ooit, niemand wil met mij zijn hoor"


Melissa.
'Je bent echt niet vreselijk om mee samen te zijn.' Zei ik. Zo erg is Justin ook al weer niet vind ik. 'Uhm.. Doe maar een popcorn zout.' Zei ik. Ik keek hem aan. 'Er willen juist heel veel meisjes met jou. Met namen, bijna alle meisjes van school.' Zei ik.


Justin:
"Je vond me eerst wel vreselijk?" Mompel ik en bestel een popcorn zout en twee cola. Zelf hoefde ik geen popcorn. "Ja bijna alle meisjes van school, de meeste heb ik al voor een nacht gehad en zijn totaal niet speciaal"


Melissa.
'Jaa, maar je bent ook al weer niet zo vreselijk. Je bent gewoon kinderachtig en irritant.' Zei ik. Dat zei ik eerlijk, door zijn gedrag in de klas. 'Ze zijn niet speciaal omdat je ze gewoon beter moet leren kennen.'


Justin:
"Dankjewel" Ik pak alle spullen op en loop dan alvast richting de zaal. Ze liep vast wel achter me aan. "Hm nee ik vind ze niet speciaal genoeg om een relatie mee te beginnen"


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.