Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Omdat je niet alles van me hoeft te weten.

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

21 sep 2013 - 7:32

778

0

298



Omdat je niet alles van me hoeft te weten.

Melissa.
'You're welcome.' Zei ik. Ik liep achter hem aan. 'Weetje, jij praat echt heel gemeen over meisjes.' Mompelde ik en liep met hem de zaal in.


Justin:
Ik kijk met een verbaast gezicht naar haar. "hoezo praat ik gemeen over meisjes? Ik wil een relatie met een meisje waar ik me goed bij voel, niet dat ik haar dump naar een dag" Ik ga zitten en zet alle spullen voor me neer. "Je weet niet wie ik ben Melissa, ik zit anders in elkaar dan andere jongens"


Melissa.
Ik fronste mijn wenkbrauwen. 'Dan moet je ze ook niet gebruiken als je toch geen relatie met ze gaat beginnen.' Zei ik. Ik ging naast hem zitten en sloeg mijn ene been over de ander. Ik keek hem kort aan. 'Dat heb ik gemerkt ja,'


Justin:
"Ga je me dat echt verwijten?" Ik zak wat onderuit en kijk naar een zwart beeld. Er was nog niks te zien maar was heel interessant om te kijken.


Melissa.
Ik keek hem aan. 'Ja.' Zei ik droog. Ik zuchtte en keek kort om me heen en zag dat er al veel mensen de zaal binnen kwamen en plaats namen.


Justin:
Ik mompel wat onverstaanbaars en sta dan op en loop de zaal uit. Waarom verweet ze me dit, dit was al zo lang geleden gebeurd.. En het was haar toch niet overkomen.


Melissa.
Ik zuchtte. Hij kan ook nergens tegen. Ik stond op en liep achter hem aan de zaal uit. 'Ja sorry hoor Justin maar het is wel de waarheid.' Mompelde ik.


Justin:
"Nee dat is het niet, je begrijpt er helemaal niks van?" Ik kijk haar aan. "Soms was het gewoon even fijn om alles om me heen te vergeten, om mijn aandacht aan iets anders te besteden" Mompel ik. "En het is echt niet zo dat ik die meisjes alleen voor de nacht gebruik en dan weer buiten de deur gooi" Ik loop naar de uitgang.


Melissa.
Ik zuchtte. 'Ik begrijp het inderdaad niet als jij niks uitlegt.' Mompelde ik en bleef achter hem aan lopen. 'Fijn dat je je aandacht op die manier besteed.' Zei ik en sloeg mijn armen over elkaar. 'Weetje wat? Ik bemoei me gewoon niet meer met jou.' Ik zuchtte. Eerst was hij gewoon aardig, en nu weer dit. Het lijkt wel alsof hij bipolair is ofzo.


Justin:
Ik stop met lopen en draai me naar haar om. "Wat wil je dan dat ik met mijn tijd doe? Een relatie met een meisje hebben dat ik in gevaar breng?" Ik zucht. "Dat schiet lekker op of niet? Al zal ik gevoelens hebben voor iemand dan kan dat niet" Ik had me deze avond anders voorgesteld.


Melissa.
'Ja sorry hoor maar hoe kan ik het weten als je me niks verteld?' Vroeg ik en ik zuchtte. 'Fijn voor je. Kan je me weer naar huis brengen? Ik heb er toch geen zin in om wat met jou te gaan doen.' Zei ik.


Justin:
"Omdat je ook niet alles van me hoeft te weten" Mompel ik en loop dan naar de auto. "Echt jij bent zo wazig hé" Ik open de auto en stap dan in. Ik wacht tot ze in is gestapt en steek voor de zoveelste keer vandaag een sigaret op.


Melissa.
'Dan moet je ook niet zeuren dat ik je niet begrijp.' Zei ik. 'Dankje wel dat je dat van me vind.' Mompelde ik. Ik deed de portier open en stapte in en deed de portier weer dicht. Ik deed de gordel om en sloeg mijn ene been over de andere. Ik ging wat onderuit gezakt zitten en keek naar het raam.


Justin:
"Nee ik zeur ook niet" Zeg ik nog steeds boos en rook mijn sigaret op. Ik doe geen eens meer moeite om mijn gordel om te doen en rijd dan weg. Ik zeg de rest van de autorit niks meer en stop als ik voor haar huis ben.


Melissa.
Ik rolde mijn ogen en zei verder niks. Toen we er waren deed ik de gordel af en stapte uit. Ik keek nog even naar Justin. 'Bedankt voor het brengen.' Mompelde ik. Ik gooide de portier dicht en liep naar de voordeur. Ik begrijp hem gewoon echt niet. Ik pakte mijn huissleutels en stak ze in het slot. Ik deed de deur open en liep naar binnen.


Justin:
Ik gaf flink wat gas en was binnen no time uit haar straat weg. Ik ging eerst nog langs wat vrienden. Misschien ging ik morgen ook wel niet naar school.. Niet dat ik daar wat deed. Ik parkeer mijn auto als ik er ben en stap uit en liep naar het huis van één van de jongens. Ik belde aan. Toen iemand open deed liep ik gelijk naar binnen en begon gelijk met ze te feesten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.