Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Justin Bieber » Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you. » Je mag blij wezen dat ik tenminste wel wat om je geef.

Bad boy, bad boy, Whatcha gonna do, whatcha gonna do When they come for you.

21 sep 2013 - 7:51

1175

2

376



Je mag blij wezen dat ik tenminste wel wat om je geef.

>.< oke hahah veel plezier met lezen, hopelijk is het nog leuk :3 Oja guys, dit is het laaste deel voor nu. Update over een paar weken :)

Melissa.
De volgende ochtend werd ik wakker door mijn wekker. Ik mompelde maar wat en knipperde een paar keer met mijn ogen. Ik ben gewoon geen ochtend mens. Ik stond op en rekte me uit. Ik had geen zin in school maar het moest wel. Ik pakte mijn kleding uit de kast en liep naar de badkamer. Ik ging douchen. Toen ik klaar was kleedde ik me aan en poetste mijn tanden. Ik borstelde nog mijn haar en deed make-up op. Ik liep de badkamer uit naar de keuken en maakte een boterham.

Justin.
Ik werd na een tijdje wakker door een vlieg die om me heen vloog. Ik mompel wat onverstaanbaars en kom langzaam omhoog. "Fuck wat is er gebeurd" Mompel ik zachtjes en trek een pijnlijk gezicht als ik een steek door mijn hoofd voel gaan. Oké dat werd dus half dronken en misschien ook wel stoned naar Melissa gaan om haar naar school te brengen. Ik stap uit het bed en trek een vies gezicht als ik bekijk hoe dat eruit zag. Niet schoon... Ik zoek naar mijn kleren en vloek wat als ik ze niet kan vinden. Ik loop de kamer uit en vind onderweg mijn spullen. Ik trek het snel aan en ren dan het huis uit en stap in mijn auto.

Melissa.
Ik ging aan tafel zitten en at mijn boterham. Ik keek op toen mijn moeder vroeg als het gister leuk was. 'Ja het was echt leuk. Justin is ook echt heel lief.' Zei ik maar. Ik legde mijn hand voor mijn mond en gaapte. Ik was in de ochtend altijd moe. Ik stond op en liep naar de hal waar ik mijn gympen en vestje aantrok. Ik pakte mijn schooltas. 'Ik ga, doei.' Riep ik nog en liep naar buiten richting school.


Justin:
Ik rijd Melissa haar straat in en zie haar net lopen. Ik toeter naar haar en parkeer mijn auto vlak bij haar. Ik open haar deur alvast. Ik gaap even en kijk dan in de spiegel. Ik zag er vreselijk uit.. Maar goed maakte ook vrij weinig uit, daar had ze niks over te zeggen.


Melissa.
Toen ik Justin zag zuchtte ik. Ik wist niet dat hij nog zou komen. Ik liep naar hem toe en stapte in de auto. Ik deed de portier dicht en deed de gordel om. Ik keek naar Justin. 'Wat is er met jou gebeurd?' Ik bekeek hem even. 'Je ruikt echt naar alcohol.'


Justin:
Ik haal mijn schouders op. "Feestje gehad denk ik" Ik rijd weg als ze zit en haar gordel om heeft. "Is een beetje laat geworden" Ik lach even bij het idee. Ik kijk even naar haar.


Justin:
"Ik volg school toch niet" Mompel ik en rijd naar een tankstation. "Blijf je even zitten" Ik stap uit, pak mijn portemonnee nog en doe dan de auto op slot. Ik loop het winkeltje binnen, haal een pakje sigaretten een fles whiskey en nog twee blikjes redbull. Daarna loop ik terug en stap ik weer in de auto.


Melissa.
'Zal ik maar wel doen als ik jou was.' Ik zuchtte. Ik keek hem na toen hij wegliep. Ik likte kort over mijn lippen heen en ging wat beter zitten. Toen Justin terug kwam keek ik naar wat hij had gekocht. 'Jij verpest je leven echt.' Mompelde ik.


Justin:
"Waarom zal ik dat wel doen? School interesseert me niks" Ik start de auto weer en trek een blikje redbull los. Ik nam een paar slokken en hield het blikje toen voor haar. "Slokje?" Ik kijk even naar haar. "Joh wat kan jou het interesseren dat ik mijn leven verkloot, niemand die me mist"


Melissa.
Ik zuchtte. 'Nee, bedankt.' Zei ik. Ik keek hem aan. 'Je mag wel blij wezen dat ik tenminste wat om je geef. Dus mij interesseert het wel wat.' Zei ik en keek naar het raam naar buiten.


Justin:
Ik schiet in de lach. "Jij die wat om mij geeft, maak dat een ander wijs alsjeblieft" Ik drink het blikje dan leeg en gooi het uit het raam. "Ik doe zoveel moeite voor je, probeer leuke dingen met je te doen zodat je me wat aardiger gaat vinden..En uiteindelijk verwijt je me iets wat je helemaal niks aangaat"


Melissa.
Ik keek hem aan. 'Dan geloof je me toch niet. Het is wel waar.' Zei ik zuchtend. 'Ik begon je gister aardig te beginnen. Maar jij verpeste het zelf door telkens maar gemeen te reageren.' Zei ik.


Justin:
Ik zucht en reageer er al niet eens meer op. Ik had last van een kater en had geen zin aan dit soort gesprekken. "Hoelaat zijn we vandaag vrij?" Ik kijk haar aan.


Melissa.
Ik zuchtte onhoorbaar en ik keek weer weg. 'Half één.' Zei ik toen hij vroeg hoe laat we uit waren. Ik deed een plukje van mijn haar achter mijn oor en wachtte tot we er waren.


Justin:
Ik knik en stap uit als we bij school zijn. Ik loop naar de andere kant en open haar portier. Misschien was het hier ook wel handig om te doen alsof we een relatie hadden. Dan kreeg ze vragen waarom ze bij mij in de auto zat niet, en ze lieten haar met rust. "Dan zorg ik ervoor dat ik hier weer om kwart over 12 ben"


Melissa.
Toen Justin de auto parkeerde deed ik de gordel af. Toen hij de portier voor me open hield glimlachte ik even naar hem en stapte uit. Ik knikte klein. 'Oké is goed.' Zei ik.


Justin:
"Lijkt me trouwens handig dat we ook hier net alsof doen dat we een relatie hebben" Ik sluit de deur en kijk haar aan. Ik druk haar zachtjes tegen de deur aan en ga voor haar staan. "Veel plezier op school" Ik druk een klein kusje op haar lippen en laat haar dan los. Ja er waren mensen die het gezien hadden dus binnen no time wist de hele school het.


Melissa.
Toen hij dat zei keek ik kort om me heen. Er stonden al een paar kinderen op het school plein. 'Goed idee ja.' Zei ik. Ik keek hem weer aan. Toen ik een kusje voelde glimlachte ik klein. 'Dankje wel.' Zei ik. Ik drukte nog snel een kusje op zijn wang en liep het school gebouw in.


Justin:
Ik bleef nog een kwartier staan tot ik zeker wist dat ze binnen was en stap dan weer in de auto. Ik rijd weg naar mijn huis en neem als eerste een warme douche. Al het drank wat ik de afgelopen nacht naar binnen had gewerkt moest uit mijn lichaam verdwijnen.


Melissa.
Toen de bel ging nam ik een sprintje naar mijn kluisje ik pakte mijn kluissleutels uit mijn zak en opende het kluisje. Ik pakte mijn boeken eruit en deed ze in mijn tas. Ik deed mijn kluisje weer dicht en liep snel naar het lokaal en nam plaats.


Justin:
Als ik mezelf heb opgefrist en schone kleren aan heb rijd ik naar vrienden om daar verder op onderzoek uit te gaan over Melissa haar vader.


Melissa.
Ik pakte mijn spullen uit mijn tas en legde het neer op tafel. Ik luisterde nog even naar de uitleg van de docent. Ik maakte de opdrachten.


Reacties:


BiebersGirl
BiebersGirl zei op 14 nov 2013 - 1:58:
Ik ga vandaag weer verder schrijven


justmissF24
justmissF24 zei op 2 nov 2013 - 8:40:
Vind het egt een leuk verhaal wanneer komt er meer?