Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » It All Starts Over Again » Hoofdstuk 2

It All Starts Over Again

21 sep 2013 - 16:47

738

10

415



Hoofdstuk 2

Hier is ie dan again!!! Enjoyyy Nog steeds wat kort, maar ik probeer ze langer! -xxx-

Ik zoek een lange trui uit m'n kast, zodat niemand m'n blauwe/paarse plek zou zien. Zachtjes streel ik erover, en het klopt als een gek.
De plek is zo groot als een aardbei. Hoe hij me heeft geraakt, weet ik niet maar hij heeft me wel goed geraakt zeg.
Diep van binnen maakt het niks uit, een tikkie maakt niks uit.
Snel zet ik m'n haar in een slordige staart. Ik heb net zoals Niall had bruin haar.
Ik twijfel om ook m'n haar te verven. Als ik eindelijk m'n trui heb, pak ik m'n mobiel en jas, en trek zachtjes de deur open. Papa's gesnurk hoor ik al vanuit de gang, en automatisch moet ik grinniken. Zachtjes sluip ik de trap af, en loop gelijk naar buiten. De wind vliegt in m'n gezicht, en een zucht verlaat m'n mond. Het voelt goed zo. Ik loop, naar waar weet ik niet. Iedergeval moet ik even weg van huis. Dan hoor ik een toeter achter me, ik twijfel of het voor mij is. Dan hoor ik dat mijn naam geroepen wordt door een bekende stem. Ik draai me om, en zoek om me heen. 'Niall!!' roep ik verrast naar de jongen op de hoek. De jongen zwaait uitbundig naar me. Ik ren naar hem toe, en hij geeft me een stevige Horan-knuffel. Zo schattig, die knuffels. 'Wat doe je hier zussie?? Ik dacht dat je thuis was?' zegt hij, en port in m'n buik. 'Ik wou even wandelen' lieg ik, en ik voel me maag al draaien. Ik vind het zo moeilijk om te liegen, vooral tegen me broertje. Hij kijkt me aan, ik herken die blik. Die blik die merkt dat ik lieg. Even staart hij zo. 'Okee' antwoord hij kortaf. Eigenlijk wil ik nu in zijn armen vallen, hem alles vertellen, alles! Maar dat kan ik niet doen, hij zou me niet snappen, en zich zorgen om me maken. Dat wil ik zoveel mogelijk vermijden! 'Wat kom jij hier doen??' vraag ik en speel met m'n haar.
'Ik kwam voor jou, je ophalen, dan gaan we met z'n allen iets leuks doen' zegt hij, en lacht. 'Welke allen??' mompel ik wat verwarrend. Hij lacht, en trekt me zijn auto in. Als we aan het rijden zijn, stelt Niall me de moeilijkste vraag ooit.
'Waarom wandelde je dan?' vraagt hij, en houd zijn blik op de weg. Ik slik, okee, hoe moet ik me hier uit redden?? 'Ik had een discussie met papa, over klusjes enzo, en ik wou gewoon even wat frisse lucht' mompel ik, en staart naar buiten. 'Haha, had ik vroeger ook zo vaak met hem!' lacht hij nog steeds gefocust op het wegdek. Ik zucht. 'Wat is er??' vraagt Niall, en kijkt me nu aan.
'Waar gaan we eigenlijk naar toe?' vraag ik er snel overheen. 'Hier, recht voor je' lacht hij. Ik kijk, en moet lachen. 'MC Donalds?? Serieus??' Niall knikt hevig. Lachend spring ik de auto uit, ik moet niet laten zien dat er iets is. Niall komt naast me staan, en doet z'n arm over me heen. *FLITS* en de paparazzi komt overal uit de bosjes tevoorschijn. Niall trekt me snel mee naar binnen, waar de flitsen gelukkig ophoudt. 'Sorry, die paparazzi stopt nooit' fluistert Niall.
Ik knik. 'Chantal!! Joehoeee!!!' hoor ik achterin geroepen worden. Ik draai me om, en zie Kim. Ze zwaait naar ons, en snel ren ik naar haar toe. 'Kimmie!!!' roep ik terug, en omhels haar stevig. Kim is als mijn zus, die ik niet heb. Ze is al mijn bff sinds de kleuterklas. Ze kijkt op haar horloge. 'Zo, jullie zijn snel zeg!' zegt ze Niall toe. Niall kijkt mij aan.
'Jaah, Chantal bleek al buiten te zijn' zegt hij en gaat zitten. Opeens voel ik 2 handen in m'n zij. Z'n geur ken ik uit duizenden. 'Harry!!' zeg ik en draai me om. Zijn mooie groen-blauwe kijken mij strak aan. Hij geeft me een kus, en trekt me in z'n armen. En net bij die plek.
Van binnen schreeuw ik de pijn uit, en bijt op m'n lip.
Zo hard dat ik wat bloed proef.
Snel ontsnap ik uit zijn armen, en zeg dat ik naar de wc moet.
Als een steekvlieg zoem ik naar de wc, en sluit me op in 1 van de wc's. Langzaam schuif ik m'n trui omhoog. Ik schrik als ik de plek zie.
'Oh god! Niet weer...! ' jammer ik eruit, en wat tranen beginnen al te vallen.


Reacties:

1 2

LOVENIALLL
LOVENIALLL zei op 23 sep 2013 - 18:58:
WHAT'S WRONG???????????????????????????????????????????????????????????

SNEL VERDERRRRR XX


Anne
Anne zei op 23 sep 2013 - 11:11:
Wat is er?
Snel verder!


Deeemdiaries
Deeemdiaries zei op 22 sep 2013 - 23:57:
wat is er meldinhg
!!!!


XxAmyxX zei op 22 sep 2013 - 21:26:
Gauwverderxx Je schrijft echt topx


1Dharrylouis
1Dharrylouis zei op 21 sep 2013 - 20:47:
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap?